Sari la conținut

Scenariu de film serial

Postări Recomandate

• Oras:Europa
Postat

Cred ca daca un scenarist ar avea rabdarea sa citeasca si sa inteleaga un pic tot ce s a intamplat si se intampla pe acest site, ar putea scrie un scenariu de film serial cu mare succes.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred ca daca un scenarist ar avea rabdarea sa citeasca si sa inteleaga un pic tot ce s a intamplat si se intampla pe acest site, ar putea scrie un scenariu de film serial cu mare succes.

Coloana sonora realizata de Ca$$a Locco sau Enio Morricone ? =)) :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Oras:B
Postat

Il scriu eu daca sunt remunerata generos. Se stie ca a mea creativitate si wittiness nu au limite.

Spune-ti numai numaidaca il vreti caterincos spre parodie, realist,dar totusi light sau fantezist

• Like 2
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Il scriu eu daca sunt remunerata generos. Se stie ca a mea creativitate si wittiness nu au limite.

Spune-ti numai numaidaca il vreti caterincos spre parodie, realist,dar totusi light sau fantezist

cat ceri?

• Like 3
Postat

Realist. Caci umorul este inclus.

• Like 1
Postat

cat ceri?

Eu nu cer niciodata. In functie de generozitatea ofertei sunt mai incantata si dedicata sau indisponibila, dupa caz :)

Sunt old style, gen "make me an offer i can't refuse" hehe

Postat

Realist. Caci umorul este inclus.

Cum facem atunci culegere de schite sau capitole de romane(facem trilogiew minim daca e:))) sau script gen povesti alternative cateva grupate  pe episod ?:))

Postat

Cum facem atunci culegere de schite sau capitole de romane(facem trilogiew minim daca e:))) sau script gen povesti alternative cateva grupate  pe episod ?:))

Important e sa incepem. Indiferent cum. Vedem restul pe traseu.

Postat

Anyways daca va vorbiti sa ma incantati sa stiti ca acvcept si featuring, gen as face guest episod scris de un un invitat. Cum ar fi andreea good, nu l-am mai vazut demult online, il vad acum si se pricepe de minune la scris. Are un stil pe gustul meu :))

• Like 1
Postat

Important e sa incepem. Indiferent cum. Vedem restul pe traseu.

Sorry too bizi pt munca pro bono. Money ma firend, hehe

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

eu dau 300 da sa fie  ca la carte 

Postat

Incepe sa meraga treaba :laugh2

Poate fac pilot cand apuc ragaz gratis sa aud feedbackuri. Dupa continuam licitatia si mai ales cum imi parvin banutii ca eu nu ma  intalnesc cu  lumea si intentionez sa le semnez anonime :)))

Postat

Buna ideea cu episod pilot.

Plata prin virament card bancar, paypal, western union, money gram...

• Like 1

Postat

Buna ideea cu episod pilot.

Plata prin virament card bancar, paypal, western union, money gram...

Cum sa nu :)) Eu care sunt cel mai atacat user ca persoana nu nickname la aspectul pe persoana fizica dupa bubutz, de-a lungul timpului, sa dau num e si prenume unui practic anonim de pe net.

Daca se baga Bogdanel sa primeasca plata de abonamente sau sa i se trimita lui  sau whatever si sa mi dea el apoi ma bag :)) E singurul de pe tot siteul cu care am incredere in info f personale gen localitate nastere, nume etc si oricum eu ii stiu numele deja

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.