live4_69fun Reputație: 52 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2017 Am fost la ea vinerea trecuta. Locatia pe MirceaVoda langa Camera de Comert. Garsoniera curata, nuamauzit alte voci dar este posibil sa mai fi fost cineva in bucatarie unde era usa inchisa. Fata frumoasa la fata, slim, sani perfecti nr 2 , curata, cateva tatuaje. Ini nici un caz nu este de etnie. Mie nu mi-a furat nimic cat am fost la dus. Desi la tel a spus100 lei masajnud cu finalizare manuala, ajuns acolo a incercat sa pluseze la 150 dar si-a revenit repede si a zis ok 100. Ar fi fost loc de negociat si altceva dar nu m-a interesat. Masajul.. un mangaiat trist cu ulei si te tot intreaba daca nu vrei sa te intorci cu fata in sus. Dupa ce te intorci...o laba uleioasa si apoi iti da servetelevsa te stergi si la dus E frumoasa, tanara, comunicativa, eu nu m-as intoarce decat sa o fut cand am chef de ceva tanar curat si frumos. Locatia de nota 8Fata de nota 9Corp 10Masaj 4Laba..nu notez ca nu e cazulGfe...6-7 4
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Am fost la ea vinerea trecuta. Locatia pe MirceaVoda langa Camera de Comert. Garsoniera curata, nuamauzit alte voci dar este posibil sa mai fi fost cineva in bucatarie unde era usa inchisa.Fata frumoasa la fata, slim, sani perfecti nr 2 , curata, cateva tatuaje. Ini nici un caz nu este de etnie. Mie nu mi-a furat nimic cat am fost la dus.Desi la tel a spus100 lei masajnud cu finalizare manuala, ajuns acolo a incercat sa pluseze la 150 dar si-a revenit repede si a zis ok 100. Ar fi fost loc de negociat si altceva dar nu m-a interesat. Masajul.. un mangaiat trist cu ulei si te tot intreaba daca nu vrei sa te intorci cu fata in sus. Dupa ce te intorci...o laba uleioasa si apoi iti da servetelevsa te stergi si la dus E frumoasa, tanara, comunicativa, eu nu m-as intoarce decat sa o fut cand am chef de ceva tanar curat si frumos.Locatia de nota 8Fata de nota 9Corp 10Masaj 4Laba..nu notez ca nu e cazulGfe...6-7 deci ai dat 100 de lei pe o baie de ulei 1
robert323 Reputație: -142 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 deci ai dat 100 de lei pe o baie de ulei Cam trist...mergeai direct la o finalizare 30 min si satiaio treaba._ 2
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:out Oras:out Postat Septembrie 7, 2017 Cam trist...mergeai direct la o finalizare 30 min si satiaio treaba._deacord
scorpionezu Reputație: 169 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:B. Oras:B. Autor Postat Septembrie 7, 2017 Dac-as stii cat trebuie sa pulsez , as merge pentru o 'tura'.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 7, 2017 In jur de 200 lei se plusează pentru sex. Eu asa am dat acum cateva luni.
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24, 2017 @live4_69funMie mi a ciordit din portofel dupa ce fusesem de cateva ori la ea...Iar treaba cu schimbatul numerelor atat de des cam pute. Pt cine e interesat, am toata colectia...Plangaceala cu bunica paralizata nu v a recitat o? Ca la mine a incurcat rudele...ba maica sa, ba bunica sa...Grija mare! Nu bat campii!
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 24, 2017 @live4_69funMie mi a ciordit din portofel dupa ce fusesem de cateva ori la ea...Iar treaba cu schimbatul numerelor atat de des cam pute. Pt cine e interesat, am toata colectia...Plangaceala cu bunica paralizata nu v a recitat o? Ca la mine a incurcat rudele...ba maica sa, ba bunica sa...Grija mare! Nu bat campii!Dar nu va mai duceti fratilor cu portofelul pe la fete....urca cu banii fix cat trebuie, eventual ceva in plus si atat.
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24, 2017 Ai perfecta dreptate frate laury...care s-o mai duce ...dar e bine de stiut!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum