tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 8, 2017 te rog sa ne contactezi aici - https://nimfomane.com/inscriere/helpdeskam facut ticket .Trolls , here i cum! 1 5 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Nu înțeleg pentru ce a fost introdus acest nou rang SP - pentru ca unii să îi elimine pe alții, chit că aceștia nu le-au făcut nimic rău...nu i-au băgat în seamă...nu i-au jignit ?Înțeleg că totul este o afacere de a Motanului.Eu nu voi ceda ”șantajului”.NU voi cumpăra imunitate.Dacă nu voi mai fi pe aici, nu voi reveni cu un alt cont.Sub un alt nume.Îi las pe alții să se remarce la Fazan sau aiurea și să posteze ce vor ei.Și voi profita de recenzile scrise.Vă salut Ia de aici -Simti puterea ? Da ?? Vezi asta inseamna sa fii SUPER PREMIUM USER ! Ps: mi -am dat plus singur ... pt ca de .. pot in pula mea ) 2 5 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Loc de a primi +1 2 5 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 8, 2017 As mai vrea sa adaug , ca e buna intentia dar cred ca contul ofera prea multa putere , prea ieftin @Piscutz cred ca un pret de 30 de euro e mai realist. 2 5 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Ia de aici -Simti puterea ? Da ?? Vezi asta inseamna sa fii SUPER PREMIUM USER ! Ps: mi -am dat plus singur ... pt ca de .. pot in pula mea ) Ai sa-mi bag pwla, e unii care e tare, da' nu e toti! Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 8, 2017 adina.milf, on 08 Aug 2017 - 2:46 PM, said:nu-i dai idei bune..si o sa-ti spun si de ce...se vor retrage multe. eu nu sunt de acord sa platesc pt ca sa fiu jignita pe banii mei...macar daca tot sunt jignita...sa fie gratis.,..intelegi?..daca dau bani..nu vreau comentarii scarboase gen...cat dulapul..mamaie etc...eu nu spun sa nu se comenteze..dar e vorba de limbaj. smekeria ar fi sa nu se poata afisa anumite cuvinte jignitoare aici..se poate daca se vrea..dar e greu. de acord cu tine !!!!!!! ar pleca , abia atunci, Pipilica si Picon, fara injuraturi, pt ei , veata e pustiu 8 9 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Ia de aici -Simti puterea ? Da ?? Vezi asta inseamna sa fii SUPER PREMIUM USER ! Ps: mi -am dat plus singur ... pt ca de .. pot in pula mea ) Care putere mah saracie ? Asta e puterea ta ? Sa-ti dai puncte singur ?... ce diferenta de la userul care erai odata la ... in fine. Bah motane uite ce ,,valorosi,, strangi pe linga tine ... halal ! 5 4 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 11, 2017 up ! 2 5 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Monkey with a gun! 2 14 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Monkey with a gun! Fucking monkey in curu gol ... valoros cat un cacat uscat ! 3 4 Link spre comentariu
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Who the fuck is Marcel Toader ? ))))))))buna R:)))) 1 Link spre comentariu
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Partajează Postat Octombrie 14, 2017 pisicuts zice diamond ca arata mult mai bine ca tine ))) Link spre comentariu
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Partajează Postat Octombrie 14, 2017 au numa la nebun sa ma mut cu el in cluj ca ma ia acas la el:))) Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 14, 2017 au numa la nebun sa ma mut cu el in cluj ca ma ia acas la el:))) Roz ... tu esti ? Link spre comentariu
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Roz ... tu esti ?Da Scrat. eram cu diamond in telefon ca era la ceva concert prin Cj lu si ne gadeam sa il salutam pe pisicutsnu mai vorbisesem cu el de 2 ani cred....eu nu stiam ca astia 2 s-au intalnitscrat tre sa pricepi ca e funny rau diamond a fost prima mea romanta pe forum si fostu viiitor logogdnic a mmeuzice printu ca locu meu e in cluj pt ca are mai multi bani, looks si pula mai mare decat pisicuts:)))Glumesc nu am discutat lungimiprinti esti acelasi zapacit care ma faCE SA RAD DE NEBUNAbobo toti barbatii vor sa imi dea de toate numa tu ma tii prost. ce o sa fac eu cu tine b ogdanel cand diamond si altii vor sa ma tina ca pe o regina?)) Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Da Scrat. eram cu diamond in telefon ca era la ceva concert prin Cj lu si ne gadeam sa il salutam pe pisicutsnu mai vorbisesem cu el de 2 ani cred....eu nu stiam ca astia 2 s-au intalnitscrat tre sa pricepi ca e funny rau diamond a fost prima mea romanta pe forum si fostu viiitor logodnic a meuzice printu ca locu meu e in cluj pt ca are mai multi bani, looks si pula mai mare decat pisicuts:)))Glumesc nu am discutat lungimiprinti esti acelasi zapacit care ma faCE SA RAD DE NEBUNAbobo toti barbatii vor sa imi dea de toate numa tu ma tii prost. ce o sa fac eu cu tine b ogdanel cand diamond si altii vor sa ma tina ca pe o regina? )) More imput dear ca io is mai greu de cap ... ? 1 4 Link spre comentariu
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Partajează Postat Octombrie 14, 2017 More imput dear ca io is mai greu de cap ... ?pai ma ceruse si voia sa ma ia la baia mare e complicat haha Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 14, 2017 pai ma ceruse si voia sa ma ia la baia mare e complicat haha Roz dear esti confuza in ecsprimare ... zisesi ca diamond asta are sula mai mare ca a motanului ?Da tu cand vazusi cucu lu pisic ? Link spre comentariu
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Roz dear esti confuza in ecsprimare ... zisesi ca diamond asta are sula mai mare ca a motanului ?Da tu cand vazusi cucu lu pisic ?Nu le-am masurat-o ,dar diamond pretinde ca e mai frumos decat Bogdanel si mult mai ofertant ca vrea sa imi dea de toate ) 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Roz dear esti confuza in ecsprimare ... zisesi ca diamond asta are sula mai mare ca a motanului ?Da tu cand vazusi cucu lu pisic ? Indiscretule ... rusine sa-ti fie ca pui asa intrebari ... in spatiul public.Rusinica! Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Indiscretule ... rusine sa-ti fie ca pui asa intrebari ... in spatiul public.Rusinica! Is curios frate ... ca o soacra ! Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Nu le-am masurat-o ,dar diamond pretinde ca e mai frumos decat Bogdanel si mult mai ofertant ca vrea sa imi dea de toate ) Dear Roz ... daca-ti spun ca io is CEO la BECKS si am cucu de 21 cm si te vreau in Jermania langa mine ?Ce zici ? Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Is curios frate ... ca o soacra ! Asta-i baiu cu barbatii! Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Dear Roz ... daca-ti spun ca io is CEO la BECKS si am cucu de 21 cm si te vreau in Jermania langa mine ?Ce zici ? Apai nu-ti mere rau!Vorbeam de Becks, nu de ... 21 cm. Link spre comentariu
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Dear Roz ... daca-ti spun ca io is CEO la BECKS si am cucu de 21 cm si te vreau in Jermania langa mine ?Ce zici ?ai cuc de 21? ce frumos! dar tu esti casatorit scratoricum zice diamond ca il baga in sedinta pe pis sa imi dea pace si sa nu mai ne pupam toata ziua prin mailuri.si sa stii ca diamond chiar are bani si era chiar indragostit . in rest usturile au la fel amandoi oral, normal,analoare ma vinde bogdanel pe o oala de sarmale haha? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum