catanutza_kta Reputație: 3 Postat Decembrie 6, 2012 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Decembrie 6, 2012 am sunat la acest numar.masaj cu o finalizare 100 ron ,cu 2 finalizare 150 ron.spune ca sunt 2 fete locatie craiovei vis-a-vis de comisariat blocul 1 .cunoaste cineva,a fost cineva ? 1
omul_negru Reputație: 35 Postat Decembrie 7, 2012 Oras:up in the air Oras:up in the air Postat Decembrie 7, 2012 Salutare. Am fost, am futut, am plecat. Numarul din titlu este valabil (mi-a raspuns o voce nedormita de multe nopti, totusi amabila). Direct note pentru ca nu-i nimic de povestit.Locatie : 4 - blocul turn de vis-a-vis de comisariat, etaj 9, garsoniera comunista, miros inchis si de tigara, mobila veche, patul scartie, 2 fete in locatie (pe cealalta o cheama Otilia, roscata si din ce-am vazut in treacat cam 1.70 si 55kg - de la spate arata bine si ar merge incercata);Aspect : 4 - fata este xxl, cu destule kg in plus, la fata uratica dar nu de speriat, cam neepilata(dupa cum am descoperit ulterior), chiar daca a mers la baie inainte de actiune igiena lasa de dorit; nota este pentru sani - mari, tari cu sfarcuri mari si pentru ca este destul de stramta si se uda natural;Oral : 7 - protejat dar am apreciat ca nu a pus direct cauciucul ci l-a trezit pe ala micu' cu sanii printr-un masaj iar prestatia a fost corecta dar modesta cu oarecare atentie la zonele adiacente, fara deep;Normal : 7 - protejat, nu comenteaza la pozitii, te intreaba daca-ti place, vrea sa te faca sa te simti bine dar igiena precara iti taie pofta;GFE : 4 - pentru atitudinea foarte prietenoasa, docila;Nu accepta oral neprotejat, CIM, COB, COF, FK, anal;Pret : 100ron/finalizare oral+normal(ambele protejate) sau 150ron/h;Am ramas pentru atitudinea prietenoasa si pentru ca de mult am vrut o grasuna, dar nu recomand si nu voi mai reveni. Bafta! 3
catanutza_kta Reputație: 3 Postat Decembrie 7, 2012 Oras:pitesti Oras:pitesti Autor Postat Decembrie 7, 2012 colegul omul_negru ai precizat doar de una din ele ca ar fi xxl,pe cealalta ai vazut-o cum arata ? 1
omul_negru Reputație: 35 Postat Decembrie 7, 2012 Oras:up in the air Oras:up in the air Postat Decembrie 7, 2012 Fara suparare catanutza_kta, dar daca ai fi citit cu atentie ai fi observat ca "pe cealalta o cheama Otilia, roscata si din ce-am vazut in treacat cam 1.70 si 55kg - de la spate arata bine si ar merge incercata". Mai multa atentie data viitoare!
catanutza_kta Reputație: 3 Postat Decembrie 8, 2012 Oras:pitesti Oras:pitesti Autor Postat Decembrie 8, 2012 ai dreptate scuzele mele
ihulk Reputație: 29 Postat Decembrie 28, 2012 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Decembrie 28, 2012 Am incercat sa sun de dimineata insa telefonul era inchis. Mai este valabil anuntul?off topic- de ce nu imi merge functia search?
ihulk Reputație: 29 Postat Ianuarie 1, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 1, 2013 Nu gasesc butonul de edit. Am sunat azi iar de 2-3 ori dar de data asta nu a raspuns nimeni. Mai stie cineva de fetele asta?
oana 12345 Reputație: 2 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 27, 2013 Nu gasesc butonul de edit. Am sunat azi iar de 2-3 ori dar de data asta nu a raspuns nimeni. Mai stie cineva de fetele asta?0754623108
faydee Reputație: -8 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 28, 2013 buna fetelor .......pe unde mai aveti locatie? care mai sunt tarifele .......cateva poze cu voi se poate?
vagabont Reputație: -1 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 14, 2015 mai presteaza fetele astea?
nn0727 Reputație: 186 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 15, 2015 mai presteaza fetele astea?La cat s-a scris despre ele in ultimii doi ani,tu ce crezi?
ionutz1993 Reputație: 1 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 17, 2015 incearca 0760 312 993, cred ca tot ele sunt, zona e aceeasi doar etajul difera ... una grasa si una mai slabuta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum