Sari la conținut

[de verificat] Denisa 0724.691.030

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Descriere anunţ

Denisa, new, buna eu sunt Deny am 19 ani, ochii caprui, parul brunet, 55 kg si inaltime de 1,67, sunt plina de energie si vreau sa iti ofer un masaj relaxant pe care il asteptai de ceva vreme, contactati-ma,

Detalii suplimentare

Un temperament calduros care vrea sa te relaxeze si te va ajuta sa scapi de probleme si sa uiti pentru moment de problemele zilnice. De stresul și lipsa de atenție.Pozele mele sunt reale 100%

100 lei

Pune și textul pe viitor

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

E recunosc, nu mai gasesc threadul, oricum din cate am inteles are udneva la 23-24, miroase cam urat pizda si cam de note 7-8 aspect.Tarancutza.

Daca vrea cineva sa o retesteze poate a invatat ceva, nu cred ca multe.

• Oras:acasa la mine
  • Oras:acasa la mine
Postat

Are 2

:laugh2 wow nu stiam....

faceam referire ca o poza din fata cu sanii ar fi fost binevenita

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu merita vizitata, are atitudine plictisita si de fast fuck. Sta parca dinadins pe telefon la inceputul actului, ca sa iti arate lipsa de interes si sa scape mai repede de tine, evident ca iti piere orice entuziasm in felul asta :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu merita vizitata, are atitudine plictisita si de fast fuck. Sta parca dinadins pe telefon la inceputul actului, ca sa iti arate lipsa de interes si sa scape mai repede de tine, evident ca iti piere orice entuziasm in felul asta :)

ai vizitat.o....e fast fuck?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...