Sari la conținut

Bruneta, Dr. Taberei-0733582566

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună elly, ai reușit sa îți faci poze?

Te pup

. Buna , momentan nu am reusit, saptamana aceeasta o sa revin si cu poze.
Postat

Pozele alea cand le postezi?

. Buna, cum am mai spus si zilele trecute, incerc sa le fac saptamana aceeasta.
Postat

Se poate o programare de la 20 30 la 21 30?

. Buna, nu lucrez asa tarziu, si pe viitor te rog sa imi dai un telefon pentru programare.
  • Like 1
Vizitator recull
Reputație: 0
Postat

Eu pot confirma pentru Elly ca nu sta cu ochii pe ceas. Eu am fost la ea de 2 ori, am facut o finalizare si m-am incadrat in 50-60 de minute taxat doar cu 100 de ron. Are prea mult bun simt sa zica cuiva dupa 30 de minute sa plece. Plus ca totul a fost in relaxare fara graba.

• Oras:bucuresti
Postat

a uitat de poze , doar promite ca le pune ,nu stiu de ce se fereste

Postat

Nu am uitat de poze si nici nu ma feresc de nimic, consider ca deja se face prea mare tam-tam pe subiectul aceesta, am spus cand o sa am timp o sa fac si poze, si clar le voi posta aici. Hai sa fim putini seriosi, sunt 3-4 seturi de poze, descrieri de la baieti o gramada. Asa ca pana voi posta poze ori ma sunati si veniti sa vedeti realitatea, ori asteptati pozele, este alegerea voastra.

• Like 3
Postat

da sunt cateva poze dar in toate esti imbracata si nu putem vedea si noi sanii sau pizda sa vedem ce futem 

Postat

Nu am uitat de poze si nici nu ma feresc de nimic, consider ca deja se face prea mare tam-tam pe subiectul aceesta, am spus cand o sa am timp o sa fac si poze, si clar le voi posta aici. Hai sa fim putini seriosi, sunt 3-4 seturi de poze, descrieri de la baieti o gramada. Asa ca pana voi posta poze ori ma sunati si veniti sa vedeti realitatea, ori asteptati pozele, este alegerea voastra.

Si daca vin si nu imi place, te superi daca plec? 

E in avantajul tau daca postezi poze. Ciao. 

Postat

Si daca vin si nu imi place, te superi daca plec? 

E in avantajul tau daca postezi poze. Ciao.

. Buna, sa ma supar daca pleci? Absolut deloc. In avantajul meu este sa vina barbati ok, nu ca cel de sus care isi doreste poze cu mine dezbracata. Sunt mai mult decat multumita in momentul de fata.
Postat

buna crezi ca pot face si eu o rezervare la tine pentru o ora astazi pe la 18.00 sau 19.00.

. Buna, pe viitor am rugamintea sa folosesti nr din titlu, nu intru foarte des aici. In week nu am lucrat, eu in fiecare zii imi anunt disponibilitatea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...