Sari la conținut

Bianca💋

Postări Recomandate

Buna tuturor, numele meu este Bianca si am 30 de ani. Am 1,60 înălțime şi 50 de kilograme. Atuurile mele sunt: igiena şi respectul reciproc. Sunt o fata sociabilă si deschisa pentru noi fantezii. Daca doresti o companie placuta te astept cu mare drag la mine.

Serviciile si preturile mele sunt:

-oral/normal : 100 ron. (30 min.)

-oral/normal : 200 ron. ( 60 min.)

-masaj de relaxare

-anilingus/cunilingus (doar pasiva)

-duş impreuna (50 ron extra)

Împreuna cu colega de apartament, va oferim un show leisbi la pretul de 600 ron timp de o ora. (Cu participarea ta)

Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0763751465

post-241156-0-29780700-1501247542_thumb.jpg

post-241156-0-45164900-1501247561_thumb.jpg

post-241156-0-80821400-1501247579_thumb.jpg

post-241156-0-07238400-1501247693_thumb.jpg

post-241156-0-44833400-1501247716_thumb.jpg

post-241156-0-11229500-1501247761_thumb.jpg

post-241156-0-87794300-1501247781_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

-oral/normal : 100 ron. (30 min.)

-oral/normal : 200 ron. ( 60 min.)

-anilingus/cunilingus (doar pasiva)

/ inseamna ca e sau , adica la alegerea ta, oferi oral sau normal , un singur serviciu din cele doua? nu oferi oral, normal ? oral si normal , nu oral/normal . 

-anilingus/cunilingus (doar pasiva) se taxeaza separat ?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

/ inseamna ca e sau , adica la alegerea ta, oferi oral sau normal , un singur serviciu din cele doua? nu oferi oral, normal ? oral si normal , nu oral/normal .

-anilingus/cunilingus (doar pasiva) se taxeaza separat ?

Oral si normal! Nu se taxeaza anilingus/cunilingus :)

Link spre comentariu

DUȘ - 50 LEI EXTRA!

toate fetele normale la cap, unde mai punem că sunt unele care arata bine, au preț mai mic că al tău și nu cer extra 50 pt dus! Numai la FOMISTE am întâlnit extra 50 pt dus!

Îți dau extra 50 lei dacă înghiți!!!! Pentru duș...să zici merci că rămâne clientul la ce prețuri și ce corp ai!

E FULL orașul de pizde...la banii care ii ceri tu de găsesc fete mai bune ... Și nu cer 50 lei extra! EXTRAbeliciune ce efort greu faci sa faci un dus cu un client!

Tu ai foamea in glandă? Sau peștele tau? Peștele tau să pună mana sa sugă și el pula...și după sa ceara bani extra!

• Like 10
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia

DUȘ - 50 LEI EXTRA!

toate fetele normale la cap, unde mai punem că sunt unele care arata bine, au preț mai mic că al tău și nu cer extra 50 pt dus! Numai la FOMISTE am întâlnit extra 50 pt dus!

Îți dau extra 50 lei dacă înghiți!!!! Pentru duș...să zici merci că rămâne clientul la ce prețuri și ce corp ai!

E FULL orașul de pizde...la banii care ii ceri tu de găsesc fete mai bune ... Și nu cer 50 lei extra! EXTRAbeliciune ce efort greu faci sa faci un dus cu un client!

Tu ai foamea in glandă? Sau peștele tau? Peștele tau să pună mana sa sugă și el pula...și după sa ceara bani extra!

Cand ia facut sefu instructajul zicea :

Ia zi fa, inghiti ?

Nu sefu !

Te futi in cur ?

NU sefu !

Pai pe ca iti pun eu fa taxa extra ? :hmmm .....pfff ai venit cu miros de cas, du-te sa faci un dus......gata extra dus...... :)

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cand ia facut sefu instructajul zicea :

Ia zi fa, inghiti ?

Nu sefu !

Te futi in cur ?

NU sefu !

Pai pe ca iti pun eu fa taxa extra ? :hmmm .....pfff ai venit cu miros de cas, du-te sa faci un dus......gata extra dus...... :)

Bine că nu cere bani extra că folosim SĂPUN de casă din locația ei minunata! :)))
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...