Sari la conținut

Sonya 0725.070.921 Escorta din micalaca


silviu55

Postări Recomandate

La multi ani!!!!!

Cam tarziu, dar e mai bine mai tarziu decat niciodata :)

Referitor la ce faci, tine-o tot asa, esti o persoana placuta , maiestra in ce faci , m-am simtit foarte bine in compania ta si voi reveni fff curand.

O recomand 100%, nota 10 pe linie

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

   Trebuia de mult sa scriu aceasta recenzie, am fost de vreo 3 saptamani la Sonya dar am fost prea lenes apoi s-a intamplat tragedia cu Mira si nu am avut putere sa scriu...

   Dar sa revin la Sonya . Am reusit sa ajung si eu la noua ei locatie , seamana cu cealalta dar macar nu e la etajul 4. Ea tot asa draguta si atenta cum am cunoscut-o de vreo juma de an. Dupa mici discutii si un pahar de Cola am trecut la treaba. De data asta am hotarat sa iau tot tacamul si nu mi-a parut rau. Ne-am perindat pe la baie amandoi (Cand am iesit pe usa am auzit un mic zgomot din a doua camera , poate ca nu e singura in apartament. Daca e asa e foarte bine mai ales acum stiind ce s-a intamplat la Alba). Ea ma astepta pe pat imbracata din nou doar in tocuri, foarte sexi si foarte pofticioasa. A urmat un oral foarte placut si adanc (avand in vedere dimensiunea mea la barbatie nu e mare lucru un oral adanc :)  ) apoi am trecut la vestitul ei anal laudat de atatia aici pe forum. Da intr-adevar e o experianta de neuitat, eu nu prea am facut sex anal si cand am incercat fata respectiva nu prea era Ok, cica o durea, deci n-a fost sa fie. Cu Sonya e total altceva . Mi-am dat seama ca analul ii place poate mai mult decat sexul normal. Dupa cateva miscari ne-am dat batuti eu si micutul meu. Eu fericit el descarcat...

  Am stat putin , ne-am igienizat am mai discutat apoi ea foarte indrazneata a trecut la excitarea mea cu gurita, actiune care dupa ceva tavaleala pe pat s-a soldat cu finalizare in gurita ei.

   Ca si note eu o consider de nota 10 cu mici obiectiuni desi e miniona e foarte proportionata si atitudinea compenseaza pe deplin lipsa unui fund mai mare sau a unor sani mai cu volum asa cum i-mi plac mie cel mai mult. Locatia e buna, doar mie-mi lipseste fotoliul din vechiul apartament, fotoliu in care ne-am simtit bine acum vreo 7 luni.

  Am patit 350 lei si am stat o ora si un pic ( nu se uita la ceas, si nu suna telefoane cat timp esti cu ea).

   Am sa mai revin ori de cate ori voi putea si bineinteles daca ma v-a primi. (Am inteles ca selecteaza drastic clientii )

   Clar merita sa fie in Top ! :) :) :)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

domnisoara sonya multa sanatate sa ai si la multi ani de 8 martie sa ramai aceeasi femeie onesta amabila si frumoasa in toti anii care urmeaza:)

si distractie placuta la un eventual striptis masculin pt diseara:)

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dani.arad
Reputație: 0

Astept si eu un raspuns in legatura cum pot sa o cunosc si eu pe Sonya .Astept...

 

 

 

...

Salut, intradevar e greu sa ajungi la ea, chiar si mie ca bine cunoscut de-al ei, pot sa confirm ca lucreaza, am fost acum 2 saptamani, recenzii are de la mine, nu ma repet..

 

Lasa-i mesaj in privat , daca o convingi,te va primii.

 

ps. inceteaza cu abuzul de postarii repetate, ar fi de apreciat

Link spre comentariu
  • Oras:ARAD
  • Oras:ARAD

Buna Sonya si buna tuturor de pe forum , ma bucur ca sa vad ca înca esti activa Sonya draga ,noi ne cunoastem cred ca de prin 2007 cand erai cu o colega in micalaca si m ati invitat la o cafea unde mi ati propus un sex in 3 contra cost, ...binenteles ca dupa cafea am revenit dupamiaza la ea unde mi sa oferit un scurt program de mangaieri si pupaturi cu colega impreuna urmat de un oral fara prezervativ si de sex in 3 cu prezervativ iar finalizarea a fost facuta de catre Sonya oral ,deoarece nu ma puteam termina cu prezervativ :)) de terminat oral fara prezervativ si binenteles pe corp mai precis pe gat si sani ca atunci nu presta altfel :) dupa am stat de vorba putin ca ma intrebat cum de nu ma terminam cu prezervativ ca in timpull sexului erau mirate ca nu ma puteam termina :) erau mirate pt ca majoritatea clientilor dupa programul lor cu pupaturi si mangaieri se terminau imediat :) , binenteles ele trebuiau sa plece nu stiu unde si eu nu ma puteam termina si atunci i am spus Sonyei sa o faca oral ca altfel nici o sansa :) , am mai revenit la ea de vreo 2 ori doar la Sonya ,ulterior mi am pierdut telefonul si nu am mai avut nr ei ...mi a parut foarte rau pt ca m am simtit foarte bine mai ales ca mie mi plac minionele slabute :) , dar uite ca am dat de acest forum di întamplare si ma bucur nespus sa vad ca mai este activa ..deci nota 10 din partea mea chiar daca pe atunci nu presta servicii pe care acum le presteaza ..pupici Sonya si te voi contacta curand ...

