Sari la conținut

Rayra 0740938185

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

c1up4g tu ai fost pana la urma ? Ca pozele imi spun MERGI, parerea colegului de mai sus SA NU ... :))

Postat
Am fost eu la ea la hotel Brancusi. Pozele sunt reala, dar si-o trage mecanic, nu a avut chef de nimic ca cica a fost obosita 

-aspect 9-

-locatie 9

-igiena 10;

-oral 7;

-normal 7

-FK nu accepta

Nu o recomand
  • Oras:Abu Dhabi
Postat

Asta chiar e culmea tupeului dupa ce ca nu te lasa sa o atingi iti mai si zice sa te grabesti. A dracu de curva penala,  aveti grija baietii nu mergeti la curva asta cu toata ca arata bomba prestarile sunt sub orice cricita

Postat

adrian1989, totusi ce servicii a oferit ? Oral si normal ? Oralul e protejat sau fara prezervativ ?

Postat

Stimate futacios daca noi am zis ca asta nu merita trecuta in revista de ce mai insisti sau vrei si u sa iti pierzi banii aiurea ca noi. 

Vizitator anonim2017
Reputație: 0
Postat

Da. Ea e, am revenit la ea azi :) am fost si in trecut cand a fost pe la noi.

Vizitator anonim2017
Postat

Salut Andrei,

Nu știu. Cu mine a fost și înainte și acum super ok și cu bun simț. Daca te uiti pe topicul pe care l-am avut în Craiova (ariana / Denisa) parca. Unii o lauda alții nu.

Repet nu merge pe mâna mea că nu vreau să mă înjuri apoi. Cred că depinde de la om la om, cu mine a fost super ok tot timpul.

200 lei ON + NP.

Vizitator anonim2017
Postat

Da si pentru mine merita banii aia :) Ai fost pana la urma, ca acum vad ca nu mai e ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...