Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Adina s-a angajat sageata part-time.a ha ha...se vrea a fi o gluma buna...da" e.....nesarata
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Vreau sa intreb si eu 2 chestii?. Se poate achita cu 2 pinuri? 1 de 50 si unu de 25? Si daca inainte de a expira aceasta prima luna achit in continuare se cumuleaza zilele ramase cu noua perioada de vslabilitate sau e o luna din momentul platii..chiar daca luna curenta nu s-a incheiat inca?. Multumesc anticipat pt.raspuns.
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 11, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 11, 2017 nu e timpul trecut. Adevaratii platitori nici nu s-au logat inca de cand cu noua oferta Donsoara adina ... asa te imbarbatezi tu ? Adica veti mai multi de 7-8 persoane ? P.S. Oare de ce iti trebuia cont din asta ? Mai bine mergeai la un film si la un CICO !
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Donsoara adina ... asa te imbarbatezi tu ? Adica veti mai multi de 7-8 persoane ? Uite ca sa pot posta anunturi..de exemplu.P.S. Oare de ce iti trebuia cont din asta ? Mai bine mergeai la un film si la un CICO !Uite ca sa pot posta anunturi de exemplu
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 11, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 11, 2017 Uite ca sa pot posta anunturi de exemplu Adica inainte nu puteai posta ? ...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Adica inainte nu puteai posta ? ...nu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat August 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat August 11, 2017 Donsoara adina ... asa te imbarbatezi tu ? Adica veti mai multi de 7-8 persoane ? P.S. Oare de ce iti trebuia cont din asta ? Mai bine mergeai la un film si la un CICO ! Pentru-ca-sa traponeze trolii, de ce si-ar face cineva asemenea cont ... noi barbatii ne descurcam cu dotarea naturala 2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Pentru-ca-sa traponeze trolii, de ce si-ar face cineva asemenea cont ... noi barbatii ne descurcam cu dotarea naturala AA ma faci sa rad!Tu barbat?Tu esti sluga la ST!Tu ai dotare naturala cu care sa faci "valtoare" pe aici?Mai catelus, mai!!! P.S.: AA ... aport!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat August 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat August 11, 2017 AA ma faci sa rad!Tu barbat?Tu esti sluga la ST!Tu ai dotare naturala cu care sa faci "valtoare" pe aici?Mai catelus, mai!!! P.S.: AA ... aport! ma faci sa rad mah frustratule , hai treci inapoi in pestera, ca ne-am reciti, ne-am remuit, acuma ajunge pe anu' asta
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 AA, nu uita sugestia mea: FAZAN!!!Incearca, cred ca poti face fata. Nu sunt sigur, dar pentru binele tau, eu sper.FAZAN!!! P.S.: AA ... aport!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat August 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat August 11, 2017 Nu te tine, nu ma mai citezi, macar eo is hodinit de luni si luni de cand nu ma iau cu astia de acilea, matale deja te resimti, mai ales ca ai de balotat si vis-a-vis cu toti trolli ))))) De-o mai fi forumu peste 5 ani, pe pariu ca tu la fel de frustrat o sa ramai ca eu am gustat si m-am infipt si tu nu si pfoaiaiai de gustoasa a fost, nah, inghite in sec de frustrat si misogin care esti
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Nu te tine, nu ma mai citezi, macar eo (???) is hodinit de luni si luni de cand nu ma iau cu astia de acilea, matale deja te resimti, mai ales ca ai de balotat si vis-a-vis cu toti trolli ))))) De-o mai fi forumu peste 5 ani, pe pariu ca tu la fel de frustrat o sa ramai ca eu am gustat si m-am infipt si tu nu si pfoaiaiai de gustoasa a fost, nah, inghite in sec de frustrat si misogin care esti AA sper ca tu intelegi ce ai vrat a spune mai sus (vezi insiruirile alea de litere care sunt accentuate cu bold). Ma bucur ca esti hodinit. Sincer nu se prea vede, dar, nah, asta e.Hodina placuta in continuare si ai grija nu te stresa prea tare ... catelus de apartament. P.S.: AA ... aport!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat August 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat August 11, 2017 AA sper ca tu intelegi ce ai vrat a spune mai sus (vezi insiruirile alea de litere care sunt accentuate cu bold). Ma bucur ca esti hodinit. Sincer nu se prea vede, dar, nah, asta e.Hodina placuta in continuare si ai grija nu te stresa prea tare ... catelus de apartament. P.S.: AA ... aport! Te'n pula mea si te'mpusca
miky77 Reputație: -1394 Postat August 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 11, 2017 Gelutule , cauta un buton pe care scrie on/off si apasa cu incredere Lasa-l sa-si exprime frustrarile la liber
meandmyself Reputație: -419 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2017 Cum se activeaza modul invizibil? A descoperit cineva? 1 1
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Nu se activeaza,se plateste in plus pentru asta.
meandmyself Reputație: -419 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2017 Nu se activeaza,se plateste in plus pentru asta. Daca esti super premium. Ia sa mai vad o data. 1
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 nu's super,nici premium,dar nu merge ,omuledoar daca mai bagi o data mana-n jeb
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 esti vizibil si acum 1 6
meandmyself Reputație: -419 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2017 Adica pe ce ca sunt super premium mai tre sa mai platesc. Pfff. Nasol. O sa fac direct debit catre pisicutz sa dau si eu banii pe ceva ca nu mai merg la femei. 1 1
marcel_90 Reputație: 45 Postat August 11, 2017 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat August 11, 2017 Cum se activeaza modul invizibil? A descoperit cineva?A introdus deja pisicuts optiunea.Cand te loghezi, poti opta pentru logare anonima si esti in modul invizibil. Plus,ultimul click : Privat A rezolvat si asta pisicuts. Multumim!
marcel_90 Reputație: 45 Postat August 11, 2017 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat August 11, 2017 Am facut un test in modul invizibil. Am vizitat un profil aleatoriu (cumintenia pamantului in cazul de fata) si functioneaza.Nu mi-a aparut ca i-am vizitat profilul. Asta-i reclama mascata Cumparati cu incredere
marcel_90 Reputație: 45 Postat August 11, 2017 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat August 11, 2017 esti vizibil si acumnu mai este
tendoi Reputație: -550 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 12, 2017 Am facut un test in modul invizibil. Am vizitat un profil aleatoriu (cumintenia pamantului in cazul de fata) si functioneaza.Nu mi-a aparut ca i-am vizitat profilul. Asta-i reclama mascata Cumparati cu incredere Eu mi-am cumparat saptamana asta o sanie. Ma ajuta exact cat te ajuta pe tine vizitarea unui profil, fara sa stie nimeni. 4 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 Am facut un test in modul invizibil. Am vizitat un profil aleatoriu (cumintenia pamantului in cazul de fata) si functioneaza.Nu mi-a aparut ca i-am vizitat profilul. Asta-i reclama mascata Cumparati cu incredere Logarea anonima a aparut si la mine. Gata, nu mai cumpar nimic! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum