pizderie-securistul Reputație: 307 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Am ajuns si in acest cuib,undeva pe strada Cornisa,la un bloc turn . Am gasit anuntul pe Publi si a raspuns o tipa care a spus ca este libera . Ajuns in cuib ,deschide usa o tipa de statura miniona ,subtire dar uratica care se prezinta ca fiind Madalina.Garsoniera arata jalnic (insalubra rau) .Mi-a zis ca vrea 100 pe o finalizare - jumatate de ora sau 200 pt o ora : ON si NP . Am facut o analiza rapida si masurand din priviri fata inca odata am spus Pas si am facut cale intoarsa . Spunea ca la ultimul etaj are o colega Paulina ,ea stand la parter.Pozele sunt false .Are fata de taranca - centurista .Mai bine faci lucru manual decat la asa fete 2
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Am cautat pe NET si am gasit 4 FETE DIFERITE. Care din ele o fi PAULINA si MADALINA, nu stiu. Primul set arata o pustoaica buna de pula, al doilea set una de top, setul 3 si setul 4, 2 "ciori". Care e REALITATEA?
pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Octombrie 5, 2017 Autor Postat Octombrie 5, 2017 in prima si a doua poza pare sa fie Madalina ,pe Paulina n-am vazut-o ...presta la ultimul etaj
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum