Sari la conținut

Draguta si nebunatica, te astept

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Si eu nu am alte anunturi mumai asta domnul Andrei, poti sa verifici

Vizitator ovifly
Reputație: 0
Postat

Buna, nu poti sa ne precizezi si noua ce program ai sau pana la ce ora te putem gasi? Merci

Postat

Pai programul meu este de la 12-03 noaptea, dar doar cu programare ca sa pot incadra in timpul si cerintele fiecaruia

Postat

De un de stii tu cq is topita la corp? Nici nu mai vszut sau ma cunosti ,vaishamar de tn ...

Postat

De nevoie, dar acum am programari la greu, in fine numai fac de astea ca nam timp si ii o prostie sincer!

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Cum sa iti faci recenzie tu ? :)))))))))))))

Este ca si laba la noi barbatii. Si-a oferit singura placere ... :)

• Oras:Miami, Florida, USA
  • Oras:Miami, Florida, USA
Postat

Ea are clienți fideli da-și face reclamă :)))) La ce corp are i-aș da maxim 150 !

• Oras:timisoara
Postat

Fata mea, te-ai ars umpic, eu zic sa nu te mai chinui cu autoreclama si mergi pe 100/150 ron si o sa-ti faci clienti si reclama atunci. Eu sunt dispus sa te verific 😉

• Like 1
Postat

Asta e fata aceea care sta vizavi de areduri pe banul Mărăcineni după poze ... maxim 150 merita. Am fost la ea odată dacă e aceea persoana și mirosea foarte Tare a cățel in locuința .

• Like 1
Postat

Eu stau in fortuna langa Tic-Tac nu pe maracine si cer cat vreau eu... Nu cat vor proxeneti ca voi (unii)

• Oras:arad
Postat

Prost este cine iti da tie atata cat ceri,la cum arati maxim 200 ora  si 100 finalizarea ar fi pretul corect.Sunt in Timisioara super bunaciuni la 250 ora

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

E dreptul fiecăreia sa ceara cât vrea.. cine da și considera ca merita e problema lui..

Postat

Alaea care is buniciuni... Is pline de Silicon si plastic, le luati in pista cu 25 leí /kg ...

Postat

Si alea care is "naturale" ca tine, trag tepe clientilor. Adu-ti aminte cand stateai la gara, de 2 ori am convenit sa vin si cand am ajuns nu ai mai raspuns la telefon. A-3-a oara a fost cand ai stabilit un loc de intalnire langa Spitalul Judetean, intrarea laterala langa ceva farmavie.

Daca vrei clienti, maturizeaza-te si incearca sa ai o atitudine serioasa vis-a-vis de clienti. Din moment ce iti faci conturi sa iti faci reclama inseamna ca duci lipsa de clienti.

Ai fost prinsa cu matza-n sac, cum se spune. Deci te rugam RTFM.

Postat

Nr de tell :0751582567

Am fost si eu la domnisoara ,a venit dupa mine la Fortuna langa Tic -Tac ,inainte neam vazut pe What's app.Cand am vazuto parca ma indragostisem ,era romanca, arata ca in poze, si avea o fata simpatica si chiar draguta, era politicoasa si prea vorbareata am fumat vreo 2-3 tigari si iam dat 450 ron pe o ora,am facut dus si mia facut un oral nep dupaia ma lins si pe oua si mia pus prez si am facut aproape toate pozitiile, mam terminiat de vreo 2 ori am baut in pahar de suc cu gheata si am plecat, trebuie sa prezizez ca are un catel simpatic Rottweiler si sta singura si nu accepta persoanele de etnie .

Locatie -9

Curatenie /igiena -10

Frumusete -9 (nu are fund mare)

Oral -10 +

Normal -9

Preludiu -8(foarte grabita)

Sincer se merita banii decat la altele care nici nu stie sa se comporte sau poze false ,mai are de invatat fata , dar am incurajato.

Buna fiind un membru foarte activ, sti cumva daca sonya27 mai ii activa si daca da ai cumva numarul ei?

Multumesc

Postat

Sonia accepta doar clienti vechi Si fideli..nu stiu dacă mai ai Sanse sa o prinzi..doar dacă te recomanda cineva care mai merge la ea ;)

• Like 1
Postat

Hahahahha asa ceva e de trecut intru-un carnetel si facut un fel de portofoliu..... "CU asa zisi clienti" care fac recenzii "dastea" :))))))))))))))))))))

• Like 1
  • Minus 1

Postat

DE EVITAT

nu se tine de cuvant 

vb cutine la tel

dupa care la ora stabilita pt intalnire    inchide telefonu

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...