Sari la conținut

Ranya 0738055159

Postări Recomandate

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Bravo bro. Recenzie la obiect si subiect.

Sa nu ti para rau de bani. A fost o experienta. Data viitoare vei puncta bine.

Bafta.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neavând ce marca azi, fiind weekend, iar bagaboantele s-au dus cu peștii de mână la Costinești ca să își dea check-in în Thasos, am fost și eu la Țiganya. Să-mi bp dacă știu cum au reușit cei din prima pagină să aibă recenzii așa bune la ea. o.O

Pare primitoare la telefon și vorbește respectuos oarecum, mai ales pentru o țigancă, de asta am și zis ca 1 finalizare nu are cum să iasă nașpa, mai ales pentru 150 lei.

Ajung în locație, la Aviației, pe Smaranda Brăescu, și constat jeg și dezordine peste tot... și 2 prosoape la uscat... sau la reciclat :giggle: unul fiind dedicat mie. x_X Evident în plm că nu m-am șters cu jegul ăla de cârpă. L-am pus covor la baie ca era o mizerie din aia cu noroi înăuntru, în care dacă calcai te trezeai cu lepră în talpă. Să se șteargă cu prosopul ăla următorii fraieri care mai vin. :giggle: că a zis titulara, citez, că nu duce lipsă.

Ok. Închid ochii, zic că măcar la prestație e de 8-9, acceptabil, cum zic flăcăii prin recenzii. De unde... oral rapid cât să tragă la normal, că poate termină neghiobul. La 69 avea iz de acreală așa că nu am mai bagat botul. Nici nu se spală înainte/după. E și normal, țiganii se spală doar când plouă. :laugh2

Pedalez ce pedalez. La corp arată binișor, fundul țanțoș, silicoanele de efect... mai puțin la mox, care e de niggăr bărbat... urâtă în draci, ca să traduc. Și urmeaza replica ei cu să încerc să termin... pai pula mea, aveam doar 10min de când pompam și abia mă priponisem cum trebuie. :laugh2 Bagă o țigănească de aia că finalizarea e 20min. Încep discuțiile contradictorii... după care o întreb dacă și-a pus anunțul ea sau peștele. :giggle: Aici și-a luat foc și scoate pe gură caracterul infect, de țigan. :)

Eu am încercat să îi zic mai diplomat că are atitudine de kkt, dar nu prea ai cu cine discuta. Deși nervii mei nu au mai fost demult așa întinși și puși la răbdare, m-am abținut, pentru că nu voiam să apar la știri. :) Singurul sentiment care îmi venea era să scot AGheu' din depozit și să trag ca în hoții de cai.

Ca idee, dacă vă respectați, nu merită nici un leu, indiferent dacă pare incitantă din poze sau chiar în realitate. Nici măcar în ideea că 150 de lei sunt maculatură.

E a doua țigancă deocheata luată în palmares... și a doua experiență nașpa. Concluzia: nu mai futetz țigănci. =)))

White&Proud14

• Like 20
  • Minus 20
Vizitator
Postat

Asta e dolores pretențiosu =)) =))

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Neavând ce marca azi, fiind weekend, iar bagaboantele s-au dus cu peștii de mână la Costinești ca să își dea check-in în Thasos, am fost și eu la Țiganya. Să-mi bp dacă știu cum au reușit cei din prima pagină să aibă recenzii așa bune la ea. o.O

Pare primitoare la telefon și vorbește respectuos oarecum, mai ales pentru o țigancă, de asta am și zis ca 1 finalizare nu are cum să iasă nașpa, mai ales pentru 150 lei.

Ajung în locație, la Aviației, pe Smaranda Brăescu, și constat jeg și dezordine peste tot... și 2 prosoape la uscat... sau la reciclat :giggle: unul fiind dedicat mie. x_X Evident în plm că nu m-am șters cu jegul ăla de cârpă. L-am pus covor la baie ca era o mizerie din aia cu noroi înăuntru, în care dacă calcai te trezeai cu lepră în talpă. Să se șteargă cu prosopul ăla următorii fraieri care mai vin. :giggle: că a zis titulara, citez, că nu duce lipsă.

Ok. Închid ochii, zic că măcar la prestație e de 8-9, acceptabil, cum zic flăcăii prin recenzii. De unde... oral rapid cât să tragă la normal, că poate termină neghiobul. La 69 avea iz de acreală așa că nu am mai bagat botul. Nici nu se spală înainte/după. E și normal, țiganii se spală doar când plouă. :laugh2

Pedalez ce pedalez. La corp arată binișor, fundul țanțoș, silicoanele de efect... mai puțin la mox, care e de niggăr bărbat... urâtă în draci, ca să traduc. Și urmeaza replica ei cu să încerc să termin... pai pula mea, aveam doar 10min de când pompam și abia mă priponisem cum trebuie. :laugh2 Bagă o țigănească de aia că finalizarea e 20min. Încep discuțiile contradictorii... după care o întreb dacă și-a pus anunțul ea sau peștele. :giggle: Aici și-a luat foc și scoate pe gură caracterul infect, de țigan. :)

Eu am încercat să îi zic mai diplomat că are atitudine de kkt, dar nu prea ai cu cine discuta. Deși nervii mei nu au mai fost demult așa întinși și puși la răbdare, m-am abținut, pentru că nu voiam să apar la știri. :) Singurul sentiment care îmi venea era să scot AGheu' din depozit și să trag ca în hoții de cai.

Ca idee, dacă vă respectați, nu merită nici un leu, indiferent dacă pare incitantă din poze sau chiar în realitate. Nici măcar în ideea că 150 de lei sunt maculatură.

E a doua țigancă deocheata luată în palmares... și a doua experiență nașpa. Concluzia: nu mai futetz țigănci. =)))

White&Proud14

maine de dimineata te gasesc?

Colegule "don draper" felicitari pentru obiectivitate :hihat

Se pare totusi ca multi sunt sub sechestru mental sau poate masochism, drept urmare comentariul lui "neymar44"

• Like 1
Postat

Colegule "don draper" felicitari pentru obiectivitate :hihat

Se pare totusi ca multi sunt sub sechestru mental sau poate masochism, drept urmare comentariul lui "neymar44"

am gresit topicul...

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Sunt disponibila

Spala bine prosoapele, fa curat in locatie, fa dus inainte si dupa fiecare client, ofera servicii de calitate si pe urma promoveaza-te! Nu vezi ce recenzii slabe ai?
  • Like 7
Postat

Bifat cazul in speta: Ranya -0738055159.

Sunat si vorbit, stabilit programare. La telefon este OK, vorbareata si relaxata, dar cu un vocabular adecvat etniei, explica detaliile, servicii (NU CELE AFISATE AICI Ex: NU CIM, NU COF)!

Locatia: Aviatiei, Samara Braescu. Dezordine si murdarie, mai ales la baia inghesuita, pe unde sunt puse la uscat prosoape refolosite (Am stat in baie pana m-am uscat, NU FOLOSITI ACELE PROSOAPE, aviz celor care au de gand sa o viziteze, DAR NU RECOMAND)!!!

Ranya: Este o tinerica de etnie, cu o fata neutra, estimez 21-23 ani si 1,66m. Silicoanele sunt de efect, tatuajele cam lasa de dorit. Corpul OK, se vede faptul ca este tanara. La oral incearca ceva efecte, dar fara succes si face foarte putin dupa care te invita la un normal slabut, fara implicare. NU FACE BAIE NICI INAINTE DE ACT, NICI INTRE REPRIZE, NICI DUPA!!! Igiena lasa de dorit!!!

Per total, de la mine obtine un calificativ sub 7.

• Like 8
Postat

Bifat cazul in speta: Ranya -0738055159.

Sunat si vorbit, stabilit programare. La telefon este OK, vorbareata si relaxata, dar cu un vocabular adecvat etniei, explica detaliile, servicii (NU CELE AFISATE AICI Ex: NU CIM, NU COF)!

Locatia: Aviatiei, Samara Braescu. Dezordine si murdarie, mai ales la baia inghesuita, pe unde sunt puse la uscat prosoape refolosite (Am stat in baie pana m-am uscat, NU FOLOSITI ACELE PROSOAPE, aviz celor care au de gand sa o viziteze, DAR NU RECOMAND)!!!

Ranya: Este o tinerica de etnie, cu o fata neutra, estimez 21-23 ani si 1,66m. Silicoanele sunt de efect, tatuajele cam lasa de dorit. Corpul OK, se vede faptul ca este tanara. La oral incearca ceva efecte, dar fara succes si face foarte putin dupa care te invita la un normal slabut, fara implicare. NU FACE BAIE NICI INAINTE DE ACT, NICI INTRE REPRIZE, NICI DUPA!!! Igiena lasa de dorit!!!

Per total, de la mine obtine un calificativ sub 7.

Pai si pe ce pana mea cere banii? Pe silicoane? Le platim in rate, noi? Eu nici nu ma mai gandesc ....la acest topic. Pentru mine este de evitat.

Vizitator rebel_
Postat

Are locatia in Pipera adica Voluntari(dincolo de centura)?  :no2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Are locatia in Pipera adica Voluntari(dincolo de centura)?  :no2

Str. Smaranda Brăescu este în aviației!...ce dincolo de centura, ce ai tras frate?

• Like 1
Postat

Exact! Strada Smaranda Braescu e in Aviatiei si nici macar Pipera nu e dincolo de Centura.

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Nu te mai agita sa o gasesti...o sa plangi dupa bani.

Si acum recenzia:

Am fost prin iulie-august la faptura asta, locatie prin Aviatiei.La dracu, parca e contaminata zona asta, nu ai alte alternative!Stabilit la tf cu 30 min inainte(liber in agenda, oare de ce?).La tf a parut ok dar cand am ajuns la locatie, un ap la parterul unui bloc, aveam sa constat ca iar dau banii pe o bucata de carne.Arata ok la corp, craci, fund si tazte bine conturate de un body alb de dantela, dar sa nu te uiti de la gat in sus.Aveam sa descopar o fata de tiganca cu un bot supradimensionat.Am zis ca asta e(pt a cata oara?!) si sa raman o ora.Ma gasndeam ca pot sa fac abstractie de fata ei.Ma pofteste in camera de lucru ce se voia a fi inchisa cu o usa de termopan ce statea sa cada si cu o dezordine greu de descris,Decartez 300 lei/h.Ma cer la dus(alta greseala!) si constat aceiaisi dezordine si murdarie...gandacii mai lipseau.Evit in a folosi prosopul si incerc sa ma sterg cu hartie igienica.In camera fatuca era pregatita de actiune, dezbracata...canci dus din partea ei.Ne apucam de treaba si incerc sa pun mana pe tatze...au ma doare...ok, iau mana si bag botu la sfarc...au ma doare...deja al mic incepea sa dea semne de oboseala de stat drepti fara motiv. Abandonez ideea cu taztele si pun mana la savarina. constat o pizdulice rasa la mishto si...auuuuu, nu pune mana ca ma doare pizda de la piercing!Fa, da mai da-te dreacu!toate alea te dor?Primesc instructiuni unde sa o ating ca sa nu se electrocuteze si incep un mic preludiu.Dupa care am invitat-o sa stea de vb cu ala micu.Nimic deosebit...o muie anosta si atat.In fine, vazand implicarea de tot cacatu' am zis sa grabesc putin lucrurile sa scap dreacu mai repede pana nu se culca junioru' si am trecut la normal.Am experimentat 3 pozitii si am terminat nesperat de repede.M-am scuzat ca nu pot sa stau o ora si sa sa-mi dea restul.Din aia 300 am primit 50 inapoi, cica am depasit 30 min.Aiurea, nu cred ca am stat mai mult de 20 min dar am zis merci ca am reusit sa scap de soldateii si plec naibii mai repede.

Note ce sa dau?Tziganca nu are nici cel mai mic grad de bun simt, nu se implica cu nimic, nu ofera nimic care sa te faca satisfacut.As face o medie de 2...cu indulgenta.

Clar, nu sunt dispus sa o revad.Acum, fiecare face ce crede de cuviinta dar eu mi-am luat tzeapa si pe baza comentariilor anterioare in care era laudata.

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Dc citeai o pagina in urma iti dadeai seama ..... dar nu inteleg de ce nu este trecuta la EVITAT ... PISI??????

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...