evil12 Reputație: 169 Postat August 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2017 I.am facut fisting vaginal la greu..si ni am.simtit miros...cine stie...a fost vecina intr.un timp cu faimoasa Antonia piata RomanaTine la fisting !?Cat ai platit extra ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Tine la fisting !?Cat ai platit extra ?tine la fisting....ii zici ca ii mai dai 50 lei ...ea cam vrea 100 lei...dar marai si tu ceva acolo si ii dai 50
veloman Reputație: 4 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 tine la fisting....ii zici ca ii mai dai 50 lei ...ea cam vrea 100 lei...dar marai si tu ceva acolo si ii dai 50 fisting ... adica ai intrat cu toata mana in pasarica ei? sau doar asa 2 - 3 degete, multi confundati notiunea.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 fisting ... adica ai intrat cu toata mana in pasarica ei? sau doar asa 2 - 3 degete, multi confundati notiunea.2 degete..era stramta...iti dai seama ca nu fisting cu pumnul ))))))
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 2 degete..era stramta...iti dai seama ca nu fisting cu pumnul )))))) 1
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Pesticiorela (<imparior>) nu mai lauda atâta marfa aia ca știm amândoi ca femeia pute!!! Femeia in loc sa se spele după ce își da drumu cineva pe ea, se șterge cu șervețel sau se clateste un pic cu apa... (fosta colega cu renumita Antonia?) 😂😂😂 Antonia (Andreea) e o cioara de 16 ani!!! Nu știu ce Plm face poliția noastră de tu mai ești printre noi mai (imparior) ia comentează ceva ca sa vezi câte capace îți dau... nu uita ca știu cine ești!!! 2 1
bic.c Reputație: -1560 Postat August 8, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 8, 2017 Pesticiorela (<imparior>) nu mai lauda atâta marfa aia ca știm amândoi ca femeia pute!!! Femeia in loc sa se spele după ce își da drumu cineva pe ea, se șterge cu șervețel sau se clateste un pic cu apa... (fosta colega cu renumita Antonia? Corect . Am fost si eu la eaBa @inparior manca-mi-ai pula cu taranca ta jegoasa . Revin cu recenzia 2
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Am uitat ceva, fata are 19 ani nu 21... dar țațele arată undeva la 45 ani 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Nu am facut sex cu ea sa vad dak miroase..doar putin fistig...nu mi s.a parut ca mirosea..
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Pfff ce miros de peste a venit... bai ciorela femeia pute de la 2 metri (sa nu mai zic de parul ăla ingalat) și tu ne vinzi noua gogoși ca nu ai fututo și de-aia nu ai simțit mirosul? Sau poate ești la fel de nespalat ca ea și din cauza asta nu poți face deosebirea...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Pfff ce miros de peste a venit... bai ciorela femeia pute de la 2 metri (sa nu mai zic de parul ăla ingalat) și tu ne vinzi noua gogoși ca nu ai fututo și de-aia nu ai simțit mirosul? Sau poate ești la fel de nespalat ca ea și din cauza asta nu poți face deosebirea...omule...fata era spalata de fiecare data cand am fost la ea...nu stiu unde vrei sa ajungi cu defaimarea asta...
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Bai băiatule eu o cunosc mai bine ca tine pe Jegoasa asta... chiar dacă acum e femeia ta de produs și încerci sa ii faci reclama, lumea care a fost la ea a simțit ca pute (după cum a confirmat și bic.c) ești atât de prost încât nu sti nici măcar sa ii faci reclama fegoasei fără sa își dea lumea seama ca tu ești Peștele... Halal peste mai ești și tu... ai 1.50 m, 30 kg ud și cu butelia in brațe 😂😂😂
daulaciocpesticiorilor Reputație: -16 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Și mai are și pretenții la bani... mai mult de 50 total nu merita... iar poza in care apare cu tricoul ăla sifonat arată cât e de îngrijită!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Bai băiatule eu o cunosc mai bine ca tine pe Jegoasa asta... chiar dacă acum e femeia ta de produs și încerci sa ii faci reclama, lumea care a fost la ea a simțit ca pute (după cum a confirmat și bic.c) ești atât de prost încât nu sti nici măcar sa ii faci reclama fegoasei fără sa își dea lumea seama ca tu ești Peștele... Halal peste mai ești și tu... ai 1.50 m, 30 kg ud și cu butelia in brațe 😂😂😂nu sunt.pestele ei..si cand am fost la ea nu mirosea nimik suspect..dak vrei sa ma crezi...
