shark864 Reputație: 4021 Postat August 7, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat August 7, 2017 Oameni buni, de ce va tot injurati, la urma urmei suntem toti colegi.Hai sa scriem despre fete nu injuraturiSunt total de acord cu tine!Dar asta nu înseamnă că pentru a ajunge la o fată trebuie să-i jignim pe ceilalți membri care au trecut pe la ea!Că doar nu ne-au futut amanta,iubita sau sotia! Buna Ayda de ce numai activezi,Eu as fi vrut sa trec zilele astea pe la tine,Crezi ca se poate,sper sa imi raspunzi,Eu nu sunt ca porcii astia care nu stiu sa respecte o fata/femeie.Astept confirmarea ta.PUP 1
darknightmare Reputație: -6 Postat August 7, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat August 7, 2017 Poate vrei sa zburati cu totii,daca ai citit pe la pagina 2 sau 3 a zis ca se retrage din cauza ca nu este apreciata si este facuta in nu stiu ce feluri,daca tu te simti asa,e problema ta,nu a mea Poate ca unii dintre membri sunt mitocani, dar n-ar trebui sa generalizezi, nu exista padure fara uscaturi...tu i-ai jignit pe toti implicit si nu se cuvine asa, sa-i bagi pe toti in aceeasi oala, mai ales ca faci parte dintr-o comunitate si te pot influenta sau ajuta intr-o oarecare masura recenziile altora. In concluzie ai putin respect, daca stii ce-i ala, altfel scoti in evidenta ca esti la fel ca acei "porci". 3
obsidian Reputație: 1866 Postat August 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 7, 2017 Postat 01 August 2017 - 07:24 PMDe astăzi nu voi mai activa . Prea mulți oameni nesimțiți pe aici . Mulțumesc pentru clipele frumoase petrecute lângă voi . Poate vrei sa te futa altii.Si vezi cum vorbesti. Te rog nu pleca !!! Vei fi o pierdere mare pentru forum...ai atatea recenzii si sfaturi pentru noi. 2
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Eu nu le acopăr in special pe aceste doua fete.Dar daca mai vin ca ele creste oferta si o sa-si micsoreze pretul toate.Doar asa se poate imbunatatii ceva nu cu milogeli ca aici e prea scump si dincolo dai mai putin.Toate fetele care apar pe forum sunt primite cu comentarii ieftine si de cacat si ne facem rău singuri.Bine zici. Pacat ca atat de multi useri sau confutaciosi au mentalitatea asta balcanica de milog vesnic nemultumit. Boala grea...din cauza asta s-au retras atatea fete bune pe care le futeam cu placere si le respectam pentru munca lor. 2
lacazet Reputație: -432 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Bine zici. Pacat ca atat de multi useri sau confutaciosi au mentalitatea asta balcanica de milog vesnic nemultumit. Boala grea...din cauza asta s-au retras atatea fete bune pe care le futeam cu placere si le respectam pentru munca lor.https://media.tenor.com/images/73e36a96d7971fdf31ee227a14efbc14/tenor.gif :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 3
aleksander88 Reputație: 3 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Buna , sunt Ayda , am 19 ani , sunt ardeleanca si am venit in orașul vostru pentru a va satisface dorințele , am 1.61 , nu sunt foarte înaltă , dar , atuul meu este ca am un fund de brazilianca Serviciile mele sunt :-oral protejat sau neprotejat-normal protejat-finalizarea o faci unde vrei-poziții-fanteziiTarifele mele sunt-100 de lei finalizarea-200 de lei oraVa pup și va aștept cu drag !Țin sa Menționez ca locuiesc într-un apartament de Lux cu jacuzzi , și tot ce trebuie stie cineva daca mai activeaza?
everest Reputație: 377 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 https://media.tenor.com/images/73e36a96d7971fdf31ee227a14efbc14/tenor.gif :slap2 :slap2 :slap2 :slap2Yawn
on3r Reputație: -6 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2017 Salutare celorlalti futaciosi, ma tot uit pe forumul asta, am gasit tot felul de domnisoare si doamne, le-am vizitat, nu am postat sau cred ca am postat odata, iar acum postez iar, are fetita asta un cur facut in ciuda pulii, maine cred ca o voi vizita, tare mi-a starnit curiozitatea serviciilor ei.Cineva stie programul de lucru al domnisoarei?Face deep?
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 4, 2017 s-a suparat si si-a luat jucaria 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum