miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Frumoasa echipa.Tu i-ai pregatit ?Da.Ma intreaba, cum e vremea in Schengen.Sau ce e aia Lomania. Foarte sufletisti.Buni soldati. 1
justlove Reputație: 8972 Postat August 8, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat August 8, 2017 Eu zic sa vă apucati de pe acum sa vă faceti alte conturi sau scoatem la inaintare alea vechi 6 19
nobel Reputație: 5960 Postat August 8, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat August 8, 2017 Da.Ma intreaba, cum e vremea in Schengen.Sau ce e aia Lomania. Foarte sufletisti.Buni soldati.As fi curios ce le spui cum e la noi
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2017 Nu cred ca vor mai exista conturile picon pulesteu pamfil ,nici ceilalti, tocmai aici ar fi lucrul de care mi-ar parea mie rau.E ca si la budisti...renasti ca alta fiinta dar daca nici tu nici altii nu au habar ce-ai fost inainte ,la ce -ti foloseste LA ce nebunie ai crea cu conturile acelea cred ca ar fi de spectacol Vine apocalipsa. 9 5
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 As fi curios ce le spui cum e la noi Le-am promis, ca le aduc cirese din Romania, dar am uitat.Aici e kg vreo 20-25 euro si de import din USA.
marta m Reputație: -4591 Postat August 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat August 8, 2017 Vine apocalipsa. nu, doar jocuri : de-a baba oarba si tara tara vrem ostasi 5 11
fasole si virgule Reputație: -427 Postat August 8, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat August 8, 2017 Unde-i fasolarul? Stă ascuns ca să nu ia negative? 1 3
nobel Reputație: 5960 Postat August 8, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat August 8, 2017 Le-am promis, ca le aduc cirese din Romania, dar am uitat.Aici e kg vreo 20-25 euro si de import din USA.Deci tu construiesti capitalismul la altii Foarte bine faci 1 1
nobel Reputație: 5960 Postat August 8, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat August 8, 2017 Si am primit in sfarsit si eu primul meu minus pt postarea mea nesimtita de la inceputul topicului. Pestii maraie se invart in jurul cozilor sunt nemultumiti 3 1
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 8, 2017 Pe picon il voi proteja.Il voi duce la -399. Apoi, pentru a nu fi banat, el va canta Marseleieza zilnic. Sunt un domn.Nu umilesc omul.Nu visa cu ochii deschisi,contul costa 72 de lei.Sunt multe farfuri de spalat pentru banii astia. 4 2
roza kendra Reputație: 213 Postat August 8, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 8, 2017 Si am primit in sfarsit si eu primul meu minus pt postarea mea nesimtita de la inceputul topicului. Pestii maraie se invart in jurul cozilor sunt nemultumiti Tu ai nenumarate postari 'nesimtite' la inceputuri. Inclusiv la adresa mea.Dar te-am iertat cu spor ca asa e frumos intre domni. Or toata lumea stie ca, desi-s domnita, sunt mai 'domn' decat maoritatea prelungirilor nefiresti de ce se numeste tehnic penis.Daca Miskin e cu Jihad, eu va spun Shalom! Nu de alta,dar am uzat prea mult Namaste si Sayonara pe-acilea
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Nu visa cu ochii deschisi,contul costa 72 de lei.Sunt multe farfuri de spalat pentru banii astia.Si sticle de Metaxa.Pepsi.E mult de munca. 1
fasole si virgule Reputație: -427 Postat August 8, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat August 8, 2017 Nu visa cu ochii deschisi,|contul costa 72 de lei.|Sunt multe farfuri de spalat pentru banii astia. Ești agramat!Câți ani ai? 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2017 sau scoatem la inaintare alea vechi La tine chiar ar fi de munca, nu gluma! Enerveaza-l pe Miskin, poate se risca, apoi pui cateva poze si ai punctele la loc. 2 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Si am primit in sfarsit si eu primul meu minus pt postarea mea nesimtita de la inceputul topicului. Pestii maraie se invart in jurul cozilor sunt nemultumiti Suntem pe pozitii.Nu ne baneaza pestii mosule 18 16
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 8, 2017 Ești agramat!Câți ani ai? Sa-mi bag pula,m-ai surprins cu asta.Habar nu aveam ca sunt agramat. O sa intru in depresie. 2 3
raffaello Reputație: -6838 Postat August 8, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 8, 2017 Sa-mi bag pula,m-ai surprins cu asta.Habar nu aveam ca sunt agramat. O sa intru in depresie.Parinte, i-ai cerut motanului dividende? Ca doar tu i-ai dat ideea cu crearea contului extraxxxl.
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 8, 2017 Parinte, i-ai cerut motanului dividende? Ca doar tu i-ai dat ideea cu crearea contului extraxxxl. Ce gluma e asta?Ai vrut sa spui ca eu ii dau dividente pentru cota lui de 2,53% 4 3
raffaello Reputație: -6838 Postat August 8, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 8, 2017 Ce gluma e asta?Ai vrut sa spui ca eu ii dau dividente pentru cota lui de 2,53%Nu i-ai sugerat tu acum cateva zile ca poate inventa o noua culoare platita cu drepturile pe care le-a bagat acum? Eu parca asa tin minte. 1 3
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 8, 2017 Nu i-ai sugerat tu acum cateva zile ca poate inventa o noua culoare platita cu drepturile pe care le-a bagat acum? Eu parca asa tin minte.Eu doar am prevazut ce se v-a intampla,motanul preagatea de 2 saptamani asta,de cand a matrasit-o pe Siana si a spus ca a fost banata automat ca avea -400.PLM doar sunt vazator cu Duhul. 5 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Suntem pe pozitii.Nu ne baneaza pestii mosuleo sa iti trebuiasca multe nopti albe pt asta
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 8, 2017 Nu i-ai sugerat tu acum cateva zile ca poate inventa o noua culoare platita cu drepturile pe care le-a bagat acum? Eu parca asa tin minte. Siana a fost banata permanenta automat pentru ca adunase peste -400 de puncte. Motane chiar daca mi-ai banat multe conturi si imi vine sa te ard in part,trebuie sa recunosc ca esti meserias pe strategii de marketing.Prin postarea asta vrei sa transmiti un mesaj destept.Care vrei sa-ti banezi dusmanii,cumpara cont XXL si baga minusuri la greu. Bree,Motanul este un tip inteligent,expert in marketing,dar nu-l poate pacali pe Sfantul Parinte Vazator cu Duhul.In ultimul timp s-au deschis o gramada de topice in care toata lumea vrea sa baneze pe toata lumea,iar motanul a adulmecat mirosul banului.Sa vezi circ,muti vor plati conturi XXL sa-i baneze pe altii,aia vor plati conturi XXL sa le anuleze minusurile.Siana avea -2000 pc de acum 3 lui,deci nu tine abureala.Motane sa nu ma banezi in PLM ca te-am dat in gat. Matale ai crezut ca glumesc cand am spus ca sunt vazator cu Duhul. 6 3
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Ce vezi tu, sunt gainile din izmene.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Ce vezi tu, sunt gainile din izmene.n-ai ambitie daca nu iti iei cont SP 2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum