lingurar Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Sunt useri banati care posteaza si useri cu -440 care nu sunt banati .Mai are rost sa platim sau nu mai e valabila oferta ?pai aia sunt useri care contribuie la forum si nu ai cum sa-i mai omori. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Sunt useri banati care posteaza si useri cu -440 care nu sunt banati .Mai are rost sa platim sau nu mai e valabila oferta ? care sunt acei useri ? Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 27, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Un nou episod din "Greu de ucis" pe nimfomane! 7 5 Link spre comentariu
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Dacia Oras:Dacia Partajează Postat Octombrie 27, 2017 https://nimfomane.com/forum/user/119684-temujin/ https://nimfomane.com/forum/user/247375-unfutac/ 1 1 Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 https://nimfomane.com/forum/user/119684-temujin/ https://nimfomane.com/forum/user/247375-unfutac/ Cacatule de cacat care esti!!! Paracioasa mica si distrusa de muie!! Dupa ce ca platesti ca prostul, ca sa banezi useri aiurea, n-ai nici sange-n instalatie, sa-ti tii gura!! Te-ai dus repede la motan cu para: " Tati, tati, baietii-mi dau la muie si ma fut in cur! Da' nu-i nimic, ca mie-mi place!!!" Tot wc esti si asa o sa ramai!!! :onloo :onloo :onloo Link spre comentariu
scarface69 Reputație: -403 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Banat de O B I E C T I V Oras:Banat de O B I E C T I V Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Userul o b i e c t i v mi-a dat minus intr-o seara in ciuda pulii pana mi-a facut reputatia -413. Vi se pare normal? Mie nu mi se pare normal. Cat de curand voi părăsi definitiv acest forum tocmai din aceasta cauza. Daca făceam recenzii aiurea sau vorbeam rau de cineva as fi zis dar asa nu.Îi urez un călduros: "SĂ-ȚI MOARĂ LA INTRARE CURVAR LIBIDINOS" 2 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Userul o b i e c t i v mi-a dat minus intr-o seara in ciuda pulii pana mi-a facut reputatia -413. Vi se pare normal? Mie nu mi se pare normal. Cat de curand voi părăsi definitiv acest forum tocmai din aceasta cauza. Daca făceam recenzii aiurea sau vorbeam rau de cineva as fi zis dar asa nu.Îi urez un călduros: "SĂ-ȚI MOARĂ LA INTRARE CURVAR LIBIDINOS"Acest forum e o Jungla.... 7 2 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Sunt useri banati care posteaza si useri cu -440 care nu sunt banati .Mai are rost sa platim sau nu mai e valabila oferta ?Sa-ti tragem muie scursura ce esti ;)Iti cam vine sa plangi dupa aia 16 euroi acum? Sper sa ai parte numai de oameni ca tine in viata aia de rahat pe care o duci.Ai venit repede sa plangi in public ca ti-a luat motanul jucaria? Nici macar muie nu meriti ca pula mea e prea buna pentru tine oligofrenule dar sunt destui ca tine pe forum pe care ii poti suge linistit.Mi-e mila de parintii aia ai tai care inca te mai suporta. 6 6 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Acest forum e o Jungla....Era o jungla, acum nici macar tarzan nu mai e prin zona, ca l-a banat bulangiul de obiectiv. 6 6 Link spre comentariu
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Dacia Oras:Dacia Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Userul o b i e c t i v mi-a dat minus intr-o seara in ciuda pulii pana mi-a facut reputatia -413. Vi se pare normal? Mie nu mi se pare normal. Cat de curand voi părăsi definitiv acest forum tocmai din aceasta cauza. Daca făceam recenzii aiurea sau vorbeam rau de cineva as fi zis dar asa nu.Îi urez un călduros: "SĂ-ȚI MOARĂ LA INTRARE CURVAR LIBIDINOS"Dupa injuraturi te recunosc . 1 4 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Octombrie 28, 2017 si noi toti te recunostem dupa cat de prost esti 8 6 Link spre comentariu
scarface69 Reputație: -403 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Banat de O B I E C T I V Oras:Banat de O B I E C T I V Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Dupa injuraturi te recunosc .Uimește-mă! Acum ești și mama omida? 2 5 Link spre comentariu
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Dacia Oras:Dacia Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Uimește-mă! Acum ești și mama omida?Ce bine e sa ai cont verde . Dai un ban dar stai in fata , ce plm :) 1 5 Link spre comentariu
scarface69 Reputație: -403 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Banat de O B I E C T I V Oras:Banat de O B I E C T I V Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Ce bine e sa ai cont verde . Dai un ban dar stai in fata , ce plm :)Go fuck yourself 2 5 Link spre comentariu
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Dacia Oras:Dacia Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Ce bine e sa ai cont verde . Dai un ban dar stai in fata , ce plm :) 1 5 Link spre comentariu
scarface69 Reputație: -403 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Banat de O B I E C T I V Oras:Banat de O B I E C T I V Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Ce bine e sa ai cont verde . Dai un ban dar stai in fata , ce plm :)M-am prins. Esti retard! 2 5 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Atat de prostalau e ca a vrut sa raspunda la postarea lui si s-a razgandit :) 7 6 Link spre comentariu
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Dacia Oras:Dacia Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Atat de prostalau e ca a vrut sa raspunda la postarea lui si s-a razgandit :) :)Atat de imbecil esti ca nu sti ce este un up. 3 4 Link spre comentariu
doru fotograful Reputație: -105 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 lache, cum de esti pe minus?te-au abandonat prietenii tai cind te-au vazut cu latul de git si ochii beliti ca cepele ?vei muri curind sobolanule!! asfixiat . de oftica, nu ca te amenint eu. 2 5 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Atat de imbecil esti ca nu sti ce este un up.Da ce faci bobitza, nu ma mai executi? nu mai poti? ai inceput sa plangi? mai baga banii in cateva conturi ca 2-3 se pare ca nu iti mai ajung.PS: sa ne sugi pula :pope 3 5 Link spre comentariu
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Dacia Oras:Dacia Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Fotografule taci ca esti prost Iar ai bagat in vena Talibane niciodata sa nu spui niciodata Numai de bine va urez si eu La PS nu-ti raspund ca is baiat finut nu cocalar-lache ca tine 2 2 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Poate mai dai si tu o tura pe la scoala Daca recitesti, nici tu nu cred ca intelegi ce ai scris.Prost te-a facut ma-ta! 2 4 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Stai calm că s-a enervat că i-am banat contul sulla felix. Pisicuts, cred că e cazul să reevaluezi privilegiile date SP. Din punct de vedere financiar poate ai câștigat acum dar uite că un dement îți reduce traficul. Compara să vezi diferența și ia o decizie... 4 6 Link spre comentariu
venezolano Reputație: -397 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Stai calm că s-a enervat că i-am banat contul sulla felix. Pisicuts, cred că e cazul să reevaluezi privilegiile date SP. Din punct de vedere financiar poate ai câștigat acum dar uite că un dement îți reduce traficul.Compara să vezi diferența și ia o decizie... Subscriu! ;) 3 3 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Ce am “patit” de mi-am schimbat culoarea brusc?Nu ca ma deranjeaza dar, ca idee :) 3 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum