evathaylor Reputație: -1 Postat August 3, 2017 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 3, 2017 http://www.suifan.info/uploads/5/3/3/0/5330829/editor/images_1.jpg?1501069069Suifan Chinese Brush (acum denumit Seifen Chinese Brush, din motive de marca inregistrata, insa avand 100% aceeasi compozitie) (traducere aproximativa = periuta chinezeasca a lui Suifan) cunoscut si sub numele de Micul Chinez, reprezinta cel mai bun tratament pentru intarzierea ejacularii, cea mai buna metoda de tratare a ejacularii precoce. descopera mai multe pe www.suifan.infoMulti barbati cateodata ejaculeaza mai devreme in timpul contactului sexual sau mai corect, mai devreme decat si-ar dori partenera lor sa dureze raportul sexual. Atat timp cat aceasta situatie nu reprezinta regula, nu trebuie sa constituie o cauza de ingrijorare pentru barbat si pentru cuplu. In situatia in care totusi ejacularea se produce regulat mai devreme decat doreste partenera pentru a obtine satisfactia sexuala dorita, la majoritatea raporturilor sexuale, atunci vorbim de ejaculare precoce. Ejacularea precoce este cea mai frecventa disfunctie sexuala a barbatilor. Se considera ca aceasta afecteaza cel putin unul din 5 barbati in perioada sexuala activa (intre 18 si 59 de ani). Acest sindrom isi are explicatia in statusul psihologic al barbatului respectiv dar poate fi legat si de structura biologica a individului. In multe dintre situatii ejacularea precoce este secundara disfunctiei erectile.Astfel, de multe ori, barbatii care sunt ingrijorati cu privire la mentinerea erectiei in timpul actului sexual, sunt tentati sa exacerbeze miscarile si sa grabeasca in acest fel ejacularea. Exista numeroase tratamente care incearca sa rezolve aceasta problema, a ejacularii precoce Link spre comentariu
leonne Reputație: 1 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Si climax control poate ajuta, dar si exercitiile kegel. Link spre comentariu
bun-rau Reputație: 51 Postat Iulie 2, 2018 Oras:București-Punta Cana Oras:București-Punta Cana Partajează Postat Iulie 2, 2018 Da căcat, luați durex cu benzocaină. Eu am luat din greșeala și am futut 2 ore (fără glumă) de începuse să ma ia inima.... Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Exista numeroase tratamente care incearca sa rezolve aceasta problema, a ejacularii precoce Nu inteleg de ce vreti intarzierea ejacularii . Eu am un record absolutDoua numere...intr-un minut.... Si a fost bine... :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
oldbutgold Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Nu inteleg de ce vreti intarzierea ejacularii . Eu am un record absolutDoua numere...intr-un minut.... Si a fost bine... :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat Iulie 3, 2018 pufoaica https://i.ytimg.com/vi/-Zi7MRd6OPA/maxresdefault.jpg dac-o bei nu ti se mai scoala, asa ai cea mai intarziata ejaculare Link spre comentariu
ursflocos Reputație: 155 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2018 Marathon foarte bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum