Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 He , he , he ,Vistantric va veni cu o quintesenta a gandirii sale onirice si va trage aceeasi concluzie - nu ati inteles nimic , eu ma joc cu voi si castig mereu si nu invers.
vistantric Reputație: -3413 Postat August 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 7, 2017 Sane zică ))Oricând, pentru oricine...căci fara bani nimic nu vinesi nu cred că vrea vreunulsa se lege cu-o datorieca nebunul.Chiar de sunt doar vorbe aiciNu va merge asa la ghiciCa am intrebat o sută de români daca lor le convine sa plătească pentru huzurul altora...asa că, sa nu va supărați ca nu doar eu va înjur cand insistati, că am mare galerie in spate.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Oricând, pentru oricine...căci fara bani nimic nu vinesi nu cred că vrea vreunulsa se lege cu-o datorieca nebunul.Chiar de sunt doar vorbe aiciNu va merge asa la ghiciCa am intrebat o sută de români daca lor le convine sa plătească pentru huzurul altora...asa că, sa nu va supărați ca nu doar eu va înjur cand insistati, că am mare galerie in spate.OLEEEEEE!Se strigă! ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 @ Vistantric , nu iti mai asterne zapacelile fara noima pe aici , fa ce stii tu sa faci mai bine - secs - cu machomeni , barbati adevarati educati etc.Mai lasa-ne .....da, lasa-ne , rautate mercantilista nedeclarata !
vistantric Reputație: -3413 Postat August 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 7, 2017 @ Vistantric , nu iti mai asterne zapacelile fara noima pe aici , fa ce stii tu sa faci mai bine - secs - cu machomeni , barbati adevarati educati etc.Mai lasa-ne .....da, lasa-ne , rautate mercantilista nedeclarata !Ia uite la el, după ce te-ai dat victimă pe topicul de Vâlcea...! Pă cine crezi mă că vrajesti?Ce crezi că la telefon, noi doi am vorbit chineză...când mi-ai expus situația ta financiară? In fine, din partea mea au fost acele mici momente de tăcere...care spuneau "nene, eu te respect dar cu ce scop imi zici tu astea". Dar na...si tăcerile mele erau probabil tot in chineză!Asta ai vrut...sa-ti plâng de milă la telefon? Si ce ti-ai zis tu:"las' ca imi plang altii de mila, ca are cine...si o fac si p-asta, sa fie in ochii tuturor exact pe dos pentru ea."Uita-te unde ai ajuns acum...la ce stadiu esti, un pic mai ai!
jhin - Reputație: 63 Postat August 7, 2017 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Postat August 7, 2017 Ia uite la el, după ce te-ai dat victimă pe topicul de Vâlcea...! Pă cine crezi mă că vrajesti?Ce crezi că la telefon, noi doi am vorbit chineză...când mi-ai expus situația ta financiară? In fine, din partea mea au fost acele mici momente de tăcere...care spuneau "nene, eu te respect dar cu ce scop imi zici tu astea". Dar na...si tăcerile mele erau probabil tot in chineză!Asta ai vrut...sa-ti plâng de milă la telefon? Si ce ti-ai zis tu:"las' ca imi plang altii de mila, ca are cine...si o fac si p-asta, sa fie in ochii tuturor exact pe dos pentru ea."Uita-te unde ai ajuns acum...la ce stadiu esti, un pic mai ai!ohohoho da-mi din casa ! , YES ! ......continua....
vistantric Reputație: -3413 Postat August 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 7, 2017 ohohoho da-mi din casa ! , YES ! ......continua.... Păi ce să mai dau eu din casă...dau copy paste la postarile care le-a facut pe acel topic... El crede că atitudinea mea corectă e doar o atitudine si că m-am nascut ieri! Ce naivi sunt ăstia...oricum, cu ocazia asta ii zic ca să stie, că m-a ferit prin atitudinea lui de alții mult mai răi. In fine, atitudinea mea contează in mod real...atitudinea lui a fost doar o ocazie. O conjunctură falsă...tinand cont ca din cate ma cunosc, nu am nevoie de asa ceva, dar na ma joc, sa fiu si eu in rand cu lumea.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 ...alții mult mai răi.Persoana mea se exclude,nu?Ios cel mai rău! )))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 @Vistantric ,Vezi ca te emotionezi si reactionezi emotional ?Daca tu consideri normal sa dai pe goarna , eu nu am ce iti face.Doar tu esti la butoane.Mai conteaza ? Peste ceva timp totul se va cam uita.Bine , bine , tu obtii totul la fix.Si ma tot anatemizezi pe aici , de parca as fi un monstru in devenire , felina cu gheare periculoase.Si eu te credeam altfel dar dupa " labareala " la telefon ( eu o faceam , tu erai deasupra ) iar chestia financiara era moderata.Singura ai spus ca nu accepti decat minim doua ore.Si atunci , nu esti o mercantilista trup si suflet ?
jhin - Reputație: 63 Postat August 7, 2017 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Postat August 7, 2017 Păi ce să mai dau eu din casă...dau copy paste la postarile care le-a facut pe acel topic... El crede că atitudinea mea corectă e doar o atitudine si că m-am nascut ieri! Ce naivi sunt ăstia...oricum, cu ocazia asta ii zic ca să stie, că m-a ferit prin atitudinea lui de alții mult mai răi. In fine, atitudinea mea contează in mod real...atitudinea lui a fost doar o ocazie. O conjunctură falsă...tinand cont ca din cate ma cunosc, nu am nevoie de asa ceva, dar na ma joc, sa fiu si eu in rand cu lumea.Esti casatorita ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Esti casatorita ? http://i.imgur.com/gxcp20t.gif ma tavalesc de ras! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Postat August 17, 2017 De ce strici placerea omului ?He , he, he ! 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum