aurel aurel Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Salutare,ieri am dat o fuga de la iernut pana la mures,nu am gasit nimic de futut.oare unde sunt fetele?
aurel aurel Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 era anul trecut una cu curul mare mai bruneta statea si pe centura si la iesirea din mures spre sighisoara,se futea bine mia promis si un anal dar nu mai dau ne ea,nu stiti pe unde mai este,mai activeaza oare?
zidezi Reputație: 533 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat Octombrie 21, 2018 Si acum o intrebare pentru cei care cunosc mai bine zona...tanti care sta de multe ori pe banca din parculet(gen slim, cu parul cu multe fire albe) presteaza si ea? Zilele trecute fiind in zona a cerut o tigara apoi m-a invitat la o cafea :D, dar fiind in viteza nu mi-am dat seama(si nici nu am avut timp sa verific) sensul invitatiei. Ai mai trecut prin zona? Eu unul, de 3 ori de cate am trecut pe acolo nu era nimeni. Si cand zic nimeni, ma refer inclusiv la zona ing.
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2018 Postat Octombrie 22, 2018 Ai mai trecut prin zona? Eu unul, de 3 ori de cate am trecut pe acolo nu era nimeni. Si cand zic nimeni, ma refer inclusiv la zona ing. Daca nu le vezi la colt ING sunt prin careva bar la caldura. Iti recomand sa incerci a le cauta telefonic.
muresfan Reputație: 75 Postat Octombrie 24, 2018 Autor Postat Octombrie 24, 2018 Daca nu le vezi la colt ING sunt prin careva bar la caldura. Iti recomand sa incerci a le cauta telefonic.Cred ca ar fi mai util sa deschizi/deschidem un post "zona ING" cu numerele de telefon, mai ales daca stii si cat e halatul...ca la negociere la fata locului oferta e variabila. Pe postul asta murim pana le cautam toate.
Vizitator intimul Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2018 Postat Octombrie 24, 2018 Stiu ca e mai comod sa ti se ofere totul pe tava, dar momentan sunt in criza de timp sa indeplinesc dorinta ta.Am alte prioritati in viata. Am sa notez cerinta ta si incerc sa te ajut cum ma eliberez de activitati. Ciocane tari si sex bun sa ai!Cred ca ar fi mai util sa deschizi/deschidem un post "zona ING" cu numerele de telefon, mai ales daca stii si cat e halatul...ca la negociere la fata locului oferta e variabila. Pe postul asta murim pana le cautam toate.
florin131313 Reputație: 4 Postat Octombrie 27, 2018 Postat Octombrie 27, 2018 ieri seara era pe centura la colt la mol o bruneta cu parul mai lung si intins cu fund frumos imbracata toata in negru, era si frumoasa. azi nu am mai vazut-o . stie cineva ceva de ea?
florin131313 Reputație: 4 Postat Octombrie 29, 2018 Postat Octombrie 29, 2018 de bruneta in negru nimeni nu stie nimic de pe centura? am vazut-o si in seara asta dar nu am putut opri
marcel 101 Reputație: 78 Postat Octombrie 30, 2018 Postat Octombrie 30, 2018 Merita sa opresti di sa te duci cu ea.E o fata foarte cumsecade daca esti si tu .Niciodata nu mi a parut rau de ea si o cunosc de cand a inceput (era foarte tanara).Nu sta mult deobicei face cand are nevoie de bani pentru ea.
aurel aurel Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2018 Postat Octombrie 30, 2018 in seara asta pe la ora 18 am dat o tura pe centura la mures,nu am gasit nimic,pana la ce ota stau fetele?stie cineva unde mai stau fete de strada in mures?
muresfan Reputație: 75 Postat Octombrie 31, 2018 Autor Postat Octombrie 31, 2018 in seara asta pe la ora 18 am dat o tura pe centura la mures,nu am gasit nimic,pana la ce ota stau fetele?stie cineva unde mai stau fete de strada in mures?Zona ING pana pe la 2-3. Sau chiar langa ING, sau pe teresa/in barul de langa Digi, sau patruleaza. Azi erau 3, din care una mi s-a parut noua in zona(ceva mai tanara, sa zic 25+/-, roscata, cu tatuaj pe umar/brat. Mai nou le vad in grup 2-3.
aurel aurel Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2018 Postat Octombrie 31, 2018 unde este zona ing mai precis(nu sunt din localitate)
muresfan Reputație: 75 Postat Noiembrie 1, 2018 Autor Postat Noiembrie 1, 2018 unde este zona ing mai precis(nu sunt din localitate)In 7 Noiembrie(iesirea spre Reghin) langa sediul ING Bank.
zidezi Reputație: 533 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat Noiembrie 1, 2018 Pe stanga se vede barul de langa rds/digi. Si pe dreapta pe colt, ing-ul. https://goo.gl/maps/eAJvJDirrKw
wolf29 Reputație: 19 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 salut domnilor..!! sunt nou pe aici!! imi face placere un asemenea loc...unde poti afla unde poti trage cva pe teava!! bft
mariusms1990 Reputație: -1 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Postat Noiembrie 2, 2018 Merita sa opresti di sa te duci cu ea.E o fata foarte cumsecade daca esti si tu .Niciodata nu mi a parut rau de ea si o cunosc de cand a inceput (era foarte tanara).Nu sta mult deobicei face cand are nevoie de bani pentru ea.Un numar de telefon avem?
marcel 101 Reputație: 78 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Daca o vezi poti sa ceri de la ea. Eu nu postezi aici.
florin131313 Reputație: 4 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 Daca o vezi poti sa ceri de la ea. Eu nu postezi aici.nici in privat nu il trimiti?
rzv10 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat Noiembrie 7, 2018 Am văzut azi in jurul orei 18:00 pe centura o curva îmbrăcată complet in negru, colanți negri, avea un corp bun..dar nu am reușit sa opresc. Știe cineva ceva de ea?
sexman410 Reputație: 9 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:mures Oras:mures Postat Noiembrie 9, 2018 Pe centrua sunt 2 căprioare, una bruneta slim, cealaltă blonda corp normal. Tarif 50 In fata la "Venus" o blonda mai plinuță.La colt cu str. Rozelor cea cu ochelari care de mult sta acolo, s-a mai scris despre ea pe forum, are și locație aproape de unde sta la " lucru " Și mai era una tot acolo care arata bine, rujata, corp bun. 1
stelistul12345 Reputație: -11 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 La ce ora sta cea cu ochelari ?
sexman410 Reputație: 9 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:mures Oras:mures Postat Noiembrie 12, 2018 Seara pe la 21:00
mariusms1990 Reputație: -1 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Postat Noiembrie 21, 2018 Bruneta de pe centura, par negru, imbracata in negru a incercat-o careva?
szabi10 Reputație: 1 Postat Noiembrie 22, 2018 Telefon: 0753674602 Oras:Reghin Telefon: 0753674602 Oras:Reghin Postat Noiembrie 22, 2018 Salut , pe unde se gasec niste fete la strada si cam ce tarifuri au?
nebulan10 Reputație: 432 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Noiembrie 22, 2018 Nu te duce la alea de pe strada! Nu ai vazut ce a patit un coleg? Sunt pline de boli fetele de pe strada...eu zic ca nu merita sa risti!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum