ms81mag Reputație: 7 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Da sunt. Numa aveti grija la PLM ca azi pe vreo 3 io prins pe centura. Au aparut 2 langa OMV-ul spre Sighisoara. Una arata chiar bine e roscata si slabuta. Iar ceealata e de etnie si cam naspa. Nu stiu preturi pt ca erau si pestii pe langa ele. Tot de etinie si ei.
20130313 Reputație: 68 Postat August 27, 2017 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat August 27, 2017 Da sunt. Numa aveti grija la PLM ca azi pe vreo 3 io prins pe centura...niste detalii in plus?
ms81mag Reputație: 7 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 Nu am oprit la ele. Nu am ce detalii sa dau la cele de la omv. In schimb aseara la ora 21 la Petrom langa combinat era o fata blonda. Am oprit si a cerut 70 pentru un oral, am negociat si a lasat la 40 dar nu vrea sa faca numa pe terenul liber de langa Petrom. E destul de riscant ca se vede masina din strada si te trezesti cu politia pe cap. Din cate am observat fata are cam 18-20 de ani si cred ca e si gravida. De aceea a acceptat doar oral.
kirak18 Reputație: 3 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 E destul de riscant ca se vede masina din strada si te trezesti cu politia pe cap. Stiu ca e o intrebare proasta. Iertati-mi. Politia te poate amenda sau sa faca si mai mult daca te prinde? Ce poate sa faca? Sau se leaga doar de fata?!
ms81mag Reputație: 7 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 Primesti 500 de lei amenda. Acuma depinde cum au ei chef si cum vorbesti poate scapi cu un averisment.
kingofworld Reputație: 13 Postat August 28, 2017 Oras:mures Oras:mures Postat August 28, 2017 Am auzit cazuri cand clientul si dameza au fost dusi la sectie pentru declaratii asta lipseste sa te intalnesti cu cineva cunoscut pe acolo
solobanu Reputație: 328 Postat August 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Postat August 28, 2017 Zilele trecute am facut traseul Tg Mures-Reghin-Tg Mures. La peris 3 gagici.. pt toate gusturile...am luat.o pe ce.a mai plina. Am mers la locul stabilit. Un combinat. Perstatie slaba la oral....a zis ca fara caciulita nu face ...ulterior a facut dar s zis ca sa nu le zic la prietenele ei. A pus caciulita apoi doar pe la spate a vrut...a fost ok...ca are un fund mare...ai in ce da. Mi.ar fi placut sa se urce pe mine dar nu a vrut....terminat in caciulita. Note.Oral 6Normal 8Halatul 50.Pt o descarcare merita. Daca ar fi o locatie ar fi altceva...cred cred...bafta!
solobanu Reputație: 328 Postat August 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Postat August 28, 2017 Zilele trecute am facut traseul Tg Mures-Reghin-Tg Mures. La peris 3 gagici.. pt toate gusturile...am luat.o pe ce.a mai plina. Am mers la locul stabilit. Un combinat. Perstatie slaba la oral....a zis ca fara caciulita nu face ...ulterior a facut dar s zis ca sa nu le zic la prietenele ei. A pus caciulita apoi doar pe la spate a vrut...a fost ok...ca are un fund mare...ai in ce da. Mi.ar fi placut sa se urce pe mine dar nu a vrut....terminat in caciulita. Note.Oral 6Normal 8Halatul 50.Pt o descarcare merita. Daca ar fi o locatie ar fi altceva...cred ...bafta!
ursulet_drag Reputație: 26 Postat August 31, 2017 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat August 31, 2017 salutari stie cineva de tipa depe centura era azi cu una mai creola care tot face din mana era cu ten mai alb plinuta , stie cineva ce va de eea
masterdragos Reputație: -3 Postat August 31, 2017 Postat August 31, 2017 pe centura unde? jos spre giratoriu sau pe la mijloc cum urci spre padure?
ursulet_drag Reputație: 26 Postat August 31, 2017 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat August 31, 2017 Pe portiunea dreapta cum urci de catre transilvaniei.. tot sta acolo una creata mai creola si akum am vazuto si p tipa de care ziceam
masterdragos Reputație: -3 Postat August 31, 2017 Postat August 31, 2017 am fost la ea de 2 ori doar pentru oral. actiunea se desfasoara sus in orice loc de langa drumul asfaltat, daca nu mergi cu masina te baga in boscheti. acolo in padure sta si pestisorul dar nu are treaba doar pazeste. cerea 50 de lei dar lasa la 30. un oral placut, dar mecanic, nu pot sa zic ca spectaculos, putina atentie si pe la oo, e ascultatoare si face cam cum ii zici. e ok pt o descarcare.
ursulet_drag Reputație: 26 Postat August 31, 2017 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat August 31, 2017 Aha p mn mar temta normal. Imi lac femeile cu fundul mai mare
masterdragos Reputație: -3 Postat August 31, 2017 Postat August 31, 2017 intr-adevar. e sanatoasa... ai ce prinde. fa o recenzie daca reusesti sa ajungi pe la ea, sunt curios cum e la normal
ursulet_drag Reputație: 26 Postat August 31, 2017 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat August 31, 2017 Eu o cunosc demuult de cnd era mai mica .. am mai frecato cnd avea 16 17 ani stia meserie
masterdragos Reputație: -3 Postat August 31, 2017 Postat August 31, 2017 Eu o cunosc demuult de cnd era mai mica .. am mai frecato cnd avea 16 17 ani stia meseriesi nu ai numarul ei?
ursulet_drag Reputație: 26 Postat August 31, 2017 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat August 31, 2017 Nu.. nu mam oprit k ma cunoaste si na nust cum reactiona
tomi18 Reputație: -1 Postat August 31, 2017 Postat August 31, 2017 Buna , sambata seara pe la 8,9 mai gasesc fete pe strada , daca da unde sau pe cine recomandati ?
kingofworld Reputație: 13 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:mures Oras:mures Postat Septembrie 1, 2017 Calarasilor si omv langa centura.
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Postat Septembrie 1, 2017 La benzinaria MBO Gheorghe Doja gasesti aproape seara de seara pana la ora 23.Solicita 50 RON pe oral sau normal.
tomi18 Reputație: -1 Postat Septembrie 1, 2017 Postat Septembrie 1, 2017 La mbo la iesirea spre turda ? Sunt fete care arata cat de cat ok ?
barosanu90 Reputație: 1 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 ceva noutati pe strada?
tobex190 Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2017 Postat Septembrie 16, 2017 Inafara de calarasi si centura mai sunt ceva locatii ? Pe raza de vreo 10km ?
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 La MBO Gheorghe Doja la iesirea spre Cristesti e o dameza afara.Cere 30 RON pentru sex oral si 70 RON pentru sex normal.
kingofworld Reputație: 13 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:mures Oras:mures Postat Septembrie 18, 2017 Nu stiu daca e aceiasi dameza am intrebat si eu si mia spus 70 lei oral sau normal nu a vrut sa negocieze nici un leu in jos,m am dus mai incolo in fata la petrom era o blonda draguta cu burta vizibila de la sarcina mia spus acelasi pret ca precedenta cu greu a lasat la 50 lei pt un normal eu am insistat mai mult eram curios cum e cu o gravida ca si prestatie nu a fost nimic deosebit pot sa spun ca mirosea placut si arata bine la fata dupa actiune am vazut cum ia dat banii pestelui era oprit la petrom cu un ww albastru model vechi nr de mures
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum