Sari la conținut

Cuplu

Postări Recomandate

Postat

Vreau un tip dotat sa imi futa prietena in timp ce ii ling pizda..zenzen1168 @yahoo.com

Adica iti asumi tu acest risc? Sa zicem ca eu o fut in doggy pe a ta si tu dai limboace in pussy....pai eu cand simt ca vine slobozake imediat scot pla din pestera magica si o dau pe la buzele tale sau ti-o indes in cavitatea bucala. Daca e ok acest scenariu si pot ejacula juma la ea in pestera si juma la tine un gura, eu unul vin.... :laugh2  :laugh2

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Ai aparut iar ?

B. Ii Cunoști? :)

• Oras:.
Postat

Nu ii cunosc , a mai cerut pee forum acest serviciu , dar cu un alt nickname !

Postat

Nu ii cunosc , a mai cerut pee forum acest serviciu , dar cu un alt nickname !

Am înțeles . :)

Postat

Adica iti asumi tu acest risc? Sa zicem ca eu o fut in doggy pe a ta si tu dai limboace in pussy....pai eu cand simt ca vine slobozake imediat scot pla din pestera magica si o dau pe la buzele tale sau ti-o indes in cavitatea bucala. Daca e ok acest scenariu si pot ejacula juma la ea in pestera si juma la tine un gura, eu unul vin.... :laugh2 :laugh2

..daca ai pula mare da. Lasa mesaj pe mail
  • Minus 3
Postat

..burgman probabil mi a dat mesaj pe mail.. ca are putulica de 14 cm si jucausa si l am refuzat :)))
  • Minus 3
Postat

Morrrrrr

Cum ma nene sa îți zică așa ?

Postat

..burgman probabil mi a dat mesaj pe mail.. ca are putulica de 14 cm si jucausa si l am refuzat :)))

Nu cred așa ceva

Morrrr

Nu are cum

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Am primit cel putin 15 mesaje pe mail..dar doar 14-15 cm ..eu am 17 cm, vreau de la 18 cm in sus. Concluzia e ca pe site dunt doar putulici :)))

• Minus 3
Postat

Si unu ma intreba in ce zodie suntem si pt ca nu i am raspuns a inceput sa ma injure. Ca e vrajeala anuntul ca nu i am spus zodia :)))

• Minus 3
Postat

Sigur nu probabil !~ Cauti o pula mare ca sa nu iti ajunga coaiele in gura ?  Nu pot sa te incurc !

• Like 4
Postat

Sigur nu probabil !~ Cauti o pula mare ca sa nu iti ajunga coaiele in gura ?  Nu pot sa te incurc !

PS: iti trimit pe mail o poza cu rigla langa :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Sigur nu probabil !~ Cauti o pula mare ca sa nu iti ajunga coaiele in gura ? Nu pot sa te incurc !

..caut o pula mare sa futa bine. Am zis ca i aduc o pula, nu o scobitoare, un barbat ..nu unu cu pula mica si ejaculare precoce :))
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...