Sari la conținut

Drumul Taberei 0765150213 (0765.150.213) de EVITAT

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti/Pitesti
Postat

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/drumul-taberei-buna-ai-putin-timp-la-dispozitie-vino-in-locatia-mea-unde_46025591.html?l=9caf00e444db89d85f0effc10e2c495a , asa suna anuntul.

Locatie nota 7, nu are nici o treaba cu ce se afla in imaginea anuntului, nu tu gel de dus, nu tu prosop

Oral nota 2 : Pus prezervativ dupa ce initial a zis ca face ON, la fata locului zicand ca nu face deloc, supt pula 1 min maxim si indemnat la futut pe repede inainte

Normal nota 1: o singura pozitie, misionar, nimic altceva nu accepta. I am spus macar capra si facem incet imi zici daca e ok sau nu, NIMIC, nu ai sa vezi, cica am eu pula mare ...eu neavand mai mult de 16 cm :))

GFE 0, ce e ala, e pe facut bani rapid, in momentul in care am iesit din ap i am zis ca nu e ok sa se poarte asa repede 10 min cu tot cu dus la care ea mi a zis : ,,EU stau sa fac bani, nu ma intereseaza pe mine de tine....plus ca i am zis ca se fac recenzii (bn daca avea asta in vocabular) se dau note...nu o intereseaza pe ea

Aspect nota 8: eee, aici e aici, de etnie frumusica la fata, sani nota 9 nr 3 siliconati (pe care nici in ruptul capului nu m a lasat sa i ating), cur nota 6 cam lasat putin, pacat de corp ca putea fi...

Halat : 50 ron o finalizare, care nu concepe sa dureze mai mult de 15 min

P.S. Am dat 100 lei cu totul sa o fut si pe colega ei (aa scuze era cuib la o garsoniera) pentru ca nu am reusit sa termin la ea.

Colega ei e de nota 6 la fizic, 2 la oral, 5 la normal (macar a stat si caprita), e blonda romanca, nu am luat nr ei

CONCLUZIE: de evitat, pacat de corpul tigangusei cu pretentii de Germania, Elvetia si prestatie de Ferentari

• Like 4
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Fane, pe unde au locatia frate? sa ne ferim....

:beex2

• Oras:bucuresti
Postat

Am facut si eu recenzie cu referire la ea este mare teapa totu pe repede inainte feriti va locatia este aproape de hanul drumetului blocul de langa mega image

Postat

Cum zice si colegul Mega Image aproape de hanul drumetului, pacat de tigancusa ca e futabila rau dar un caracter infect

• Like 1
Postat

AM FOST SI EU ACOLO. spune ca e singura dar de fapt sunt doua, te grabeste rau, vor doar misionar si apoi cand te duci la dus dupa ce te rogi de ele 2 minute sa te lase la dus, urla ca ai facut apa pe jos. prosopul e ud de la altii.

FOCAR DE INFECTIE FUGITI. E BLOCUL DE VIS-AV-S DE MEGA IMAGE UIL DE PE COLT, UNDE E UN MAGAZINA FIX LANGA SCARA.

DE EVITAT

• Like 1
  • Minus 1
Postat

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/drumul-taberei-buna-ai-putin-timp-la-dispozitie-vino-in-locatia-mea-unde_46025591.html?l=9caf00e444db89d85f0effc10e2c495a , asa suna anuntul.

Locatie nota 7, nu are nici o treaba cu ce se afla in imaginea anuntului, nu tu gel de dus, nu tu prosop

Oral nota 2 : Pus prezervativ dupa ce initial a zis ca face ON, la fata locului zicand ca nu face deloc, supt pula 1 min maxim si indemnat la futut pe repede inainte

Normal nota 1: o singura pozitie, misionar, nimic altceva nu accepta. I am spus macar capra si facem incet imi zici daca e ok sau nu, NIMIC, nu ai sa vezi, cica am eu pula mare ...eu neavand mai mult de 16 cm :))

GFE 0, ce e ala, e pe facut bani rapid, in momentul in care am iesit din ap i am zis ca nu e ok sa se poarte asa repede 10 min cu tot cu dus la care ea mi a zis : ,,EU stau sa fac bani, nu ma intereseaza pe mine de tine....plus ca i am zis ca se fac recenzii (bn daca avea asta in vocabular) se dau note...nu o intereseaza pe ea

Aspect nota 8: eee, aici e aici, de etnie frumusica la fata, sani nota 9 nr 3 siliconati (pe care nici in ruptul capului nu m a lasat sa i ating), cur nota 6 cam lasat putin, pacat de corp ca putea fi...

Halat : 50 ron o finalizare, care nu concepe sa dureze mai mult de 15 min

P.S. Am dat 100 lei cu totul sa o fut si pe colega ei (aa scuze era cuib la o garsoniera) pentru ca nu am reusit sa termin la ea.

Colega ei e de nota 6 la fizic, 2 la oral, 5 la normal (macar a stat si caprita), e blonda romanca, nu am luat nr ei

CONCLUZIE: de evitat, pacat de corpul tigangusei cu pretentii de Germania, Elvetia si prestatie de Ferentari

AHAHAHAH-AHAH

"GFE 0, ce e ala, e pe facut bani rapid, in momentul in care am iesit din ap i am zis ca nu e ok sa se poarte asa repede 10 min cu tot cu dus la care ea mi a zis : ,,EU stau sa fac bani, nu ma intereseaza pe mine de tine....plus ca i am zis ca se fac recenzii (bn daca avea asta in vocabular) se dau note...nu o intereseaza pe ea"

ahahahashash

AHAHAHAHAH

Trebuie sa ma mut din zona asta :/ 

Postat

Fratilor de astea trebuie sa stie toata lumea asa javre mai rar teapaa mare, astea merita batute!!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...