krbb886 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 Ar fi o faza faina sa ne intalnim vreo 4 dintre noi la doua dameze acasa si sa facem un grup
ezolyomi Reputație: 39 Postat Noiembrie 4, 2016 Postat Noiembrie 4, 2016 unde gasesc pe fata asta Magda? telefonul nu merge.
toby Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Tirgu Mures Oras:Tirgu Mures Postat Noiembrie 7, 2016 Ar fi o faza faina sa ne intalnim vreo 4 dintre noi la doua dameze acasa si sa facem un grupM-as baga si eu in asa ceva :D
curvar82 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Si eu as fi interesat de asa ceva!
toby Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Tirgu Mures Oras:Tirgu Mures Postat Noiembrie 8, 2016 Se pare ca n-ar fi greu sa ne adunam ... ar mai fi sa adunam si domnisoarele
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 Da,lupseste partea feminina.Piate v a aparea si ea
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Dreptate ai colegu,cat o fi ea de curata.in ziua de azi nu trebuie sa ai incredere in nimeni.e viata ta faci ce vreu ,dar....
kike Reputație: 2 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 10, 2016 Ai de plm parca am scris jumate biblia, Doamne iartama)))
Membru Premium masterblaster Reputație: 947 Postat Noiembrie 13, 2016 Membru Premium Postat Noiembrie 13, 2016 Salut , gagica e serioasa si nu este nesimtita deloc. Am vb la telefon si i-am spus ca vreau sa ne vedem unde are ea camera. Locatie buna printre case . De fapt este o gazda careia ii plateste o suma pentru cat sta cu clientul acolo . Am platit 70 lei pentru actiune, camera+ treaba . Am optat pentru oral normal neprotejat. Gagica foarte curata, ingrijita,fara mirosuri suspecte se implica si geme,nu fals. Am intrebat.o daca pot ejacula in ea , si raspunsul a venit afirmativ , da pentru ca iau medicamente...ce medicamente ia nu ma priveste pe mine.Tu chiar ai gandit cand ai facut normal neprotejat cu una cu tarif de 50 lei pe tura?Iti dau un sfat: fa-ti analizele.
criss86 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2016 Postat Noiembrie 25, 2016 Nu stie nimen numarul fetei sau unde poate fi găsită ca mam dus pela ing de mai multe ori si nui nimen
ms81mag Reputație: 7 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Vineri seara am dat o tura prin oras. Am vazut ca erau cam putine dame de ales si m-am oprit la Andreea. O tipa bruneta care sta la sensul giratoriu de la Mol iesirea spre Sighisoara. Cere 80 pe o ON si NP dar lasa la 70. Te duce intre blocuri ( ca toate de altfel si nu prea inteleg , poate au o intelegere cu *gaborii* ca sa vina sa va prinda in fapt). Despre actiune nu e nimic spectaculos oralul destul de mecanic iar normalul fara prea multa implicare (sta zici ca e scandura) plus un miros cam naspa, poate o avut cativa clienti inainte. Andrea e o tipa bruneta mai micuta e inaltime.
mandala69 Reputație: 160 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:ro Oras:ro Postat Noiembrie 27, 2016 Vineri seara am dat o tura prin oras. Am vazut ca erau cam putine dame de ales si m-am oprit la Andreea. O tipa bruneta care sta la sensul giratoriu de la Mol iesirea spre Sighisoara. Cere 80 pe o ON si NP dar lasa la 70. Te duce intre blocuri ( ca toate de altfel si nu prea inteleg , poate au o intelegere cu *gaborii* ca sa vina sa va prinda in fapt). Despre actiune nu e nimic spectaculos oralul destul de mecanic iar normalul fara prea multa implicare (sta zici ca e scandura) plus un miros cam naspa, poate o avut cativa clienti inainte. Andrea e o tipa bruneta mai micuta e inaltime.Are clienți la greu, dar nu aia e cauza mirosului...nu cred ca e "prietena" cu apa și sapunul
andkart Reputație: 63 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Noiembrie 27, 2016 Sa vedeti intamplare cu Andreea... intro seara venit de la altele fara chef de futai zic sa dau o tura sa vad ce avem pe centura si era andreea singura. Am oprit doar din lipsa de ocupatie, fara sa intrebe ceva sa urcat in masina si mia spus: plimbama! Mia placut atitudinea ei dominanta si iam intrat in joc plimbanduo prin tot orasu. Dupa aceea am facut un sex asa de plictiseala fara sa ma termin si am plecat acasa. In timp ce neam plimbat sa inceput sa mi se planga ca are copil si stau vai si amar de ei fara conditii si tot chestii dinastea... acum ganditiva si voi ca saracele nici nu au conditii si trebe sa traiasca si ele cumva...
masterdragos Reputație: -3 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 andreea e brunetica aia draguta mai mica de inaltime, cu sani mari care sta de obicei mai sus de giratoriu la colt la strada care duce spre blocuri?
andkart Reputație: 63 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Noiembrie 28, 2016 Da da da
barosanu90 Reputație: 1 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 La gara mica nu activeaza nicio fetita?
barosanu90 Reputație: 1 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 La gara mica nu activeaza nicio fetita?
ms81mag Reputație: 7 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Acuma fiind frig afara nu se prea lasa dezbracate asa ca nu stiu cum arata sanii. Dar sunt foarte smechere. Trebuie dicutate toate conditiile la inceput.
sarb20 Reputație: 3 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Da cu astea nu e de gluma si eu am fost cu una si mi-a zis ca 50 Nr i-am dat 100 si pula a stat la un număr si a zis ca pleacă nu aveam chef de scandal i-am zis doar dispari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum