Blue.ice Reputație: 91 Postat Martie 28, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 28, 2021 Prețurile si serviciile rămân la fel? Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Martie 29, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 14 ore, Blue.ice a spus: Prețurile si serviciile rămân la fel? Da , rămân aceleași. Voi fi disponibilă de astăzi . Numar de telefon : 0754360393 , raspund si pe WhatsApp . Zi frumoasa tuturor , pupici ! 🥰 Link spre comentariu
jocrep1 Reputație: 700 Postat Martie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 30, 2021 Am avut o intalnire cu Luisa. Din cauza ca ii respect dorintele nu o sa las o recenzie. O sa zic doar ca pentru mine a fost ce trebuie si clar are o atitudine de top. S-auzim de bine! 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Martie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 53 minute, jocrep1 a spus: Am avut o intalnire cu Luisa. Din cauza ca ii respect dorintele nu o sa las o recenzie. O sa zic doar ca pentru mine a fost ce trebuie si clar are o atitudine de top. S-auzim de bine! Nu , nu ...umbla cu din astea .eu vreau sa citesc o recenzie completa marca @jocrep1. Numai bine . 2 Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Martie 30, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 1 oră, jocrep1 a spus: Am avut o intalnire cu Luisa. Din cauza ca ii respect dorintele nu o sa las o recenzie. O sa zic doar ca pentru mine a fost ce trebuie si clar are o atitudine de top. S-auzim de bine! Mai bine numai lasai deloc 😂😘 1 Link spre comentariu
jocrep1 Reputație: 700 Postat Martie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 11 minute, luisa1 a spus: Mai bine numai lasai deloc 😂😘 Asta e ... ma revansez data viitoare ... nu mai scriu nimic. Imi cer scuze, nu a fost recenzie, am vrut doar confirm ce se stia deja. S-auzim de bine! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Nu , nu ...umbla cu din astea .eu vreau sa citesc o recenzie completa marca @jocrep1. Numai bine . Corect! Sa vina recenzia...🤪 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Martie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 30, 2021 Dar ce s a petrecut intre voi de asa mare secretul 🤔...Sper ca se bine . Numai ... Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Martie 30, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 30, 2021 1 oră în urmă, jocrep1 a spus: Asta e ... ma revansez data viitoare ... nu mai scriu nimic. Imi cer scuze, nu a fost recenzie, am vrut doar confirm ce se stia deja. S-auzim de bine! Naaa , că făcurăm sa se creadă altele .. 😂😂 Te pupiii , si îți mulțumesc pentru vizită ! 🥰 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 30, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 30, 2021 Sincer... Nici eu nu i-am lăsat fetei recenzie deși am vreo câteva vizite la ea. Și cred că este mai bine așa. Nu cred că-și dorește notorietate aici, chiar dacă mie nu mi-a specificat lucrul ăsta. E o fată tare frumușică și de treabă Luisa! 🥰 Și mai este și olteancă!! 😜❤️ 2 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Martie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 4 ore, luisa1 a spus: Naaa , că făcurăm sa se creadă altele .. 😂😂 Te pupiii , si îți mulțumesc pentru vizită ! 🥰 Dar ce facurati mai Luisa draga de va speriarati in halul asta 😂😂 Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Martie 31, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 31, 2021 Acum 19 ore, Cozonac7 a spus: Sincer... Nici eu nu i-am lăsat fetei recenzie deși am vreo câteva vizite la ea. Și cred că este mai bine așa. Nu cred că-și dorește notorietate aici, chiar dacă mie nu mi-a specificat lucrul ăsta. E o fată tare frumușică și de treabă Luisa! 🥰 Și mai este și olteancă!! 😜❤️ Te puup , mulțumesc frumos ! ❤️ 1 1 Link spre comentariu
benyruben Reputație: 180 Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Luisa, pentru ca multă vreme a trecut, oare ne poți încânta cu ceva poze cu tine?:) 1 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Făcui o programare la Luisa,vrusai sa o cunosc oltencuta dar când a venit ora confirmării ea nu a mai răspuns la mesaje, asa ca nici eu nu m-am mai deplasat către ea deci nu am luat teapa😀Sa ne auzim fără carantina 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 2, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Fu prea dimineață, nu-și bău cafeaua 😜 1 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 31 minute, Cozonac7 a spus: Fu prea dimineață, nu-și bău cafeaua 😜 Nu ca era spre inserat Link spre comentariu
Blue.ice Reputație: 91 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Luisa,anal faci? Link spre comentariu
Blue.ice Reputație: 91 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Sau o actualizare cu lista se preturi.Mersi! Link spre comentariu
jocrep1 Reputație: 700 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 10 ore, costy7 a spus: Făcui o programare la Luisa,vrusai sa o cunosc oltencuta dar când a venit ora confirmării ea nu a mai răspuns la mesaje, asa ca nici eu nu m-am mai deplasat către ea deci nu am luat teapa😀Sa ne auzim fără carantina Tu pe 1 aprilie ti-ai facut programare? Ca atunci se explica experienta. S-auzim de bine! Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 2 ore, jocrep1 a spus: Tu pe 1 aprilie ti-ai facut programare? Ca atunci se explica experienta. S-auzim de bine! Ba nu știu dacă am fost păcălit adevărul ca am păcălit pe cineva aseară de la top tot bruneta tot olteanca😀 Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Liberă astăzi pana la ora 20:00. Pupici și zi frumoasa tuturor ! 💜 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Luisa , faci si anal? A mai intrebat un ortac putin mai sus, insa nici lui nu i-ai raspuns. Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Acum 28 minute, zoro905 a spus: Luisa , faci si anal? A mai intrebat un ortac putin mai sus, insa nici lui nu i-ai raspuns. Nu , nu fac anal ‼️ 1 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 5, 2021 1 hour ago, luisa1 said: Nu , nu fac anal ‼️ Naspa. Link spre comentariu
luisa1 Reputație: 75 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Disponibilă astăzi pana la ora 21:00 ! 💜 Link spre comentariu
Postări Recomandate