popescu_ion Reputație: 3 Postat Iulie 28, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 28, 2017 Salut! Dupa mult timp in care am zabovit pe aici fara sa ma implic prin comentarii a venit momentul sa pun o intrebare: ce locuri exista in timisoara in care poti gasi un spectacol de streaptease / cabaret cu posibile alte oferte dupa in functie de buget?
banateanul cuminte Reputație: 72 Postat Iulie 29, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 29, 2017 La hotel Continental, la subsol. Fete dragute, partea artistica scartaie, orientate evident spre profit imediat. Scump daca doresti mai mult decat vizionare.
richard30 Reputație: 182 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2017 No Mercy in zona complex... nu te astepta la spectacol de cabaret, dar ai parte de numere de striptease, lapdance si posibil chestii extra in afara locatiei, la hotel, daca "rezonezi" cu fetele...
elgringo Reputație: 462 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 30, 2017 No Mercy in zona complex... nu te astepta la spectacol de cabaret, dar ai parte de numere de striptease, lapdance si posibil chestii extra in afara locatiei, la hotel, daca "rezonezi" cu fetele... Nu cred ca mai este. Am nimerit intr-o seara in primavara pe o strada laturalnica din complex la un bar unde se fuma inauntru. Jos nu era nimeni si erau tablouri cu faraoni pe pereti. Sus erau canapele, o lumina rosiatica si 2 bare de striptese cu oglinda in spate. Chelnerita mi-a spus ca acolo fusese club cu vreo 30 de fete, dar ca l-au cumparat ei si urmeaza sa redecoreze, sa scoata barele, etc. Chelneritele purtau toate tricouri cu loolish gaming si la intrare erau postere cu ceva competitie de gaming.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum