Sari la conținut

Roxana 0743923658

Postări Recomandate

• Oras:Peste tooooot
Postat

hello,am revenit la voi pentru cateva zile,gasiti recenzii pe urmatorul link  https://nimfomane.com/forum/topic/34202-roxana-0748550096-0754610546/                                                                                                                                                                                           servicile mele sunt: OP/NP    sau ON/NP in functie de igiena(eu decid daca esti ok).                                                                                                            cadoul meu este 100/finalizare                                                                                                                                                                                                        200/h                                                                                                                                                            

• Like 4
Postat

Buna Roxana , footfetish faci ? Dacă știi ce este

normal ca stiu ce este,dar nu fac,adica pana acum nu am facut.

Postat

M-ar interesa in ce zona prestezi si orarul.

pai oror fix nu am,dar cam de la 10 dimineata pana pe la ora 12 seara. sunt in zona boul rosu(cred)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...