Sari la conținut

Grup nou si facilitati noi: Super Premium

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Cacatule de cacat care esti!!! Paracioasa mica si distrusa de muie!! Dupa ce ca platesti ca prostul, ca sa banezi useri aiurea, n-ai nici sange-n instalatie, sa-ti tii gura!! Te-ai dus repede la motan cu para: " Tati, tati, baietii-mi dau la muie si ma fut in cur! Da' nu-i nimic, ca mie-mi place!!!" 

Tot wc esti si asa o sa ramai!!!  :onloo  :onloo  :onloo

Link spre comentariu
  • Oras:Banat de O B I E C T I V
  • Oras:Banat de O B I E C T I V

Userul o b i e c t i v mi-a dat minus intr-o seara in ciuda pulii pana mi-a facut reputatia -413. Vi se pare normal? Mie nu mi se pare normal. Cat de curand voi părăsi definitiv acest forum tocmai din aceasta cauza. Daca făceam recenzii aiurea sau vorbeam rau de cineva as fi zis dar asa nu.

Îi urez un călduros: "SĂ-ȚI MOARĂ LA INTRARE CURVAR LIBIDINOS"

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Userul o b i e c t i v mi-a dat minus intr-o seara in ciuda pulii pana mi-a facut reputatia -413. Vi se pare normal? Mie nu mi se pare normal. Cat de curand voi părăsi definitiv acest forum tocmai din aceasta cauza. Daca făceam recenzii aiurea sau vorbeam rau de cineva as fi zis dar asa nu.

Acest forum e o Jungla....

• Like 7
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau

Sunt useri banati care posteaza si useri cu -440 care nu sunt banati .Mai are rost sa platim sau nu mai e valabila oferta ?

Sa-ti tragem muie scursura ce esti ;)

Iti cam vine sa plangi dupa aia 16 euroi acum? Sper sa ai parte numai de oameni ca tine in viata aia de rahat pe care o duci.

Ai venit repede sa plangi in public ca ti-a luat motanul jucaria? Nici macar muie nu meriti ca pula mea e prea buna pentru tine oligofrenule dar sunt destui ca tine pe forum pe care ii poti suge linistit.

Mi-e mila de parintii aia ai tai care inca te mai suporta.

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Dacia
  • Oras:Dacia

Dupa injuraturi te recunosc .

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Atat de imbecil esti ca nu sti ce este un up.

Da ce faci bobitza, nu ma mai executi? nu mai poti? ai inceput sa plangi? mai baga banii in cateva conturi ca 2-3 se pare ca nu iti mai ajung.

PS: sa ne sugi pula  :pope

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Stai calm că s-a enervat că i-am banat contul sulla felix.

Pisicuts, cred că e cazul să reevaluezi privilegiile date SP. Din punct de vedere financiar poate ai câștigat acum dar uite că un dement îți reduce traficul.

Compara să vezi diferența și ia o decizie...

• Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Venezuela
  • Oras:Venezuela

Stai calm că s-a enervat că i-am banat contul sulla felix.

Pisicuts, cred că e cazul să reevaluezi privilegiile date SP. Din punct de vedere financiar poate ai câștigat acum dar uite că un dement îți reduce traficul.

Compara să vezi diferența și ia o decizie...

Subscriu! ;)

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...