muresfan Reputation: 75 Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 ai un nr de telefon??? mersinr de telefon nu...dar cand o mai vad intreb.are un fel de garsoniera(daca suferi de claustrofobie nu e recomandabila locatia) in Mureseni. Acolo "functioneaza". 50 de lei/halatul.
blackheart21 Reputation: 17 Posted February 25, 2016 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Posted February 25, 2016 nr de telefon nu...dar cand o mai vad intreb.are un fel de garsoniera(daca suferi de claustrofobie nu e recomandabila locatia) in Mureseni. Acolo "functioneaza". 50 de lei/halatul.ok mersi mult. cand afli nr te ro sa-l postezi
kentmyky Reputation: 16 Posted February 25, 2016 Oras:mures Oras:mures Posted February 25, 2016 Si schioapa si urata si slaba si mai dati si lovele:))
blackheart21 Reputation: 17 Posted February 26, 2016 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Posted February 26, 2016 Si schioapa si urata si slaba si mai dati si lovele:))recomanda tu una mai buna pt un oral la un pret low
kentmyky Reputation: 16 Posted February 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Posted February 26, 2016 Raluca pe centura! Arata chiar f bine si pret low...
alexxalex93 Reputation: 7 Posted February 26, 2016 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Posted February 26, 2016 Raluca pe centura! Arata chiar f bine si pret low...Cum arata Raluca?
kentmyky Reputation: 16 Posted February 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Posted February 26, 2016 50 se negociaza. Bruneta ochii albastrii lentile chiar e draguta
girlscoutcookie Reputation: 30 Posted February 28, 2016 Oras:Stoke on trent Oras:Stoke on trent Posted February 28, 2016 Pe unde mai exact dai de Raluca si care ar fi orele la care e probabil s.o gasesti ?
andkart Reputation: 63 Posted March 4, 2016 Oras:targu mures Oras:targu mures Posted March 4, 2016 Scapat de sub dominatia de acasa am gasito si eu pe aceasta raluca aseara in jurul orei 20:30. Era cu toate fetele la prima straduta dupa ce trecu de giratoriu, nu cred ca se poate rata pentru ca arata chiar bine la fatsa. Am mers noi la unul din locurile damezelor, achitat 70 pt un combinat si incepe cu oral protejat, pentru mine a fost de tot rasul. Am zis hai sa vedem si cealalta gaura cum e. Si pe cand lucram mai bine numa aud ceva de genu: eu cred ca am luat prea multe prezervative ca in seara asta nu prea am clienti! Si de acolo am povestit pana am si uitat de alte lucruri. Pana cand am luat atitudine si iam spus frumos ca suntem la marlit nu la povestit si sa faca ceva ca parteneru meu mai avea putin si sforaia. Cumva cumva la sculat si doar pe spate mia stat fata dar nici nu a mai scos vreun sunet! Am dat ca surdu'n tobe pana mam scapat de muci si hai inapoi!Notele sunt doar din punctul meu de vedere 5 la oral si 6 la normal (la normal are 2 pozitii care le practica si si la alea ea doar sta linistita si tu sa lucrezi, fara umpic de ahhhh ahhhh macar pentru imaginatia mea) la gfe are un 6 ca vorbeste frumos.Am uitat ceva?
