Sari la conținut

Mica si jucausa ?!

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Iar i-o rumegi fasolarului? Scoate limba din gaoaza slinosului!

Hai, mars in pizda ma-tii!

Bai, gunoiule, eu nu sunt la ordinul nimanui, iti spun cum iti spun pentru ca meriti, idiotule.

Si mai lasa-ne in pace, dute la balaceanca si racoreste-te. Hai, drum bun!

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un topic despre marimea pulii facut de un curlangiu.

Discutia despre vagin e la stou. El vrea sa-i scape cineva pula-n cur.

• Like 11
  • Minus 4
Postat

...prostule cu pula mica, iao n gura fara frica :)))

post-240608-0-05917600-1502086728_thumb.jpg

• Minus 1
Postat

...prostule cu pula mica, iao n gura fara frica :)))

Ceai ma cu prietenu meu?

Hai gata ia ti jucariile pe azi ai terminat aici

Acasa

• Like 12
  • Minus 17
Postat

Ceai ma cu prietenu meu?

Hai gata ia ti jucariile pe azi ai terminat aici

Acasa

..ti o suge bine prietenul tau ? :))))
  • Minus 1
Postat

..ti o suge bine prietenul tau ? :))))

El nu suge pula dar acum vorbind la modul cel mai serios pe ma ta n o intrece nimeni.

Are ma ta o tehnica....mmmmmmmmmm...........rrrrrrrrr.........te ia asa un fior cand mio ia in gura

De ma ta zic

• Like 10
  • Minus 17
Postat

Are pula mica, lasa-l sa viseze ca femeile nu mint cand spun ca e "jucausa" cand abia daca simti ceva si nu e cazul sa fii galeata...

On toping: Nu, nu ne place mica, dar nici prea mare. Suntem oricum excitate de discutii de genul ca preludiu. :)

Postat

Are pula mica, lasa-l sa viseze ca femeile nu mint cand spun ca e "jucausa" cand abia daca simti ceva si nu e cazul sa fii galeata...

On toping: Nu, nu ne place mica, dar nici prea mare. Suntem oricum excitate de discutii de genul ca preludiu. :)

..ba aia mica e buna, dar iti trebuie o penseta ca sa o poti apuca :)))
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

El nu suge pula dar acum vorbind la modul cel mai serios pe ma ta n o intrece nimeni.

Are ma ta o tehnica....mmmmmmmmmm...........rrrrrrrrr.........te ia asa un fior cand mio ia in gura

De ma ta zic

..tu esti copil retard de la tara , nu iti mai raspund. Acum te stiu, minte de copil basit..nu raspund la toti mucosii.
  • Minus 1
Postat

..tu esti copil retard de la tara , nu iti mai raspund. Acum te stiu, minte de copil basit..nu raspund la toti mucosii.

Lasa cati taspund baga mi as toata pula in gura ta si la familia ta de muisti .Ca tare imi place mie de muistii astia cum esti tu de exemplu sau ma ta sau tata tau

Postat

Lasa cati taspund baga mi as toata pula in gura ta si la familia ta de muisti .Ca tare imi place mie de muistii astia cum esti tu de exemplu sau ma ta sau tata tau

..ai curaj sa ne vedem sa iti bagi pula in gura mea ? Ca vad ca esti curajos. Hai sa pui in practica injuratura daca esti asa zmeu .
  • Minus 1
Postat

..ai curaj sa ne vedem sa iti bagi pula in gura mea ? Ca vad ca esti curajos. Hai sa pui in practica injuratura daca esti asa zmeu .

Tu nu numa ca esti prost esti si zmardoi.Esti zmeu ce pula mea.Ce i drepta n as avea curaj sa mi bag pula in gura ta numa asa.

Intai i as pune pe fratii mei sa ti scoata dintii

• Like 14
  • Minus 17
Postat

Tu nu numa ca esti prost esti si zmardoi.Esti zmeu ce pula mea.Ce i drepta n as avea curaj sa mi bag pula in gura ta numa asa.

Intai i as pune pe fratii mei sa ti scoata dintii

..te fut in cur si pe tine si pe fratii tai, copil cacacios. Soarece oparit ce esti! Du te si canta la alta masa, ti am zis ca stiu ca esti un copil cacat la cur. Si Retardat.
  • Minus 1
Postat

..te fut in cur si pe tine si pe fratii tai, copil cacacios. Soarece oparit ce esti! Du te si canta la alta masa, ti am zis ca stiu ca esti un copil cacat la cur. Si Retardat.

..puti de la kilometrii a cacacios. Nu te mai da mare injurand pe aici, ca esti un limbric.
  • Minus 1
Postat

Scuze am fost plecat putin sa i dau muie lu ma ta.

Tata tu era acolo ,se uita (cum faci si tu )a zis sa duci cand mergi acasa 2 beri sa i ia gustu pulii mele dupa ce o linge pe ma ta . Mai esti?

Postat

..puti de la kilometrii a cacacios. Nu te mai da mare injurand pe aici, ca esti un limbric.

Spurcate obiceiuri sa dai cu limba unde eu imi bag pula.Cand mie imi place sa bag pula in ma ta
  • Oras:intr-un beci
  • Oras:intr-un beci
Postat

Scuze am fost plecat putin sa i dau muie lu ma ta.

Tata tu era acolo ,se uita (cum faci si tu )a zis sa duci cand mergi acasa 2 beri sa i ia gustu pulii mele dupa ce o linge pe ma ta . Mai esti?

Dar sper ca nu te-ai lasat de cantat :X , chiar daca ai fost ocupat :))

Postat

Auzi la asta nici nu stie sa se exprime ( cacatul de dmx dmx )..tata tu era acolo. Crescut la tara. Taranoi basit. Lacheu. Mananca muci din nas, ii soarbe :))) copil retardat.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...