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2017 nu sunt.pestele ei..si cand am fost la ea n6u mirosea nimik suspect..dak vrei sa ma crezi... Lasă.l ma ca el o pescueste pe sora sa ...stiu eu...o sa vin cu detalii..!!
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2017 Cat de curand va fi banat ..jeg de om ...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Lasă.l ma ca el o pescueste pe sora sa ...stiu eu...o sa vin cu detalii..!!aaa...asta e cumnatul?...bine ca mi.ai zis...mi.a spus andreea de el.
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2017 Trimit un email la dicot!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Trimit un email la dicot!!pe Denisa am vazut ca ai cumintit.o...s.a retras pe termen nedefinit.
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2017 Asa o sa fie si cu "daulacioc" o sa spun tot in mail...a mai avut două conturi banate ..a trecut deja la amenințării...o suna si o amenință.. Să mor bogat..ce pește prost ...el o pescueste pe sora sa stiu locație tot..
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Mi.a zis ca o sa isi schimbe numarul fata..e mai bine asa...
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2017 A schimbat nr de tel si locație...daca pește asta este frustrat ...ca fata lui ,aia fara dinti in gura este cal mort!!!
bic.c Reputație: -1560 Postat August 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 9, 2017 Bun , sa trecem la lucruri mai serioase . Sun intr-una din serile trecute titulara , raspunde , o intreb de servicii si baga repede poezia din care am inteles doar "ora" ,"normal" si "Bershka" . Cand am ajuns la ea mi-am dat seama de ce nu am inteles nimic , vorbeste de pe tableta . La locul faptei mi-a detaliat cat de cat serviciile si preturile : 120/ fin , 200 ora Oral pro/nepro obtiunea ptr finalizare este doar COB . Fata nu arata rau , slabuta , cur frumusel , sani maricei cu usoare tendinte de pravalire iar la display mie unul imi aducea cu un harciog . Nu incercati cine stie ce discutii , fata este prostanaca de-a binelea . Decartez 200 lei si spun in gandul meu "stai sa vezi ce o fut pe taranca asta tatoasa" . Ne dezbracam , cer prosop curat si-l primesc , bag un dus si fuga in pat . Nici nu ma pun bine ca soricioaica harst cu botu-n pula . "Hooooo mamica ce te grabesti , un dusulet scurt la pasa nu bagi si tu ?" zic , " Nu ,ca am facut acum 10 min " zice soricelul , " Mai baga unu ,sa-mi miroasa si mie a flori de tei in pat " Se conformeaza ,si se ridica nervoasa din pat . Intoarsa incepem una dintre cele mai proaste experiente avute la curve . Oralul a durat max 30 de secunde si s-a ridicat dupa preze "Usurel mamica , mai baga ,repetarea este mama invataturii " zic dar ea ...praf , A repetat cam 10 min si nu a invatat nimic. Normalul este jalnic , nu vrea decat misionar ptr ca o doare in alta pozitie din cauza ca nu este prea adanca , zice ea , mie nu mi s-a parut . Nici macat in singura pozitie acceptata nu face ceva , sta ca vaca . Dupa o tigata si 3-4 fraze pe care i le-am smuls cu clestele , ma bag la dus , o trimit si pe mandra care cocotase in pat si bagam a 2-a finalizare dupa acelasi scenariu prost Locatie - curatenie nimic de zis 9Fata - ........invatata sa foloseasca mai des apa si aranjata ..mai discutamOral - Normal - :laugh2De revenit - NU 7 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Io v.am zis ca nu am futut.o...altfel faceam recenzie..
bic.c Reputație: -1560 Postat August 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 9, 2017 Io v.am zis ca nu am futut.o...altfel faceam recenzie.. Nu te simtii cu musca pe fes , nu ti-am reprosat nimic ,am gasit-o pe Publi si m-am dus 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum