Sari la conținut

Graviduță Cantemir

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am hotărât sa fac o noua descoperire, asa ca am răsfoit "anunțul" si am găsit aceasta domnișoara care mi-a atras atenția. Aveam de mult un fetiș cu o graviduță asa ca am zis sa o încerc si pe asta. Am sunat la numărul fin anunț, mi-a răspuns o doamna in vârsta, după voce părea de vreo 50 ani, care mi-a dat detalii despre colega mai tânăra. Foarte amabila doamna, mă îndrumat către locația cu pricina aflată in zona Restaurantului Budapesta, am urcat in apartament si am dat peste o domnișoara drăguța la fata, vârsta declarată de ea 24 ani. Am întrebat de la inceput de oral neprotejat, a confirmat, i-am înmânat bănuții, a plecat sa facă un dus si când a revenit ne-am apucat de treaba. Desi nu aveam mari așteptări s-a apucat de un oral demențial, a supt-o cu rotiri, cu multă saliva cateva minute, după care am trecut la normal, am mai pompat ceva si mi-am dat drumul pe burtica ei.

Locație 8 bloc curat civilizat, stradal usor de ajuns

Aspect fata 7 e drăguța, dar nu vreo frumusețe

Aspect corp 5 ceva kg in plus, nimic special din acest puncte vedere

Igiena 9, deși nu am ce sa scad, a făcut dus inainte, mirosea a parfum, mai rar dus după fiecare client la ele de 50 lei

Oral 9 neprotejat, rotirile alea in forma de 8 au fost demențiale, am scăzut pentru ca nu face finalizare orală sub nici o forma

Normal 6 nimic special, protejat cu un prezervativ verde ce imi făcea pula de extraterestru, data viitoare imi cumpăr eu

Gfe 5 nu excelează la acest capitol, fără pupături prea multe, in rest atitudine pro client

Tariful 50 lei finalizarea bine investiți eu cred ca mâine ii mai fac o vizita.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut boy4you43. Vroiam sa te intreb daca accepta schimbarea de pozitii si daca actiunea a fost doar slow sau accepta si stilul iepurasul duracell? Ms

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Oameni nebuni, lovesc copii cu pla-n cap...

N-are nicio treaba cu ce spui tu...mai informeaza-te, nu mai trai asa ignorant!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut! Nu are nici o traba cu sarcina. E o tipa grasa cu o fata de cal, care are mai multe anunturi gen am revenit din concediu... Daca auziti de Cantemir 16 e teapa!

• Like 1
Postat

Am sunat azi si in timp ce vb cu mine la telefon se mai conversa si cu alte persoane din camera. Clar de evitat. E o mare diferenta intre a fi insarcinata si a fi GRASA.

Multumesc pt informatii razvant.

Postat

Am sunat azi si in timp ce vb cu mine la telefon se mai conversa si cu alte persoane din camera. Clar de evitat. E o mare diferenta intre a fi insarcinata si a fi GRASA.

Multumesc pt informatii razvant.

Stii vorba aia romaneasca cum ca...mama prostilor e mereu gravida. Asa si fata asta grasa care fraiereste clientii. E mereu gravida ci ei, adica ii pacaleste constant))) :laugh2  :laugh2

• Like 1

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am scris-o, dar nu a răspuns. Nu telefon direct, pentru că nu vorbesc limba română, doar engleza și portugheza.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.