Sari la conținut

Roxy

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum Tatiana si Larisa erau ocupate am sunat la domnisoara, a raspuns imediat si mi-a dat adresa,undeva in zona brd.Am urcat,am facut cunostinta,mai are doua colege blonde,una in bucatarie una era ocupata cu un client.Tipa e bruneta,cam 1,50 m si cam grasuta pt inaltimea ei.

Actiunea a inceput cu un oral neprotejat destul de banal,am pus prezervativul sa trecem la normal cu ea deasupra apoi schimbat in caprita pozitie in care am si finalizat.E buna pt o descarcare,nu iese cu nimic in evidenta.

Note:

Locatie:,8 din cate am vazut,curat,aer conditionat,patul in care s-a desfasurat actiunea cam scartaie dar nu e problema

Aspect:6

ON:6

NP:7

GFE:nu exista

Tarif:100 lei

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pfffff, atunci care or fi colegele ?

Suna si afli.eu nu am ramas la barfa cu ele.

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

colegele blonde le-am vizitat io una la 19 ani alta la 23  amundoua au acelas tarif 100 finalizarea cu 200 2 finalizari totul protejat  notele ar fi cam de un 8 pt amundoua la cea de 23 un minus pt sani are sanii ff lasati io le-am vizitata la o difernta de 2 zile una de alta nu va astepati la ceva woow fetele nu te grabesc dar nu sunt nici de lasat.

• Oras:un pic pe acasa,un pic pe afara
  • Oras:un pic pe acasa,un pic pe afara
Postat

La cea tinerica blondă a fost și eu, chiar lângă Brd, cealaltă stătea la tel.si fuma.Am intrat în camera, curată, într-adevăr patul scârțâie. Nu i-am. retinut numele dar mi-a zis că e din București și peste câteva zile urma să plece în Spania. Are tatuaj pe spate în zona lombară.

Locație -8

Aspect -7

Oral-7

Normal-8

Halat-100 o finalizare.

M-am simțit bine în prezența ei, ei, grăbește și se implică nu stă în sacul cu cartofi.As vrea să ajung la cealaltă blondă.

• Oras:Braila
Postat

TARFE DE DOI LEI.... SI CLONE.. DE ASTA E PLIN SITE-ul ASTA....

Ma dar cum le stii tu pe toate,asa de curiozitate tu unde te incadrezi la tarfe sau la clone? Ba nu,scuze,tu esti fish!!!😛😛😛😛😃😃😃😃
  • Minus 4
Postat

"Eu sunt capitanu' Burcea, am o pula de 30 si am sa va fut pe toti" 😂😂😂😂😂

mars hahalero.... stai linistita ca nu ai concurenta... nu se lasa nimeni la nivelul tau....

Postat

"Eu sunt capitanu' Burcea, am o pula de 30 si am sa va fut pe toti" 😂😂😂😂😂

mars hahalero.... stai linistita ca nu ai concurenta... nu se lasa nimeni la nivelul tau....

30 de mm?Vai de pula ta,Cpt Burcea se lauda cu una de un metru.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...