vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Nu trebuie sa cedezi psihic.Ai ocazia sa ne demonstrezi cu argumente ca nu esti un parazit.Tu cedezi in fata unei femei, pas cu pas... 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Nu trebuie sa cedezi psihic.Ai ocazia sa ne demonstrezi cu argumente ca nu esti un parazit.nu tre sa demonstez nimanui nimic...pur si simplu tre sa-si vada fiecare de patratica lui. Dupa cum cred ca ai observat ..nu prea iti dau replica pe topicele pe care scrii tu...asta inseamna ca nu vreau nici sa ies in evidenta cu nimic...nici nu-mi caut de cearta cu tine..pur si simplu imi vad de topicele si nebunia mea incercand sa nu-i deranjez pe cei din jurul meu. nu stiu de ce faci tu cu mine contrariu la cum procedez eu vis-s-vis de tine...explicat mai sus 1 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Pizda ți-o controlezi la OMV?Nici de intermediari. 4 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 nu a gasit amicu' gugal nimic pana acum.....referitor la carteAi cautat? 5 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Nu trebuie sa cedezi psihic.Ai ocazia sa ne demonstrezi cu argumente ca nu esti un parazit...........si dupa aia imi spui ca nu tre sa cedez psihic....pai cum sa nu cedez....?cand vad ca eu n-am nimic cu nimeni dar altii isi cauta conflictul cu mine 1 7 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ai cautat?Noaptea mintii! Ce sa caut eu??? Cartea de care zici tu si de care te eschivezi ca nu mai stii cum se cheama? 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Sa mori tu,ca nu ai fost niciodata intr-un spital.Am mai zis deja, ca pentru cercetare...eu cu niste colegi am cerut profesorilor sa vina nebunii la noi. Plus...ca fiecare, avem dreptul de a lua la câte o conferința un nebun cu noi...in functie de stadiul cercetării. 5 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Noaptea mintii! Ce sa caut eu??? Cartea de care zici tu si de care te eschivezi ca nu mai stii cum se cheama?Eu nu ma eschivez, am spus clar despre ce este vorba...nu stau la comanda nimănui, indiferent cat de imperios se cere. Eu am zis sa cauti tu pe net...atat doar! 5 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2017 ..........si dupa aia imi spui ca nu tre sa cedez psihic....pai cum sa nu cedez....?cand vad ca eu n-am nimic cu nimeni dar altii isi cauta conflictul cu mineAveti cumva un comutator infipt in cur pe care scrie "aggressive mode/victim mode" ?Intreb si io,ca basculati dintr-o parte in alta extrem de rapid.Imi aduc aminte ca acum 2-3 saptamani te-ai coalizat cu Deliapisii,guvidul Emiliano,limbricul anal Muistulll,indragostitul de prostituate Miky77 si clona lui Deliapisii,sa-mi banati contul.Ai facut asta pentru ca vrei sa ma eviti,este?Comuta pe Victim mode. 13 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Am mai zis deja, ca pentru cercetare...eu cu niste colegi am cerut profesorilor sa vina nebunii la noi. Plus...ca fiecare, avem dreptul de a lua la câte o conferința un nebun cu noi...in functie de stadiul cercetării.Am inteles,lucrezi in cercetare.Apropo,ce studiezi? 10 12 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Am inteles,lucrezi in cercetare.Apropo,ce studiezi?pai e luata la cate o conferinta de catre un cercetator 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Aveti cumva un comutator infipt in cur pe care scrie "aggressive mode/victim mode" ?Intreb si io,ca basculati dintr-o parte in alta extrem de rapid.Imi aduc aminte ca acum 2-3 saptamani te-ai coalizat cu Deliapisii,guvidul Emiliano,limbricul anal Muistulll,indragostitul de prostituate Miky77 si clona lui Deliapisii,sa-mi banati contul.Ai facut asta pentru ca vrei sa ma eviti,este?Comuta pe Victim mode.Cu toate ca avem unele pareri diferite , este corecta observatia ta. Uitasem ca ti-a dat la gioalle aici: http://nimfomane.com/forum/topic/95300-fac-si-eu-ce-pot-si-ce-vrea-pula-mea-d/?p=2962621 si acum zice ca nu are treaba cu tine , macar tantrica e consecventa in aceasta privinta. 4 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Aveti cumva un comutator infipt in cur pe care scrie "aggressive mode/victim mode" ?Intreb si io,ca basculati dintr-o parte in alta extrem de rapid.Imi aduc aminte ca acum 2-3 saptamani te-ai coalizat cu Deliapisii,guvidul Emiliano,limbricul anal Muistulll,indragostitul de prostituate Miky77 si clona lui Deliapisii,sa-mi banati contul.Ai facut asta pentru ca vrei sa ma eviti,este?Comuta pe Victim mode.m.am aliat...desi uite a s-a putut si fara mine ..pana la urma nu de catre mine ai fost banat...si asta tot pt" interventiile" pe care le tot ai tu pe unde scriu eu. Am inteles..nu ma suporti. Evita-ma si te evit si eu. ..sau adreseaza-mi-te intr-un limbaj civilizat si o sa-ti raspund la fel.....(nu sunt omul care sa tin dusmanii pt acum o mie de ani)...dar daca tu ai o satisfactie asa...de ajigni fete de pe aici de pe forum..realizezi ca actiunile tale atrag repercursiuni. 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Cu toate ca avem unele pareri diferite , este corecta observatia ta. Uitasem ca ti-a dat la gioalle aici: http://nimfomane.com/forum/topic/95300-fac-si-eu-ce-pot-si-ce-vrea-pula-mea-d/?p=2962621 si acum zice ca nu are treaba cu tine , macar tantrica e consecventa in aceasta privinta.cum sa nu-i dau la gioale ..cand el a facut-o primul cu mine...scriind tot felul de porcarii de.a lungul timpului 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 eu de la mine putere n.am jignit pe nimeni din senin ..ci numai ca raspuns la jignirile incasate....si asta se poate verifica.. 1 7 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 eu de la mine putere n.am jignit pe nimeni din senin ..ci numai ca raspuns la jignirile incasate....si asta se poate verifica..daca aveai autoironie , nu te mai jignea nimeni ,demult PS cu cat aratati ca te afecteaza , cu atat unii vor continua sa jigneasca, altii, pur si simplu, o au in sange sa faca asta. 5 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 daca aveai autoironie , nu te mai jignea nimeni ,demult PS cu cat aratati ca te afecteaza , cu atat unii vor continua sa jigneasca, altii, pur si simplu, o au in sange sa faca asta.vezi tu...motivul pt care suntem pe forum difera...eu autoironia o am intre prieteni...ceea ce nu as putea afirma despre acest forum...ca as fi intre prietenuiuna e ironia ..alta e jignirea...e o diferenta...cine va continua sa jigneasca aiurea...nici o problema am sa-i raspund in aceeasi termeni.. 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 N-AM CREZUT NICIODATA CA intre niste oameni maturi care nici macar nu se cunosc SE POATE CREA ATAT DE MULTA URA. 1 8 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 7, 2017 N-AM CREZUT NICIODATA CA intre niste oameni maturi care nici macar nu se cunosc SE POATE CREA ATAT DE MULTA URA.Ti se pare. Se joaca. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ti se pare. Se joaca.as vrea ..sa mi se para...dar nu cred ca mi se pare. 1 7 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 7, 2017 as vrea ..sa mi se para...dar nu cred ca mi se pare. Ia sa i vezi daca ies la o bere. Am trecut prin asta acum cativa ani. Crede ma. Se sucesc 180 grade. Beau si suna sa futa dupa. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ia sa i vezi daca ies la o bere. Am trecut prin asta acum cativa ani. Crede ma. Se sucesc 180 grade. Beau si suna sa futa dupa.as vrea s-o vad si p-asta.. daaa..adica ar fi bine sa fie asa 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 daenerys.ule ...adica alexquerty..nu te mai obosi sa dai minusuri..ca le fac eu pe plus si ti le anulez. n-ai altceva mai bun de facut?...doamnee fereesstee 1 6 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 photoshop?Ale ei sunt editate direct de Dumnezeu bunutul. ))))))) 17 8 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Radem,glumim,dar taxa la Biserica pula platim.Nu e nevoie sa platim. Biserica o ia singura. 18 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate