Sari la conținut

Curva consuela alias siana - pensie pentru limita de varsta

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Corect, deci prima varianta cade.

Cunosti despre ce este vorba sau o lasi sa cadă din lasitate?

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Dacă inteligența mea iti da această impresie, eu zic că tocmai din cauza aceasta nu e bine sa iti faci vreo iluzie...căci te arzi rău si nici nu o sa cunosti de la ce iti vine. Faptul că ai putea crede ca eu nu pot gândi la ora aceasta este o explicare a aceluiasi fapt...care demonstrează încă o dată ca spusele mele nu sunt degeaba.

Mamaie,cam multe amenintari fatise,stai calm infipta-n PLM.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Era normal sa cedeze nervos motanul,dupa sute de PM-uri "isterice" unde Siana se palgea ca este urmarita de mafia Siciliana,extrateresti si masonerie.

Cred că extratereștrii au complotat și au intervenit pe lângă motan.

Sau poate că baba face tratament la 9

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mamaie,cam multe amenintari fatise,stai calm infipta-n PLM.

La fel cum stai tu înfipt in prostia ta? Esti orb si nu vezi ce scriu si tre' sa ma repet, bagatorule in seamă! Cam va asemanati tu si cu celalalt...

Ia mamaia pe la nas...Nu sunt cum imi place mie in fotografii, dar aveti voi alte domnisoare care sa va facă pe plac...si sa nu va fie mamaie.

post-143417-0-90440300-1501514309_thumb.jpgpost-143417-0-19934100-1501514323_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Prima...mai merge.

A doua....aolooooo...

Merge si a doua. 😈
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Rămâne cum am stabilit.

Am creat cadru ideal in care sa va manifestati intențiile...plus cu textul acesta, dau pe cativa pe spate.

"Sunt o țărancă proastă din provincie care nu isi găsește locul in lumea asta. Caut țărani prosti cu care sa fac sex neprotejat si fără bani...dar care sa mă învețe să fac bani din p*lă. PS-proxenetii sa se abțină."

Ie bun textul de pus pe AT.

Link spre comentariu

La fel cum stai tu înfipt in prostia ta? Esti orb si nu vezi ce scriu si tre' sa ma repet, bagatorule in seamă! Cam va asemanati tu si cu celalalt...

Ia mamaia pe la nas...Nu sunt cum imi place mie in fotografii, dar aveti voi alte domnisoare care sa va facă pe plac...si sa nu va fie mamaie.

attachicon.gif20170731_120334-1.jpgattachicon.gif20170731_115934-1.jpg

Vistantric, arăți chiar bine!

Link spre comentariu

Am creat cadru ideal in care sa va manifestati intențiile...plus cu textul acesta, dau pe cativa pe spate.

"Sunt o țărancă proastă din provincie care nu isi găsește locul in lumea asta. Caut țărani prosti cu care sa fac sex neprotejat si fără bani...dar care sa mă învețe să fac bani din p*lă. PS-proxenetii sa se abțină."

Ie bun textul de pus pe AT.

Incearca la REBU

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Siana a fost banata permanenta automat pentru ca adunase peste -400 de puncte. :cry2

Hmmm, doar pentru ca s-a certat cu unii?

Nu e un motiv sufficient de bun. :no2

Asa daca ii casuna cuiva verde poate bana pe oricine. :refoz

Mai baga o restrictie de numar maxim acordat de puncte cu minus unui cont.

Zic si eu. :)

:*

Link spre comentariu

Siana a fost banata permanenta automat pentru ca adunase peste -400 de puncte. :cry2

Cine a fost magarul care ia dat minusuri acestei doamne distinse?

Motane chiar daca mi-ai banat multe conturi si imi vine sa te ard in part,trebuie sa recunosc ca esti meserias pe strategii de marketing.

Prin postarea asta vrei sa transmiti un mesaj destept.Care vrei sa-ti banezi dusmanii,cumpara cont XXL si baga minusuri la greu. :laugh2  :hihat

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

de la dusmani

Bree,Motanul este un tip inteligent,expert in marketing,dar nu-l poate pacali pe Sfantul Parinte Vazator cu Duhul.

In ultimul timp s-au deschis o gramada de topice in care toata lumea vrea sa baneze pe toata lumea,iar motanul a adulmecat mirosul banului.Sa vezi circ,muti vor plati conturi XXL sa-i baneze pe altii,aia vor plati conturi XXL sa le anuleze minusurile.

Siana avea -2000 pc de acum 3 lui,deci nu tine abureala.

Motane sa nu ma banezi in PLM ca te-am dat in gat.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

pisicuts: "Siana a fost banata permanenta automat pentru ca adunase peste -400 de puncte. :cry2 " Daca-i dam cu plus se debaneaza tot automat? Ar fi interesant jocul. :D

Ai rabdare o zi doua sa-si revina din soc si sa sparga tot ce mai are de spart prin casa,apoi revine cu alt cont.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...