Sari la conținut

CorinaVIP foloseste UBUNTU / no joke.

Vizitator fedor14

Postări Recomandate

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Am vazut in una dintre poze ca avea un laptop cu ubuntu.

Ce inseamna asta? e nerdy? stie cumva programare in php ? O fi la politehnica ?

Pt cei ce nu cunosc, ubuntu este un sistem de operare pt tech-people in special embedded/engineers.

Please cast your thoughts.

• Oras:Bucuresti
Postat

Inseamna ca are un prieten care i-a recomandat asta si l-a si instalat. Probabil evita problemele de virusi si alte chestii.  Plus ca daca i-a instalat ce are nevoie ea, un Open Office, nu e mare chestie. Pana la urma are interfata grafica si pentru utilizare normala nu ii trebuie ei shell scripts. Totusi. 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Am vazut in una dintre poze ca avea un laptop cu ubuntu.

Ce inseamna asta? e nerdy? stie cumva programare in php ? O fi la politehnica ?

Pt cei ce nu cunosc, ubuntu este un sistem de operare pt tech-people in special embedded/engineers.

Please cast your thoughts.

de fapt face RDP pe un VDI din state

PS: pe Openstack

• Like 2
Postat

Asa si :slap2 ?multa lume foloseste ubuntu fara sa fie programator.si eu folosesc si nu sunt IT-ist :blushing2

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

sau poate asa l-a cumparat

• Like 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Asa si? Care e problema ta?

E libera sa foloseasca ce vrea ea. Suntem in democratie, nene!

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Asa si? Care e problema ta?

E libera sa foloseasca ce vrea ea. Suntem in democratie, nene!

Mă, nene, tu așa ești de felu' tău, sau te antrenezi?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator fedor14
Postat

Corina e hacker

Are fi destul de incredible

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Mă, nene, tu așa ești de felu' tău, sau te antrenezi?

Se antrenează.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Parerea mea este ca a cumparat Laptopul cu acest sistem de operare preinstalat . Este un sistem de operare destul de decent , rapid si stabil , chiar daca are anumite dezavantaje dar ptr. ea poate ca prea putin conteaza

Eu de exemplu  folosesc Linux pe un server ,  inseamna ca sunt programator ? :laugh2

Postat

Eu de exemplu  folosesc Linux pe un servar ,  inseamna ca sunt programator ? :laugh2

Esti mai mult pe partea de administrare decat programator, intre noi fie vorba. In zilele noastre si tehnlogia .NET, care apartine companiei Microsoft, poate rula pe Linux. Tot IT-ist te numesti, dar nu e musai partea de programare. Evident, implica sa ai idee despre shall script, dar de aici pana la dezvoltare programe in adevaratul sens al cuvantului e mult. Cel mai probabil o iubeste pisicutz si a instalat Linux. Glumesc. :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Esti mai mult pe partea de administrare decat programator, intre noi fie vorba. In zilele noastre si tehnlogia .NET, care apartine companiei Microsoft, poate rula pe Linux. Tot IT-ist te numesti, dar nu e musai partea de programare. Evident, implica sa ai idee despre shall script, dar de aici pana la dezvoltare programe in adevaratul sens al cuvantului e mult. Cel mai probabil o iubeste pisicutz si a instalat Linux. Glumesc. :)

Daca nu mi-a placut sa scriu scripturi toata ziua   :laugh2   dar mai bine asa  ...un programator la vremea aceea castiga  la jumatate  si nu avea aceeasi libertate de miscare pe care am avut-o eu  :)

• Like 13
  • Minus 11
Vizitator fedor14
Postat

Deobicei femeile ce lucreaza in IT, pe langa faptul ca sunt 1 la 10 barbati, arata si naspa rau.

Am o teorie, cu cat arata mai bine, cu atat mai praf sunt in domeniu profesional, nu neaparat in it ci in general.

Corina arata decent.Ma indoiesc dar cine stie..

Vizitator
Postat

Deobicei femeile ce lucreaza in IT, pe langa faptul ca sunt 1 la 10 barbati, arata si naspa rau.

Am o teorie, cu cat arata mai bine, cu atat mai praf sunt in domeniu profesional, nu neaparat in it ci in general.

Corina arata decent.Ma indoiesc dar cine stie..

Nope, iti arat niste programatoare de la o firma de IT din Galati de-ti pica fata, ai zice ca nu se pricep decat la supt pwtzla si la dat limbi.

Daca ai auzit de Asia Carrera, o fosta actrita adult (celebra prin anii 1985-1995, acum retrasa) considerata femeia cea mai inteligenta din industria adult (nu IT -corectare ulterioara) (cu un IQ de peste 150) in prezent CEO la Carrera Development, a realizat prin anii 2000 cateva scripturi si DLC-uri pentru Unreal 1 si in prezent se ocupa cu modding-ul si dezvoltarea scripturilor diferitelor jocuri PC (Mac) care utilizeaza platforma UNREAL ;)

• Like 1
  • Oras:BUCURESTI
Postat

am un EEPC , micut, de poseta , avea Linux pe el din fabrica, am avut nevoie de un update la flash si n-a stiut nimeni din cati  depanatori, IT-isti, softisti am intrebat, asa ca intr-un final am acceptat sfatul unuia si  insalat windows, si am distrus micuta bijuterie, pt ca nu am spatiu pt cate updateuri face windows si nici pt antivirus ,si asta nu mi-a spus destepul care m-a sfatuit si instalat,nu-l mai pot folosi 

asa ca am o parere ft proasta despre  asa zisii IT- isti,cu numele , ma pis pe ei , asa ca sa ma racoresc macar

• Like 5
  • Minus 11
Postat

am un EEPC , micut, de poseta , avea Linux pe el din fabrica, am avut nevoie de un update la flash si n-a stiut nimeni din cati  depanatori, IT-isti, softisti am intrebat, asa ca intr-un final am acceptat sfatul unuia si  insalat windows, si am distrus micuta bijuterie, pt ca nu am spatiu pt cate updateuri face windows si nici pt antivirus ,si asta nu mi-a spus destepul care m-a sfatuit si instalat,nu-l mai pot folosi 

asa ca am o parere ft proasta despre  asa zisii IT- isti,cu numele , ma pis pe ei , asa ca sa ma racoresc macar

Sigur era micuta  din moment ce l-ai  incarcat de update-uri :laugh2

La o noua instalare (care va fi cat de curand)  seteaza  sau specifica sa-ti mute sistemul de operare in mod "never check for updates"  ca oricum nu ai nevoie 

Nu sunt toti la fel  de "priceputi" :no2 :laugh2 

• Like 13
  • Minus 11
Vizitator mc hammer
Postat

Raspuns gresit, marta. Iti spun eu cum sta treaba: Cat platesti, atat primesti. Eepc-ul e o mizerie si un upgrade de bios facut de sub linux nu e pentru oricine.

Vizitator stau de sase
Postat

Confiirm! Corina e meseriiasa in IT.

• Like 1
Vizitator fedor14
Postat

Corina? ce se intampla? 

Postat

Sigur era micuta  din moment ce l-ai  incarcat de update-uri :laugh2

La o noua instalare (care va fi cat de curand)  seteaza  sau specifica sa-ti mute sistemul de operare in mod "never check for updates"  ca oricum nu ai nevoie 

Nu sunt toti la fel  de "priceputi" :no2 :laugh2

o sa incerc si asta , cat despre  priceputi, cam jumatate de an am intrebat si pe la garantie inclusiv, habar nu au de Linux acolo, eventual iti dau altul 

• Like 5
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...