Sari la conținut

#cel mai muistssst este....................

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te-ai băgat la dublu sens sau inteleg eu multiplu astazi?

grea intrebare,nu? :)))))

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

19 pagini si inca nu stim identitatea initiatorului acestui topic ... ma rog, fostul nick, desi parca mentiona la incaput ca-si va declara singur fostu nick. Nu sint foarte curios, dar ma intrebam ...

• Oras:Bucuresti
Postat

Pa stânga sau pa dreapta? :)))

Ca nui pa avarii,încă ^^ :)))))

Păi e in giratoriu, ea știe unde vrea să se ducă. =))

Postat

Nu contează ce fac eu...căci tocmai ti-am descris o mică parte!

Pt mine contează maxim ce faci tu. Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie. =))

Vizitator
Postat

Mai bine nu ... am ajuns la concluzia ca nu e in regula sa faci comert cu asa ceva . Daca vrei cutite , sunt niste grupuri pe FB si mai e si 

Era cat pe ce sa scap o injuratura ... n-au ce face ? Da' familie , job , si putina decenta n-au ? 

http://i.imgur.com/EiwT9aD.gif

Vizitator
Postat

daca erean aIeroport,decUola :))))

Ah... :))

"pe aripile vantului"...sau ale mele? :))

• Minus 2
Postat

Auzi Miskin, da' Diablo te-ai jucat?

Stii ca erau doua bile care se umpleau pe masura ce jucai. Una era cu mana si una de health.

La tine e una mare, alb galbuie. Ghici ce e in ea? Se umple cu lapte de calugar de fiecare data cand postezi mizerii.

Ia cu paine ca e full. Sa-ti fie de bine!

• Like 7
  • Minus 5
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

grea intrebare,nu? :)))))

Nu neaparat... Eram curioasă dacă stii că stiu, dar am observat ieri noapte în discuție cu tine, că te prind mai usor dacă fac pe proasta, că tot a zis lumea pe-aci ca actul meu e ceva gen...de academie!

• Like 7
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pt mine contează maxim ce faci tu. Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie. =))

Foarte bine, dar sa nu se supere Roz...căci ea nu stie de glumă.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca erean aIeroport,decUola :))))

Ah... :))

"pe aripile vantului"...sau ale mele? :))

Nu te întreba de aripi cat timp cunosti doar ce îți suflă...dedesupt!
Vizitator
Postat

Nu neaparat... Eram curioasă dacă stii că stiu, dar am observat ieri noapte în discuție cu tine, că te prind mai usor dacă fac pe proasta, că tot a zis lumea pe-aci ca actul meu e ceva gen...de academie!

http://i.imgur.com/vtqz9vJ.gif

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu te mai intreb daca a fost o afirmație sau un gand de-al tău părăsit intr-un colț de-al minții...la care ai visat cândva!

Vizitator
Postat

Nu te întreba de aripi cat timp cunosti doar ce îți suflă...dedesupt!

http://i.imgur.com/lz5LDqc.gif

Duc si eu mana la frunte :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

http://i.imgur.com/lz5LDqc.gif

Duc si eu mana la frunte :)))

Asa te vreau...sa mi te-asemeni! Treburi de coincidență...la minut, in rest e treaba ta!
  • Like 7
  • Minus 2
Postat

Vorba aia.I bow to no one.

Sa faci glume cu dildo si homosexuali, cand tu ai fost straponizat si pisat in nas, ai scris despre asta...Ai de :) mea, ba.

Târfo, unde morții mă-tii ai citit tu ceva de strapon sau pișat sau morții tăi în gât? Nu o mai da în ceva ce ai vrea tu să fie, că nu e. Ești doar un lache frustrat care suge pula la moși pt câțiva euro. Marș!!

• Oras:Locatie
Postat

Târfo, unde morții mă-tii ai citit tu ceva de strapon sau pișat sau morții tăi în gât? Nu o mai da în ceva ce ai vrea tu să fie, că nu e. Ești doar un lache frustrat care suge pula la moși pt câțiva euro. Marș!!

Ciocu' mic, flausatule, ca te fut in gura pana iti ies ochii din orbite! Iarasi te dai cocos pe forum, baga-si-ar pipipilica pula-n tembela de mata'.

• Minus 1
Postat

Ciocu' mic, flausatule, ca te fut in gura pana iti ies ochii din orbite! Iarasi te dai cocos pe forum, baga-si-ar pipipilica pula-n tembela de mata'.

Zi-le la băieți cum le făceai laba turiștilor străini. Fmm de larg!

Postat

P.S. puteai să postezi de pe contul principal, nu trebuie să te ascunzi ca o târfă ieftină ce ești.

Postat

Care este problema?

Nu sta lumea in smiorcaielile voastre.Vreti validare, intelegere, acceptare sau ce :) mea doriti voi, despagubiri materiale?

Bai boule ca sa zic cu te striga colegii.Despre asta e vorba pe forum despre curve si despre faptul ca pestii sa fie curatati.Nu despre ce s a besit picon despre dostoiesvski si tolstoi si alte cacaturi ce te labaresti pisat cu ochi toata ziua pe forum dade dade te baga cineva in seama.

• Like 17
  • Minus 17
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

P.S. puteai să postezi de pe contul principal, nu trebuie să te ascunzi ca o târfă ieftină ce ești.

Ăsta @avaragedick e miskin ?

• Minus 1
Postat

Esti, ca intotdeauna, intr-o bezna deplina.

Si am zis ciocu' mic, flausatule. Scoate-ti straponul din cur si stai in banca ta cumintel daca vrei sa nu te fut in gat.

Ăsta @avaragedick e miskin ?

Ba peste prost, cine ti-a permis sa vorbesti despre mine?

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Sincer  nu inteleg de ce trebuie sa oferi prea multe explicatii dupa tot ce a fost confirmat de ambele parti dupa o recenzie. Cine te stie, te cunoaste.

Cat despre bagarea ta in seama cu tantric sau viceversa, my pardon, te sstiam om cu gusturi estetice :) PE langa rujuri cum pl sa te uiti tu la cineva cu asemenea chip, par, trup,macar daca ar fi desteapta si incitanta nu doar un cur tesit cu tate samburi si privire de fugita cu vacile...dar platitudine combinata cuy o femeie real uratica daca-s generoasa ii spun mediocra sau o oarecare la firea ce o stiam eu la tine,iubitor de frumusete, Venus, clasic, trasaturi simetrice pe un tot si scrutand bucatica cu bucatica sa fie frumoasa,mmmnust....

Te-o fi lovit insolatia in cap de injuri si te comporti ca un bou in camp in calduri totodata.....

nevermind simte-te bine,doar ca nu te recunosc. sau poate recunosc o parte care nu mi-a placut niciodat' whatever

......

In fine te priveste

Postat

Tu si ailalati doi , ce vreti sa demonstrati?

Tu esti total pe langa, de ani de zile pe acest forum,pisicuts iti demonstreaza zilnic prin faptul ca te baneaza de fiecare data.nu pt ca ai fi ceva mare telectual ci pt ca esti TOTAL PE LANGA

Lumea rade de tine se amuza zice iara a venit miskin se aduna ca la circul care soseste in oras si arata monstrul,apoi iesi tu monstrul siteului nimfomane lumea rade arata cu degetul arunca cu rosii in tine da tie iti place scoti limba iti areti curul te dai peste cap si te speli cu cacat pe fata apoi iese dresorul pisicuts si cu suturi in cur te scoate de pe scena lumea striga  sa i mai dam la muie esti ciuca pulii aici la mic si la mare.Esti si prost dejeaba esti in strainatate un cont platit nu iti iei pe principiul ca tu nu dai la pisicuts bani exact romanesc.SA MOARA CAPRA VECINULUI fratioare esti prost rau iti spun eu,poti s o duci la banca asta.N ai invatat ca strainul nu zice asta sa moara capra vecinului c zice hai sa platesc sa ne mearga la toti bine.Esti prost pt ca degeaba ai scoala o folosesti la tampenii.Si plang in pula calului pt ca ma gandesc ca puteai fi si tu om.Dar ai ales sa fii un cacat

• Like 18
  • Minus 17
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...