qwerty99999 Reputație: 1 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Salut, ma poate ajuta cineva si pe mine sa-mi recomande pe cineva din Ploiesti, nu sunt foarte pretentios, sa arate ok,Mersi.
radu77 Reputație: 2043 Postat August 1, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat August 1, 2017 Mistere...gusturile nu se discuta si difera de la om la om, d'apai de la curvar la curvar...Vezi si tu la testate, sunt fete, putine ce-i drept cat se cat ok, dar cum spuneam, ffff discutabil Fiecare cu pretentiile si dorintele lui.Uite ceva ex:Mayra - frumusica, tinerica, dar cam fitoasa si cam riscanta dupa ultimile evenimenteDaryya - eu o stiu mai din trecut, destul de ok, mai vocala uneori, dar probabil depinde de cum o abordeziRocsana - MILF, mai matura daca preferi, parca 39 ani.Alyna - draguta, dar mai voluptoasa daca preferi Mai ceteshte si matale si alege
unul care cauta Reputație: 0 Postat August 1, 2017 Postat August 1, 2017 Mistere...gusturile nu se discuta si difera de la om la om, d'apai de la curvar la curvar...Vezi si tu la testate, sunt fete, putine ce-i drept cat se cat ok, dar cum spuneam, ffff discutabilFiecare cu pretentiile si dorintele lui.Uite ceva ex:Mayra - frumusica, tinerica, dar cam fitoasa si cam riscanta dupa ultimile evenimenteDaryya - eu o stiu mai din trecut, destul de ok, mai vocala uneori, dar probabil depinde de cum o abordeziRocsana - MILF, mai matura daca preferi, parca 39 ani.Alyna - draguta, dar mai voluptoasa daca preferi Mai ceteshte si matale si alegesalut, cum le gasesc pe tipele pe care le-ai enumerat mai sus?! jur ca nu ma pricep deloc sa caut pe forum. un nr de telefon ceva?
radu77 Reputație: 2043 Postat August 1, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat August 1, 2017 Pai...daca esti nou pe aici, TEORETIC, in primul rand ar trebui sa citesti ceva regulament, help, Q&A etc. si te-ai prinde putin cum sa cauti, unde, ce e bine, ce e rau etc.Fetele care se retrag, de obicei, cer adminului inchiderea si arhivarea topicului. Si tot de obicei nu mai au in uz numerele de tel cu care activau. Daca totusi mai activeaza cumva, pe circuit inchis, cei acceptati sunt destul de apropiati si au nr lor personal. Apoi...daca esti nou in meseria de curvar, admit ca nu "intelegi" anumite aspecte si-ti explic eu. Adica, fetele astea, daca sunt retrase, nu vor sa mai fie sunate/cautate asa din neant de cate vre-un necunoscut, care dtie de la un prieten al unui prieten etc., sti ce zic!?Deci, si daca as avea nr lor de telefon, si/sau m-as mai intalni cu vre-o fata retrasa (pe stilul amanta sa zicem) tot nu as putea lasa info aici, fara acordul ei. Eu, sau oricare alt "curvar" cu experienta, cu intelepciune si cu bun simt. Asa ca...sorry...dar... 1 5
radu77 Reputație: 2043 Postat August 1, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat August 1, 2017 Scuze...doar prima fraza este valabila ptr tine.Restul...ptr altcineva , in alt topic.
radu77 Reputație: 2043 Postat August 1, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat August 1, 2017 salut, cum le gasesc pe tipele pe care le-ai enumerat mai sus?! jur ca nu ma pricep deloc sa caut pe forum. un nr de telefon ceva?Uite, ca sa-mi repar greseala http://nimfomane.com/forum/topic/83464-0799263478-mayra/page-10?do=findComment&comment=2855466 http://nimfomane.com/forum/topic/7909-adina-0737364002/page-38?do=findComment&comment=2882067 http://nimfomane.com/forum/topic/31372-roxy-matura-simpatica-0737953591/page-86?do=findComment&comment=2879518
alexandro82 Reputație: -361 Postat August 1, 2017 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Postat August 1, 2017 Mistere...gusturile nu se discuta si difera de la om la om, d'apai de la curvar la curvar...Vezi si tu la testate, sunt fete, putine ce-i drept cat se cat ok, dar cum spuneam, ffff discutabilFiecare cu pretentiile si dorintele lui.Uite ceva ex:Mayra - frumusica, tinerica, dar cam fitoasa si cam riscanta dupa ultimile evenimenteDaryya - eu o stiu mai din trecut, destul de ok, mai vocala uneori, dar probabil depinde de cum o abordeziRocsana - MILF, mai matura daca preferi, parca 39 ani.Alyna - draguta, dar mai voluptoasa daca preferi Mai ceteshte si matale si alegeMayra - Daca nu vrei sa ajungi sa dai cu subsemnatul la garda si sa existe filmari cu tine la curve o evitiRocssana - Frumoasa, sexy, apetisanta numai ca te tine maxim 20 min si efectiv nu ai suficient timp sa te bucuri de ea si mai nasol este ca este foarte greu de ajuns la ea avand in vedere ca lureaza doar pana la ora 16 practic e nevoie sa iti iei liber de la munca sa poti ajunge la ea.Alyna - Are preturile mult prea mari...
qwerty99999 Reputație: 1 Postat August 1, 2017 Autor Postat August 1, 2017 Mersi radu, cred ca am sa-i fac o vizita lui Adina.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum