Sari la conținut

Cuib de zburat pe langa 0761322430, 0766817292, 0764891137

Postări Recomandate

• Oras:Londra
  • Oras:Londra
Postat

Salut. Am sunat la domnisoara roscata din pozele de mai jos si am facut o programare. Bun, ajung in zona, mi se spune locatia exacta. Ajung in locatie unde erau doua domnisoare. Una dintre ele imi spune ca sunt 3 fete in locatie si ca deja sunt toate ocupate, dar pe un ton ok si respectuos, chiar daca ceea ce au facut nu a fost, si ma intreaba daca mai pot astepta 15 "minutele". Ii zic, ok, astept jos. Trece timpul si primesc un beep de pe nr. la care am sunat. Ma duc la usa, sun la interfon, nu raspunde nimeni. Mai sun o data si cred ca la ultimul beep au reusit sa deschida usa. Ajung in fata usii, astept sa se deschida auzind susoteli. Sun la sonerie, usa nu se deschide, dar susotelile continua. Am plecat de acolo si jos am incercat sa sun la alte fete, iar la doua dintre numere am dat peste acelasi cuib.

Pe domnisoara roscata nu am vazut-o, spuneau colegele ei ca e ocupata post-88226-0-84012400-1501943773_thumb.png

Iar celelalte doua nu prea aduc cu fetele din poze, chiar daca una din ele avea niste sani faini asemanatori cu ai acesteia post-88226-0-94766500-1501943755_thumb.jpg

post-88226-0-75634200-1501943764_thumb.png

Vizitator
Reputație: 0
Postat

in ce locatie este cuibul?

• Minus 1
Postat

Mai trebuie adăugat un nr de tel 0767827044... este al aceluiași cuib dar care s-a mutat pe Decebal langa hotel Tulip. Am fost o dată acolo sunand pt un anunț cu o blondă care făcea anal si cand am ajuns în ap am dat peste 2 ciori sictirite. Le intreb unde e blonda si mi spun că nu e pe tura! Le-am întrebat de ce naiba au spus la tel ca vb cu blonda si ca ea e in poze daca blonda nu-i pe tura?... arată binisor una din ele si ii spun ok, nu mai are importanta, pot rezolva cu tine? Imi raspunde ca ea nu face anal, a plecat în cealaltă camera dupa colega ei sa o întrebe si s-a intors sa imi spuna ca nu are chef colega ei sa faca. Am plecat val vârtej ca sa nu izbucnesc si sa le iau de ciuf pe amândouă! Colac peste pupăză acum mai mi-am luat o țeapa la acelasi cuib din cauza nr nou de telefon! Am sunat am programat mi-a spus la tel ca langa Tulip am rugat-o să îmi dea adresa exactă (sa aflu daca nu cumva e acelasi cuib) si nu a vrut să o spuna. A zis ca imi da exact când ajung în zona! Am ajuns in zonă și nu a mai răspuns la telefon! Decid să caut altceva si sun la nr cu 137 la final. Imi raspunde una si imi da acelasi punct de reper Tullip. Ii spun ca sunt deja aici si daca imi poate da adresa, si-mi da fix adresa cuibului in care mai fusesem... O intreb daca mai are colega, imi rasp ca da si atunci am intrebat-o pe ea de ce colega ei nu mai rasp la tel ca a fixat intalnire cu mine si o tot sun de 15 min. A balmajit ceva ca asa este colega ei si mi-a închis si asta de tot dupa ce in prima faza imi spusese ca pot sa urc(după ce i-am spus ca-s deja in zona)

Niște ciori infecte(cel putin 2 din ele pe care le-am vazut) care dau țepe punând lumea pe drumuri aiurea! Nu vreau sa imi imaginez cum se poartă dupa ce se vad cu banii in mână! Personal consider DE EVITAT!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...