andkart Reputation: 63 Posted March 4, 2016 Oras:targu mures Oras:targu mures Posted March 4, 2016 Si daca tot am timp si suntem la capitolul"de strada" sa va luminez cu cate ceva despre fetele de la gaesti! Chiar si la raluca am ajuns din cauza ca era prea tarziu cand am ajuns la gaesti cu nu am mai gasit nimic, dar in rest mai bine prefer sa merg acolo! Cred ca in parcarea aceea toate sunt intelese si ce face una fac toate si anume oral si normal protejat, nici vorba de oral neprotejat. Am fost cred ca cu vreo 4-5 dintre ele dar serviciile sunt asemanatoare exceptie facand o fata roscata care si geme! Pot sa zic ca oral cu prezervativ acolo se face cel mai bine in conditiile in care la altele deabea simt ca face ceva si mai mult vad capu ca tot se misca! Un lucru care imi mai place mie acolo e igiena care a fost impecabila. Doar o fata a reusit sa ma surprinda si era paroasa pe la pupaza desi la era foarte draguta fata si se vedea ingrijita!La domeniul note iarasi stau prost dar incerc: oral 6(daca era neprotejat era 8) normal 8 (daca le pui deasupra lucreaza, daca esti tu deasupra nu comenteaza, asteapta si mai mult daca e nevoie) la gfe nu prea pot nota pentru ca eu nu vorbesc maghiara si ele nu prea vorbesc romana. La igiena dau un 9 iar pentru fata care a fost cu pricina nu stiu cum sa o pedepsescDaca am uitat ceva va stau la dispozitie
kentmyky Reputation: 16 Posted March 4, 2016 Oras:mures Oras:mures Posted March 4, 2016 Maine dupamasa trec si eu pe la gaiesti sa vad ce mai misca pe acolo. Numai e naspa pt noi care suntem din zona ca fetele seara nu prea stau...si ziua poti fi vazut usor...
alexxalex93 Reputation: 7 Posted March 14, 2016 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Posted March 14, 2016 Pe care recomanzi din gaiesti?
ms81mag Reputation: 7 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Este una Loro,satena paru mai lung, inaltuta, arata bine, nu prea stie romaneste bine. Face oralul foarte bine dar numa cu prezervativ. Poti negocia preturile. E naspa ca numa acolo in parcare o fak. Deci dute cand se insereaza daca nu vrei sa ai surprize. Bafta
andkart Reputation: 63 Posted March 14, 2016 Oras:targu mures Oras:targu mures Posted March 14, 2016 Pe care recomanzi din gaiesti?Dupa parerea mea larisa e mai buna putin dar acum e plecata in germania
barosanu90 Reputation: 1 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 aveti ceva detalii/informatii despre o curva tiganca care sta in 7 noi. la banca ing? ce tarif are etc.. ?
coledoc Reputation: 85 Posted March 16, 2016 Oras:România Oras:România Posted March 16, 2016 Vorbesti de aia cu parul scurt cu fundul acela bestial?
blackheart21 Reputation: 17 Posted March 17, 2016 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Posted March 17, 2016 Vorbesti de aia cu parul scurt cu fundul acela bestial?o sti? ai un nr de tel?
barosanu90 Reputation: 1 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 da de aia vorbesc si nu am nici eu nr de tel...as fi interesat ca imi place fundul ala
barosanu90 Reputation: 1 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 careva nu are ceva inf. despre ea?
Guest intimul Reputation: 0 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Am foat la ea acum vreo 2 ani.M-a dus intr-o casa pe langa benzinaria Lukkoil.Atunci a cerut 50 lei initial si apoi a marut tariful la camera la 70 lei invocand fel si fel de motive.Nu se dezbraca total desi era prin luna martie-aprilie atunci.O singura data am mai vazut-o dupa aceea acolo,dar ulterior nu.Da,arata bine fizic.Acuma ce program de lucru are?
mures112 Reputation: -23 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 E cam uratica, nu cred ca as putea merge la ea.
mures112 Reputation: -23 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Mai este una tot pe acolo pe langa giratoriu in 7 nov, una micuta. Ce stiti de ea?
Guest intimul Reputation: 0 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 La sensul giratoriu de iesire spre Sangeorgiu de Mures zici? De obicei cele ce stau acolo sunt prietene cu Ana-Maria (cea recenzata) si care are mai multe numere de telefon.Imi aduc aminte bine ca si bruneta de la coltul ING se stie foarte bine cu Ana-Maria.E ceva afara la ora asta im zona acuma?
Guest intimul Reputation: 0 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Am fost azi la fata de la ING.Are numarul de telefon 0741321800.Ciocane tari sa aveti cu ea.
Recommended Posts