Sari la conținut

#cel mai muistssst este....................

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce are ăsta !? =)) mai stii ce portofel ponosit avea cand îsi arata valoare cu unul tonysporano34 ? =))

Ti-am postat asta si aici ca s-o descifrezi mai bine PROSTALAULE

Ti se pare ca asemenea mesaje pe care mi le trimiti in PM  te descriu si te intruchipeaza altfel ?

post-194745-0-72657700-1502357619_thumb.jpg

Si bineanteles ca nu ti-am raspuns si te-am trimis exact unde  iti este locul , adica in Lista de Ignor ca sa nu mai deranjezi inutil  , nici tu , nici celalalt . CURENTATILOR   :laugh2

post-194745-0-09300700-1502357664_thumb.jpg

VSV de acea poza este ca erai putin invidios pe acel Topic cand ai vazut cum arata peste 12.000 de lei cash , bani pe care tu nu i-ai avut in mana niciodata ? Daca vrei mai experimentam si cu alte poze , ca sa vezi ce bani invart eu si cum iti flutura vantul tie prin buzunare , dar nu inainte de a arata  venitul tau lunar ca  sa ma rad putin de tine si sa vezi ca am dreptate si ca esti un schirlac  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ti-ai creat inca o Clona (ca bineanteles ca stiu cine esti , doar unul singur este suficient de retard pe aici si deschide Topic dupa Topic din lipsa de ocupatie)  ptr. a face zapaceala pe aici ca si Pisarciosu care  tot se screme de un an incoace , scormoneste prin toate Topicele fetelor (zi si noapte) , le jigneste  si inventeaza fel de fel de polemici , din acelasi motiv ca este redus mintal ca si tine.Niste sociopati care nu au de lucru si latra cate-n luna si-n stele pe aici pe burta goala  . :slap2 Culmea este  ca altii (enoriasii aia despre care tot aminteste in diferite postari Pisarciosu)  s-au lasat influentati si antrenati pe aici in intreg jocul lui , destul de bolnav , persoane/useri despre care aveam o cu totul alta impresie initial     :no2

Nu este proxenet,este cel mai prost de pe site,unul care sta non stop pe site dar cica e patron de hotel si cartiere rezidentiale. :laugh2

Odata ti-am trimis o invitatie , sa te convingi  , ramane perfect valabila limbricule betiv , chinuit de soarta si retard din nascare , dupa care mai discutam pe ce pozitie sociala ne aflam unul fata de celalalt  :)

• Like 13
  • Minus 12
  • Oras:Bucuresti
Postat

Miky, eu ii tot dau puncte, dar nu sunt enorias. Pur si simplu am boala pe pesti. Ar fi culmea sa ia un utilizator ban de la un peste. Ca i s-a sculat lui pula de guvid, de goldfish si vrea "sa-si protejeze investitia", ca doar i-a pus tate si i-a inchiriat apartament la capitala.

Parintele mai si greseste si uneori exagereaza, dar de cele mai multe ori le nimereste bine de tot.

Si dmx e tatal lor - se stie, se cunoaste.

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:slap2 :slap2 :slap2

https://avirandom.files.wordpress.com/2013/09/kitten-survey.jpg

• Like 1
Postat

Miky, eu ii tot dau puncte, dar nu sunt enorias. Pur si simplu am boala pe pesti. Ar fi culmea sa ia un utilizator ban de la un peste. Ca i s-a sculat lui pula de guvid, de goldfish si vrea "sa-si protejeze investitia", ca doar i-a pus tate si i-a inchiriat apartament la capitala.

Parintele mai si greseste si uneori exagereaza, dar de cele mai multe ori le nimereste bine de tot.

Si dmx e tatal lor - se stie, se cunoaste.

Si cum dai acele puncte , ma rog ?  Citesti inainte sau dai la voia intamplarii ca sa salvezi un prost  pe aici care latra  in toate directiile?

Din moment ce ai dat punct unui schirlac  la o postare la care s-a facut aprecierea ca sunt Proxenet ce sa inteleg  ?  Explica  tu cu cuvintele tale .

Vezi d'aia va ia valul in cu totul alta directie si aruncati cuvinte jignitoare asupra unora care nu merita  , iar tu ai fost primul care te-ai simtit  deja lezat/afectat  :)

• Like 14
  • Minus 11
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Ti-am postat asta si aici ca s-o descifrezi mai bine PROSTALAULE

Ti se pare ca asemenea mesaje pe care mi le trimiti in PM  te descriu si te intruchipeaza altfel ?

attachicon.gifProstalau.jpg

Si bineanteles ca nu ti-am raspuns si te-am trimis exact unde  iti este locul , adica in Lista de Ignor ca sa nu mai deranjezi inutil  , nici tu , nici celalalt . CURENTATILOR   :laugh2

attachicon.gifProstalau 1.jpg

VSV de acea poza este ca erai putin invidios pe acel Topic cand ai vazut cum arata peste 12.000 de lei cash , bani pe care tu nu i-ai avut in mana niciodata ? Daca vrei mai experimentam si cu alte poze , ca sa vezi ce bani invart eu si cum iti flutura vantul tie prin buzunare , dar nu inainte de a arata  venitul tau lunar ca  sa ma rad putin de tine si sa vezi ca am dreptate si ca esti un schirlac  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ti-ai creat inca o Clona (ca bineanteles ca stiu cine esti , doar unul singur este suficient de retard pe aici si deschide Topic dupa Topic din lipsa de ocupatie)  ptr. a face zapaceala pe aici ca si Pisarciosu care  tot se screme de un an incoace , scormoneste prin toate Topicele fetelor (zi si noapte) , le jigneste  si inventeaza fel de fel de polemici , din acelasi motiv ca este redus mintal ca si tine.Niste sociopati care nu au de lucru si latra cate-n luna si-n stele pe aici pe burta goala  . :slap2 Culmea este  ca altii (enoriasii aia despre care tot aminteste in diferite postari Pisarciosu)  s-au lasat influentati si antrenati pe aici in intreg jocul lui , destul de bolnav , persoane/useri despre care aveam o cu totul alta impresie initial     :no2

Odata ti-am trimis o invitatie , sa te convingi  , ramane perfect valabila limbricule betiv , chinuit de soarta si retard din nascare , dupa care mai discutam pe ce pozitie sociala ne aflam unul fata de celalalt  :)

Doar prostituatele posteaza mesajele private.

Nimic nu este mai josnic decat sa postezi mesajele private,dar la tine se accepta,doar esti prostituata.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

iti dai seama ce insemnatate avea acel mesaj venit din partea unui prost  :slap2 Prostii trebuiesc evidentiati din cand in cand  :laugh2

Dispari ba la buticul din colt  , ca poate ti s-au golit peturile de bere  . Vezi sa le iei pe celelalte goale cu tine si sa le duci la  Remat , ca poate te mai alegi cu un sfert de sticla pe gratis . :laugh2

Postat

Mai plangi ca se ia picon de tine ? aproape ca iti venea sa imi faci un anilingus numai sa te las sa plangi pe umarul meu......uiti perversa mica

• Like 1
Postat

S-a dus si Pipilica sa mai adune peturi din tomberone ca sa fie al treilea  :laugh2

Daca nu se intoarce in 2 ore inseamna ca s-a oprit  si la tomberoanele  cu hartie/cartoane  de reciclat  :)

Postat

Oligrofenule, aia era o gluma, defapt ma pis pe tine, stii ce zic ? eram sigur ca faci discutia privata, si nici nu era cine stie ce discutie (asta ca sa iti dai seama cat esti de prost) hai mars pe topicurile unde lingi in cur prostituate

• Like 1
Postat

Oligrofenule, aia era o gluma, defapt ma pis pe tine, stii ce zic ? eram sigur ca faci discutia privata, si nici nu era cine stie ce discutie (asta ca sa iti dai seama cat esti de prost) hai mars pe topicurile unde lingi in cur prostituate

Tu esti o gluma de om in permanenta pe langa faptul ca arati ca dracu'  ...arata "valoarea" ta de pe luna aceasta  :laugh2

• Like 14
  • Minus 11
Postat

Tu esti o gluma de om in permanenta pe langa faptul ca arati ca dracu'  ...arata "valoarea" ta de pe luna aceasta  :laugh2

Cum sa zici ca cineva arata ca dracu cand nu l-ai vazut niciodata......asta inseamna ca te-am facut muci si nu mai ai replici....hai ia-o in gura ca da pe afara

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

frizerie

si nora de culoare.

salon de înfrumusețare

m-am scos...banii de mare/soare, îi investesc în alte alea, nemanichiuratule :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Uitati ce gesturi de cocalar avea IQ77

Ti-am spus eu ca te-a marcat suma . Cum dracu  :laugh2

Atat de bogat e ca nu are bani sa isi ia un portofel =))

macar nu am ca altii unul nou  pe post de batista   :laugh2

PS: fa o incercare cu al tau , ca sa ne convingi ca nu  am dreptate 

Postat

Si cum dai acele puncte , ma rog ?  Citesti inainte sau dai la voia intamplarii ca sa salvezi un prost  pe aici care latra  in toate directiile?

Din moment ce ai dat punct unui schirlac  la o postare la care s-a facut aprecierea ca sunt Proxenet ce sa inteleg  ?  Explica  tu cu cuvintele tale .

Vezi d'aia va ia valul in cu totul alta directie si aruncati cuvinte jignitoare asupra unora care nu merita  , iar tu ai fost primul care te-ai simtit  deja lezat/afectat  :)

Conflictul dintre voi nu ma priveste absolut deloc.

Nu am citit postul respectiv. Probabil nu in intregime. Unele postari sunt foarte lungi si chiar n-am timp si nici chef sa citesc tot. 

Sa-mi spui te rog spre cine am aruncat cuvinte jignitoare fara ca persoana respectiva sa merite. Sunt foarte curios si imi cer si scuze daca e adevarat.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Nici nu-mi inchipuiam ca o sa-l arati 

Poate ai vrut sa zici este...pe laga tine , AMARASTENE ...sa vezi cat de bine te cunosc in actiuni   :laugh2

Uite sa prezint o poza ptr. oameni inteligenti  ...nu PROSTALAI , care isi trag Clona dupa Clona  .

post-194745-0-60825100-1502363704_thumb.jpg

• Like 10
  • Minus 11

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...