  • Like 3
Link spre comentariu

Buna tuturor. Inainte de toate as dori sa ma prezint , puteti sa imi spuneti Sonya. Am aflat  acum o luna de acest forum si de comentarile bune si rele scrise despre mine,o luna in care am citit si recitit si m-am hotarat sa scriu si eu aici cateva detali despre mine.Doresc sa felicit pe cei care se ocupa de acest forum(respectul meu pt ei si munca pe care o depun aici),doresc sa mai precizez ca e prima data cand folosesc pc-ul pt.acest lucru si va rog frumos sa imi scuzati greselile(am emotii).Cateva detali despre mine:Sunt o tanara de 27 ani,slabuta(exact cum se scria despre mine)ochii verzii,culoarea parului saten spre blond,sanii mici,pielea alba si fina.Intradevar prestez de cativa ani si probabil pentru cei care m-au vizitat ma cunosc deja(le multumesc ca m-au vizitat si sper ca doar cu ajutorul lor pot imbunatati servicile mele).Despre locatia mea pot spune ca este stabila dintdeauna.Despre sevicile mele pot spune ca ofer sex total(oral,normal,anal),normal si anal doar PROTEJATE, oral se  poate si fara dar asta voi stabili eu la fata locului (in functie de igiena),finalizarea se poate face si pe corpul meu(sanii,fundulet).Am cateva jucari(vibratoare de diferite marimi)pe care le pot folosi in cazul in care doresti sa ma privesti masturbandu-ma,jucariile nu adauga tarifare in plus daca iti doresti trebuie doar sa spui si le voi folosi in fata ta timp in care iti voi atinge penisul cu limba mea.Sunt dispusa oricarei pozitii atata timp cat miscarile noastre vor fi finutze si excitante. Pot spune ca sunt putin timida la inceput,dar si foarte ascultatoare la cerintele tale.Va doresc o seara cat mai placuta si la noapte vise umede  :boob

Buna ziua,

 

   Sint clientul tau Francez, te cunosc de 2011, am vrut sa ta vad Luna trecuta, n am primit nici un raspuns, revin la Arad prima saptamana de Mai 2016, esti disponibila ? Ai oprit activitatea asta ?

   Multumesc pentru raspuns.

 

La revedere

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Telefonat . Ajuns la locatie . Dupa un dus de rigoare cand am iesit din baie parca nu eram intr-un apartament eram intr-un conac iar eu eram in drum spre dormitor . Cand am deschis usa vad noua camerista aranjand cuvertura, era cu spatele la mine. Fustita ei micuta de-abia acoperea fundul provocator. M-am apropiat de ea si incet am ridicat fustita dezvelind posteriorul apetisant. S-a oprit pentru o clipa din lucru si intorcandu-se mi-a zambit dupa care si-a reluat treaba. Eu la fel . Am prins micuta tanga si am eliberat pasarica minunata care deja fremata de dor. Mi-am afundat limba cu placere in spatiul dintre rotunjimile ei si in cateva minute gemetele ei au umplut camera. Haine zburand colo-colo guri care se intalnesc numai pentu ca apoi sa descopere cele mai ascunse parti ale celor doua trupuri, maini care prind sau mangaie care strang sau imbratiseaza , trupuri care se cauta pentru a se uni in cel mai placut mod ca apoi relaxandu-se sa se intinda pe cuvertura care n-a apucat sa fie aranjata...Zeci si sute de clipe de placere....Treisute ! Treisute de lei Gabriele ai ales sa stai o ora , aud ca prin vis vocea Sonyiei . Brusc ma trezesc la realitate oare totul a fost doar un vis ?. A fost creatia imaginatiei mele ?

La plecare inainte sa deschida usa ma saruta de adio. Ma pastrati in postul de camerista domnule conte ? intreba si zambeste strengareste. Promit sa aranjez mai bine cuvertura patului...

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...