miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2017 Ce are ăsta !? mai stii ce portofel ponosit avea cand îsi arata valoare cu unul tonysporano34 ? Ti-am postat asta si aici ca s-o descifrezi mai bine PROSTALAULETi se pare ca asemenea mesaje pe care mi le trimiti in PM te descriu si te intruchipeaza altfel ? Si bineanteles ca nu ti-am raspuns si te-am trimis exact unde iti este locul , adica in Lista de Ignor ca sa nu mai deranjezi inutil , nici tu , nici celalalt . CURENTATILOR VSV de acea poza este ca erai putin invidios pe acel Topic cand ai vazut cum arata peste 12.000 de lei cash , bani pe care tu nu i-ai avut in mana niciodata ? Daca vrei mai experimentam si cu alte poze , ca sa vezi ce bani invart eu si cum iti flutura vantul tie prin buzunare , dar nu inainte de a arata venitul tau lunar ca sa ma rad putin de tine si sa vezi ca am dreptate si ca esti un schirlac Ti-ai creat inca o Clona (ca bineanteles ca stiu cine esti , doar unul singur este suficient de retard pe aici si deschide Topic dupa Topic din lipsa de ocupatie) ptr. a face zapaceala pe aici ca si Pisarciosu care tot se screme de un an incoace , scormoneste prin toate Topicele fetelor (zi si noapte) , le jigneste si inventeaza fel de fel de polemici , din acelasi motiv ca este redus mintal ca si tine.Niste sociopati care nu au de lucru si latra cate-n luna si-n stele pe aici pe burta goala . Culmea este ca altii (enoriasii aia despre care tot aminteste in diferite postari Pisarciosu) s-au lasat influentati si antrenati pe aici in intreg jocul lui , destul de bolnav , persoane/useri despre care aveam o cu totul alta impresie initial Nu este proxenet,este cel mai prost de pe site,unul care sta non stop pe site dar cica e patron de hotel si cartiere rezidentiale. Odata ti-am trimis o invitatie , sa te convingi , ramane perfect valabila limbricule betiv , chinuit de soarta si retard din nascare , dupa care mai discutam pe ce pozitie sociala ne aflam unul fata de celalalt 13 12
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 Miky, eu ii tot dau puncte, dar nu sunt enorias. Pur si simplu am boala pe pesti. Ar fi culmea sa ia un utilizator ban de la un peste. Ca i s-a sculat lui pula de guvid, de goldfish si vrea "sa-si protejeze investitia", ca doar i-a pus tate si i-a inchiriat apartament la capitala.Parintele mai si greseste si uneori exagereaza, dar de cele mai multe ori le nimereste bine de tot.Si dmx e tatal lor - se stie, se cunoaste. 6 4
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Pipilica, mind the gap. Ai de mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 :slap2 https://avirandom.files.wordpress.com/2013/09/kitten-survey.jpg 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2017 Miky, eu ii tot dau puncte, dar nu sunt enorias. Pur si simplu am boala pe pesti. Ar fi culmea sa ia un utilizator ban de la un peste. Ca i s-a sculat lui pula de guvid, de goldfish si vrea "sa-si protejeze investitia", ca doar i-a pus tate si i-a inchiriat apartament la capitala.Parintele mai si greseste si uneori exagereaza, dar de cele mai multe ori le nimereste bine de tot.Si dmx e tatal lor - se stie, se cunoaste. Si cum dai acele puncte , ma rog ? Citesti inainte sau dai la voia intamplarii ca sa salvezi un prost pe aici care latra in toate directiile?Din moment ce ai dat punct unui schirlac la o postare la care s-a facut aprecierea ca sunt Proxenet ce sa inteleg ? Explica tu cu cuvintele tale .Vezi d'aia va ia valul in cu totul alta directie si aruncati cuvinte jignitoare asupra unora care nu merita , iar tu ai fost primul care te-ai simtit deja lezat/afectat 14 11
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 10, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 10, 2017 Ti-am postat asta si aici ca s-o descifrezi mai bine PROSTALAULETi se pare ca asemenea mesaje pe care mi le trimiti in PM te descriu si te intruchipeaza altfel ?Prostalau.jpg Si bineanteles ca nu ti-am raspuns si te-am trimis exact unde iti este locul , adica in Lista de Ignor ca sa nu mai deranjezi inutil , nici tu , nici celalalt . CURENTATILOR Prostalau 1.jpg VSV de acea poza este ca erai putin invidios pe acel Topic cand ai vazut cum arata peste 12.000 de lei cash , bani pe care tu nu i-ai avut in mana niciodata ? Daca vrei mai experimentam si cu alte poze , ca sa vezi ce bani invart eu si cum iti flutura vantul tie prin buzunare , dar nu inainte de a arata venitul tau lunar ca sa ma rad putin de tine si sa vezi ca am dreptate si ca esti un schirlac Ti-ai creat inca o Clona (ca bineanteles ca stiu cine esti , doar unul singur este suficient de retard pe aici si deschide Topic dupa Topic din lipsa de ocupatie) ptr. a face zapaceala pe aici ca si Pisarciosu care tot se screme de un an incoace , scormoneste prin toate Topicele fetelor (zi si noapte) , le jigneste si inventeaza fel de fel de polemici , din acelasi motiv ca este redus mintal ca si tine.Niste sociopati care nu au de lucru si latra cate-n luna si-n stele pe aici pe burta goala . Culmea este ca altii (enoriasii aia despre care tot aminteste in diferite postari Pisarciosu) s-au lasat influentati si antrenati pe aici in intreg jocul lui , destul de bolnav , persoane/useri despre care aveam o cu totul alta impresie initial Odata ti-am trimis o invitatie , sa te convingi , ramane perfect valabila limbricule betiv , chinuit de soarta si retard din nascare , dupa care mai discutam pe ce pozitie sociala ne aflam unul fata de celalalt Doar prostituatele posteaza mesajele private.Nimic nu este mai josnic decat sa postezi mesajele private,dar la tine se accepta,doar esti prostituata. 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2017 iti dai seama ce insemnatate avea acel mesaj venit din partea unui prost Prostii trebuiesc evidentiati din cand in cand Dispari ba la buticul din colt , ca poate ti s-au golit peturile de bere . Vezi sa le iei pe celelalte goale cu tine si sa le duci la Remat , ca poate te mai alegi cu un sfert de sticla pe gratis .
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 10, 2017 Când ai baniȘi ai valUareFuți in cur pă orișicare Cel mai muist, doar doi dungați?Puțin...foarte puțin 5 4
spidigonzales Reputație: 52 Postat August 10, 2017 Autor Postat August 10, 2017 Mai plangi ca se ia picon de tine ? aproape ca iti venea sa imi faci un anilingus numai sa te las sa plangi pe umarul meu......uiti perversa mica 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2017 S-a dus si Pipilica sa mai adune peturi din tomberone ca sa fie al treilea Daca nu se intoarce in 2 ore inseamna ca s-a oprit si la tomberoanele cu hartie/cartoane de reciclat
spidigonzales Reputație: 52 Postat August 10, 2017 Autor Postat August 10, 2017 Oligrofenule, aia era o gluma, defapt ma pis pe tine, stii ce zic ? eram sigur ca faci discutia privata, si nici nu era cine stie ce discutie (asta ca sa iti dai seama cat esti de prost) hai mars pe topicurile unde lingi in cur prostituate 1
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Cand ai n-ai bani, nici valoare,Ai ciubote de lautar, frizerie si nora de culoare.
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Pipi-pule-dmx...Trinitatea suprema.Rastignitii forumului.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 10, 2017 Ce-o face mod1? 1 4
spidigonzales Reputație: 52 Postat August 10, 2017 Autor Postat August 10, 2017 Uitati ce gesturi de cocalar avea IQ77 1
spidigonzales Reputație: 52 Postat August 10, 2017 Autor Postat August 10, 2017 Atat de bogat e ca nu are bani sa isi ia un portofel 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2017 Oligrofenule, aia era o gluma, defapt ma pis pe tine, stii ce zic ? eram sigur ca faci discutia privata, si nici nu era cine stie ce discutie (asta ca sa iti dai seama cat esti de prost) hai mars pe topicurile unde lingi in cur prostituate Tu esti o gluma de om in permanenta pe langa faptul ca arati ca dracu' ...arata "valoarea" ta de pe luna aceasta 14 11
spidigonzales Reputație: 52 Postat August 10, 2017 Autor Postat August 10, 2017 Ce-o face mod1?E bine Da minusuri 1
spidigonzales Reputație: 52 Postat August 10, 2017 Autor Postat August 10, 2017 Tu esti o gluma de om in permanenta pe langa faptul ca arati ca dracu' ...arata "valoarea" ta de pe luna aceasta Cum sa zici ca cineva arata ca dracu cand nu l-ai vazut niciodata......asta inseamna ca te-am facut muci si nu mai ai replici....hai ia-o in gura ca da pe afara 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 10, 2017 frizerie si nora de culoare. salon de înfrumusețare m-am scos...banii de mare/soare, îi investesc în alte alea, nemanichiuratule 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2017 Uitati ce gesturi de cocalar avea IQ77Ti-am spus eu ca te-a marcat suma . Cum dracu Atat de bogat e ca nu are bani sa isi ia un portofel macar nu am ca altii unul nou pe post de batista PS: fa o incercare cu al tau , ca sa ne convingi ca nu am dreptate
spidigonzales Reputație: 52 Postat August 10, 2017 Autor Postat August 10, 2017 PS: fa o incercare cu al tau , ca sa ne convingi ca nu am dreptate Nu am gesturi d-astea de om sarman care vrea sa para bombardier
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 Si cum dai acele puncte , ma rog ? Citesti inainte sau dai la voia intamplarii ca sa salvezi un prost pe aici care latra in toate directiile?Din moment ce ai dat punct unui schirlac la o postare la care s-a facut aprecierea ca sunt Proxenet ce sa inteleg ? Explica tu cu cuvintele tale .Vezi d'aia va ia valul in cu totul alta directie si aruncati cuvinte jignitoare asupra unora care nu merita , iar tu ai fost primul care te-ai simtit deja lezat/afectat Conflictul dintre voi nu ma priveste absolut deloc.Nu am citit postul respectiv. Probabil nu in intregime. Unele postari sunt foarte lungi si chiar n-am timp si nici chef sa citesc tot. Sa-mi spui te rog spre cine am aruncat cuvinte jignitoare fara ca persoana respectiva sa merite. Sunt foarte curios si imi cer si scuze daca e adevarat. 8 5
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2017 Nici nu-mi inchipuiam ca o sa-l arati Poate ai vrut sa zici este...pe laga tine , AMARASTENE ...sa vezi cat de bine te cunosc in actiuni Uite sa prezint o poza ptr. oameni inteligenti ...nu PROSTALAI , care isi trag Clona dupa Clona . 10 11
Postări Recomandate