daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 😂😂😂 sunt peste??? Moamaaa taaaareee!!!!!!!!!!!!!!! 😂😂😂 1
eduarrdd Reputație: 228 Postat August 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2017 Asa o sa fie si cu "daulacioc" o sa spun tot in mail...a mai avut două conturi banate ..a trecut deja la amenințării...o suna si o amenință.. Să mor bogat..ce pește prost ...el o pescueste pe sora sa stiu locație tot.. Cand cineva profereaza calomnii la adresa unei fete inseamna ca are ceva personal cu ea, altfel nu are sens sa spuna atatea minciuni. Am vizitat fata de cateva ori; se vede ca nu prea se pricepe, dar e bine intentionata si incearca sa te faca sa te simti bine. Despre mirosuri neplacute nici nu poate fi vorba. Ar fi bine ca aceia care au vizitat-o sa-si spuna parerea pentru ca adevarul sa iasa la iveala. Adevarul poate fi masluit un timp, dar, prin insasi natura lui, pana la urma iese la lumina. "Daulacioc" se vede ca si-a facut cont doar ca sa o insulte pe fata, ma mir insa de "bic.c" ca ii tine isonul.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Da...adevarul va iesi la iveala...
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Sper sa iasă la iveală... rog pe cei care au fost la ea sa își spună părerea! E o inputitaaaa! 1
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 A și voi mai pesticiorilor vedeți ca din prostia voastră i-ați dat numele real al antoniei 1
bic.c Reputație: -1560 Postat August 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 10, 2017 Nu tin isonul nimanul frate @eduard , asta a fost , Nu am scris nicaieri ca pute dar parca este aiurea sa te trimita clientul de 2 ori la dus , ca sa nu mai zic de prestatie , de toata jena , nu stau sa ma gandesc dar este in Top 3 experiente nasoale clar.....si am futut ceva la viata mea . Nu stiu ce standarde ai tu dar eu cand merg la o fata de 200 ora am alte pretentii .Daca era 50/100 nici nu mai oboseam sa scriu... 2
incepator2017 Reputație: 416 Postat August 10, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat August 10, 2017 2 degete..era stramta...iti dai seama ca nu fisting cu pumnul ))))))Fisting, handballing, fist-fucking, brachiovaginal, or brachioproctic insertion[1] is a sexual activity that involves inserting a hand into the vagina or rectum. Once insertion is complete, the fingers are either clenched into a fist or kept straight. Fisting may be performed without a partner, but it is most often a partnered activity. 1 3
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 10, 2017 sunt peste??? Moamaaa taaaareee!!!!!!!!!!!!!!! Da chiar esti pește!!..tu esti ala de o pescueste pe sora ei hmm...cacatule...vrei sa dau mai multe detali de tine..si de iubita ta fara masele in gura..!!
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Da chiar te rog bai cioroiule... și pentru cultura ta generală eu nu îmi dau mama copilului la produs... așa ca, comfunzi marfa cu ambalajul😂😂😂 pesticioroiule! 1
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Aaa și vezi ca sunt balanța ca zodie😂😂😂 1
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Se pare ca dacă presam un pic se dau in gar unu pe altu... mai zi ciorex mai zi... mancavar Jilava pe toți! 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 10, 2017 Se pare ca dacă presam un pic se dau in gar unu pe altu... mai zi ciorex mai zi... mancavar Jilava pe toți! Ce spui tu strain ??Ai filme cu mine in cap??
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Gata ma ma predau, mai prins... ce băiat deștept... sa nu vi sa ma bati te rog eu 😳😳😳 dute-n ... de cioroi inputit! 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 10, 2017 Ba omule termina ma dq cu prostia ta ...si cu sora sa care o pescuiesti ..fara dinti in gura si tate la genunchi...ne crezi copii??
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 😂😂😂 pai cât ma costa cu amândouă o data? Nu am futut doua surori pana acum, deși s-ar putea sa puta și cealaltă dacă sunt surori... dar ma risc ținând cont ca fut doua surori... hai fami un preț bun și promit ca apoi îmi țin gura! 😉😉😉 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 😂😂😂 pai cât ma costa cu amândouă o data? Nu am futut doua surori pana acum, deși s-ar putea sa puta și cealaltă dacă sunt surori... dar ma risc ținând cont ca fut doua surori... hai fami un preț bun și promit ca apoi îmi țin gura! 😉😉😉am alta fata acum..esti in urma..)))
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 10, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 10, 2017 am alta fata acum..esti in urma.. )))Care e ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 E bunaDar vezi cum faci cu pretul ala ca e cam mare, mai taie din elseara zice il are 100/200
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Are 6000 de vizualizari pe nimfomane ..si ea imi zice ca nu o suna mai nimeni...aloooo..tu cu cine te mai fuuuti? )))
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 18, 2017 Postat August 18, 2017 Bă ești penibil!!! Tot te bagi in seama pe aici ca sa pui terminată asta pe prima pagina... marș in Plm boschetare la munca!!! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Bă ești penibil!!! Tot te bagi in seama pe aici ca sa pui terminată asta pe prima pagina... marș in Plm boschetare la munca!!!dute.n pula mea si vezi.ti de treaba ta ca incepi sa ma sictiresti...si poate aflu cine esti so iti fac o vizionare..
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Bă ești prost? Durule care ești, dacă vrei neaparat sa vezi cine sunt îți fac eu o vizita și sa văd dacă mai ești așa dur... spre deosebire de tine eu știu unde te găsesc... marș in Plm la tine in india 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Postat August 19, 2017 Bă ești prost? Durule care ești, dacă vrei neaparat sa vezi cine sunt îți fac eu o vizita și sa văd dacă mai ești așa dur... spre deosebire de tine eu știu unde te găsesc... marș in Plm la tine in indiatu nu stii nici unde este Valcea pe harta...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum