Sari la conținut

0765129556 dristor

Postări Recomandate

• Oras:Tennessee
Postat

Probabil in tolba .

eu am un rucsac ...dar poti folosi si tolba !!! =))  =))  =))

• Like 2
Postat

Pai parca era 70 finalizarea si 120 ora. Tu ai promotie la 50 lei?

la Bianca era  este 80/120 iar la colega ei 50/100...

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

la Bianca era este 80/120 iar la colega ei 50/100...

Serios colega Biancai pe atat mergea???
  • Oras:bucharest
Postat

Am zis eu cu cateva postari in urma ca o sa ma duc sa vad ce dracu avea colega de ridica ea tonul pe acolo.

Stai ca uitasem sa bag postarea, cu poveste cu tot.

Deci asta mai mare si mai trecuta, care se fute pe 50, incearca sa pescuiasca ea clientul. Intelegeri d-ale lor, dar cel mai probabil asta mica, Bianca, e forjata la greu, chiar daca se fute pe 80.

Principiul e simplu: te preia hotoaica, si deja se grabeste sa-si dea jos hainutele, sa ti le dai tu.

Eu cand am vazut ca nu-i Bianca, i-am zis:

Vezi ca eu la Bianca am sunat.

Ah, da? Eh, lasa-o pe Bianca, ca poti sa intri si cu mine, iar la mine-i 50 numarul.

Nu, multumesc.

Asta mai mare, care are si un oarecare rol de antreprenor se fute in bucatarie. Are o dracovenie de usa din ala glisanta pe care o trage si o canapea acolo. Biencuta, se fute intr-o camera mai ok.

Aia mare e haosata si nebuna, e data dracu' Si daca ai vrea sa ai un dialog cu ea, are niste fixatii de te apuca si durerea de cap, si tonul vocii ei e dat dracu. Treaba asta se resfrange si asupra Biancai, pt ca deh, ce sa faci cand stai cu asta in locatie si tot ce vezi si auzi e femeia asta fara pic de astampar.

I-am si zis, fara nici un fel de retinere, ca daca eu vreau sa vb cu Bianca si sa fac programare la ea, sa nu se mai supere la telefon si sa injure, ca dupa ma supar eu. I-am dat eu de inteles ca ar fi cazul ca ea sa-si vada de treaba ei si sa o lase pe asta mica in pace. A inganat ea ceva acolo, plm...

Asa, hai sa trecem la Bianca... Dupa cum am zis mai sus, faptul ca e in pl 24/7 si ca mai sta si cu nebuna asta, pai a bagat-o si pe ea in draci. Saraca oscileaza foarte multe, e inconsistenta in comportament. 

Cum a zis si colegul de mai sus, ba ca de ce sa futi a 2-a oara, ca oricum nu termini, ca de ce o chinui, ca si asa intra pula-n ea non-stop si ca pe zi ce trece i se usuca pizda, ba ca ar trebui sa ne grabim. Evident, dupa un timp ti se ia si-i zici: " Ce dracu ai fa, eu am venit sa am simt bine, dau banul si tu faci talente!", ei bine atunci o da in cealalta extrema. "imi pare rau, nu te supara pe mine..." cacaturi...

Fata e instabila psihic, emotional. Am mai vazut eu nebune, dar ca astea doua, nu prea taticule.

In fine, pus prezervativ, facut putin oral + normal. Pana si in pat fata e ciudata. Daca esti mai tandru, se fereste, se chirceste. Daca esti mai animal, pe stilul ala primal, atunci vrea ea sa fie mai tandra, sa te sarute, etc...

Ca sa intelgeti: fata asta raspunde cu totul invers la orice faci acolo. E tipul de om cu care tu trebuie sa fii mana de fier, altfel o sa te apuce toti dracii...

Sunt vai de ele, imi aduc aminte, pana cand si curvele aveau si ele liber, le mai scoteau baietii de Craciun, Paste, chair si acum de 1 Mai undeva, pai pe astea ciuciu.

Anuntul acolo, zi de zi, 24/7. Nu au frate o viata astea, si mai si baga substante. Se vede de la o posta. Pacat de asta mica... La cata pula si sloboz a luat in pizda si in cur de la fututul neprotejat, i s-a dus dracu si la capatana.

O sa sfarsesca rau de tot, nu-i dau mai mult de 2 ani. Droguri, anturaje, pai iti fura astea tineretea, asa... 10 ani, intr-unul. Ce e si mai trist e ca sub toata nebunia, se vede ca undeva acolo, intr-un coltisor al mintii, mai exista inca o farama din persoana care a fost candva. Ar fi putut fata sa faca lejer altceva, ca-i merge mintea, iar cand nu e nebuna, e chiar simpatica. Sunt destule care se fut, dar unele reusesc sa mentina totusi un oarecare echilibru, a.i. sa fie capabile sa mai functioneze si in societate dupa 5-10 ani de prestat. Mai diversifica si ele, nu beau si nu se drogheaza non-stop, nu se fut neprotejat, etc..

Aia e, si-a futut norocu, iar nebuna aia de colega nu a facut decat sa puna paie pe foc.

Eu va recomand sa va vedeti de treaba vostra, asta ca sa nu plecati indispusi de acolo sau cu cine stie ce BTS-uri.

Imi pare rau de fata, dar stiti vorba "Ce-si face omu cu mana lui, nici dracu' nu dezleaga!"

astea 2 consuma etnobotanice de aia sunt instabile psihice amândouă. Aia creată e nervoasa da din picioare are un tic ai tremura asta Bianca încearcă Să se țepuiască daca ii zici ceva o apuca panica asa din senin. Comportament tipic consumatorilor de droguri, citisem undeva ca etnobotanicele mai exact Pure Magic Powder da asemena stări comportamentale duse la extrem.
  • Like 1
Postat

Am zis eu cu cateva postari in urma ca o sa ma duc sa vad ce dracu avea colega de ridica ea tonul pe acolo.

Stai ca uitasem sa bag postarea, cu poveste cu tot.

Deci asta mai mare si mai trecuta, care se fute pe 50, incearca sa pescuiasca ea clientul. Intelegeri d-ale lor, dar cel mai probabil asta mica, Bianca, e forjata la greu, chiar daca se fute pe 80.

Principiul e simplu: te preia hotoaica, si deja se grabeste sa-si dea jos hainutele, sa ti le dai tu.

Eu cand am vazut ca nu-i Bianca, i-am zis:

Vezi ca eu la Bianca am sunat.

Ah, da? Eh, lasa-o pe Bianca, ca poti sa intri si cu mine, iar la mine-i 50 numarul.

Nu, multumesc.

Asta mai mare, care are si un oarecare rol de antreprenor se fute in bucatarie. Are o dracovenie de usa din ala glisanta pe care o trage si o canapea acolo. Biencuta, se fute intr-o camera mai ok.

Aia mare e haosata si nebuna, e data dracu' Si daca ai vrea sa ai un dialog cu ea, are niste fixatii de te apuca si durerea de cap, si tonul vocii ei e dat dracu. Treaba asta se resfrange si asupra Biancai, pt ca deh, ce sa faci cand stai cu asta in locatie si tot ce vezi si auzi e femeia asta fara pic de astampar.

I-am si zis, fara nici un fel de retinere, ca daca eu vreau sa vb cu Bianca si sa fac programare la ea, sa nu se mai supere la telefon si sa injure, ca dupa ma supar eu. I-am dat eu de inteles ca ar fi cazul ca ea sa-si vada de treaba ei si sa o lase pe asta mica in pace. A inganat ea ceva acolo, plm...

Asa, hai sa trecem la Bianca... Dupa cum am zis mai sus, faptul ca e in pl 24/7 si ca mai sta si cu nebuna asta, pai a bagat-o si pe ea in draci. Saraca oscileaza foarte multe, e inconsistenta in comportament. 

Cum a zis si colegul de mai sus, ba ca de ce sa futi a 2-a oara, ca oricum nu termini, ca de ce o chinui, ca si asa intra pula-n ea non-stop si ca pe zi ce trece i se usuca pizda, ba ca ar trebui sa ne grabim. Evident, dupa un timp ti se ia si-i zici: " Ce dracu ai fa, eu am venit sa am simt bine, dau banul si tu faci talente!", ei bine atunci o da in cealalta extrema. "imi pare rau, nu te supara pe mine..." cacaturi...

Fata e instabila psihic, emotional. Am mai vazut eu nebune, dar ca astea doua, nu prea taticule.

In fine, pus prezervativ, facut putin oral + normal. Pana si in pat fata e ciudata. Daca esti mai tandru, se fereste, se chirceste. Daca esti mai animal, pe stilul ala primal, atunci vrea ea sa fie mai tandra, sa te sarute, etc...

Ca sa intelgeti: fata asta raspunde cu totul invers la orice faci acolo. E tipul de om cu care tu trebuie sa fii mana de fier, altfel o sa te apuce toti dracii...

Sunt vai de ele, imi aduc aminte, pana cand si curvele aveau si ele liber, le mai scoteau baietii de Craciun, Paste, chair si acum de 1 Mai undeva, pai pe astea ciuciu.

Anuntul acolo, zi de zi, 24/7. Nu au frate o viata astea, si mai si baga substante. Se vede de la o posta. Pacat de asta mica... La cata pula si sloboz a luat in pizda si in cur de la fututul neprotejat, i s-a dus dracu si la capatana.

O sa sfarsesca rau de tot, nu-i dau mai mult de 2 ani. Droguri, anturaje, pai iti fura astea tineretea, asa... 10 ani, intr-unul. Ce e si mai trist e ca sub toata nebunia, se vede ca undeva acolo, intr-un coltisor al mintii, mai exista inca o farama din persoana care a fost candva. Ar fi putut fata sa faca lejer altceva, ca-i merge mintea, iar cand nu e nebuna, e chiar simpatica. Sunt destule care se fut, dar unele reusesc sa mentina totusi un oarecare echilibru, a.i. sa fie capabile sa mai functioneze si in societate dupa 5-10 ani de prestat. Mai diversifica si ele, nu beau si nu se drogheaza non-stop, nu se fut neprotejat, etc..

Aia e, si-a futut norocu, iar nebuna aia de colega nu a facut decat sa puna paie pe foc.

Eu va recomand sa va vedeti de treaba vostra, asta ca sa nu plecati indispusi de acolo sau cu cine stie ce BTS-uri.

Imi pare rau de fata, dar stiti vorba "Ce-si face omu cu mana lui, nici dracu' nu dezleaga!"

adevărat ca Bianca oare ca mai are o fărâma de omenie, dar drogurile i-au luat mințile.
  • Like 1
Postat

Noile numere:

0768394438

La mine. Zona Rond Alba Iulia te astept in locatia mea curata si discreta din zona Rond Alba Iulia- Bulevardul Burebista pentru o ora de masaj total de relaxare. Poze reale si recente.1, 68 50 kg 22 ani. 80 Lei- 30 min., 120 Lei- o ora.

Poze reale si recente ! O ora 120 de Lei o jumatate de ora 80 de Lei , mai multe detalii la telefon ! Nu raspund la numa privat ! Ma gasesti si la rubrica ' servicii diverse' ! BIANCA

http://stor191148191.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/1/191148191.jpg  http://stor191148191.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/1/191148181.jpg

http://stor191148191.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/1/191148201.jpg  http://stor191148191.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/1/191148211.jpg

0768394492

La mine, zona rond Alba Iulia, vino in locatia mea din zona rond Alba Iulia, bulevardul Burebista pentru o ora de masaj total de relaxare, poze reale si recente, o ora 120 de lei, o jumatate de ora 80 de lei, mai multe detalii la telefon.

Bruneta draguta 1'68 , 50 kg , 22 de ani te astept la locatia mea din zona Rond Alba Iulia Bulevardul Burebista pentru o ora de masaj total de relaxare ! Poze reale si recente mai multe detalii la telefon , nu raspund la numar privat NOUA IN ZONA ! 80Lei -30min 120Lei- o ora

http://stor191384991.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/7/191384991.jpg  http://stor191384991.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/7/191384981.jpg

Alte poze cu domnitele nu mai sunt ?

• Like 1
Vizitator eutuel123
Reputație: 0
Postat

De unde stii?

• Oras:Tartasesti
Postat

Salut!Daca a.ti gîndi ca tati,soți,oameni,v.ati da seama ca greseala lor e ca se fut pe bandă,la preturi de nimic,si,sigur nu fac fata nici psunic nici fizic.Fiind asa ieftin vine si boschetarii si domnul si cetățeanul turmentat.

Si masina cedeaza.

Nu cred ca se stochează sigur.

Un spirit cu cîte un client mai fidel si darnic mai da.

Parerea mea e ca daca nu va convine sa nu va duceți.

E crucea lor si ele stiu de ce au ajuns aici.

In rest,sunt bătuți in cap si cei care accepta si cer fara protectie.

Suntem barbati si e mișto sa ne arătăm mușchii in orice situatie,greu e sa privim si drama acestor doua fete.

Sa rîdem e usor.

Am vazut copii din familii bune care au cazut pradă drogurilor,prostituției...

Nu cred ca ar trebui sa rîdem si sa dăm cu pietre.

E clar ca nu fac fata non stop si de sărbători.

Sechestrat nu par..familie...ele stiu.

Deci,sa nu devină parte din registru ,cum zicea unul mai sus:nu va mai duceți daca nu va place!Cum dracu sa fie tandră cu 100 de animale care vor cite ceva?iar daca devine tandră cind esti animal:e clar ca de frica sa nu o bați sau sa pleci.

Tandrețe acasa!acolo bani si furau doar nu vede in fiecare un iubit.

Iar cind Bianca nu iese..poate se odihnește...E adevarat ca asta nu ar trebui sa r pe nr ei.

E o afacere cu pizda pe bani unde zîmbestul uneori e dureros.

Am fost undeva unde una in cea ca o doare burta ca e la ciclu.

a venit un client si s.a dus si se auzeau gemete de placere.

Stăteam de vba in bucătărie cu recepționarea.

M.Am scuzat si am plecat.

cum sa ma culc cu una care gemea de durere si sa zic ca e fericită

De atunci evit aglomerația si sexul..mai ales pe bandă.

Postat

s.au strecurat multe greseli pt ca nu am corectat.

oricum,nu se drogheaza dar cîte un pahar cu vre.un client mai darnic..

sa rîzi ca un tînăr se drogheaza,etc e aiurea.

Am vazut copii din lumea buna pierduți.

ca faceti recenzii sa stie lumea ca masina nu merge ok e alta.

sa rîdem de viata lor..si sa asteptam tandrețe ..

Iar prosoape curate dar ca vin 10 pe ora?de unde atîtea?

Postat

Am fost si eu la bianca acum o saptamina,si ca un dobitoc n am mai stat sa caut recenzii.

Acum s a mutat la unirii nr 77,linga un mic market,intr un gang e scara.

Dupa ce am stat vreo 30min sa se elibereze,urc imi deschide,intru pe hol si din camera cealalta da sa iasa un confrate dezbracat,ma vede si intra la loc,iar ea ma tireaza repede in camera cealalta sa poata ajunge celalt la dus.

Noroc ca fac dus inainte sa plec de acasa mereu,caci ea oricum mi a zis sa sar peste dus ca e ocupata baia

Vroiam sa i au o ora,dar vazind astea am fost inspirat sa i au doar o finalizare 80lei.

Nu s a mai dezbracat cit a facut oralul protejat ca a zis ca e frig,oralul pe repede inainte,anal n a mai vrut cum vorbisem la telefon,asa ca am incercat vreo 6 7 minute normal, cu ea semi sculata,cind mi a amintit sa termin,am renuntat si am plecat.

Nu recomand,e un dute vino permanent acolo,dar e vina mea ca am cutit topicul asta dupa ce am fost la ea.

• Like 2
  • Telefon: 0729873978
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca este plecata in "delegatie" 😂 😂 😂

Postat

Asta daca au mai apucat...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...