gigijuventino Reputație: 1860 Postat August 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat August 27, 2017 Eu am cautat-o dar fara succes.@gigi'Deci cand mai apare , stii ceva ?Cam cum e la fata , e chiar cea din poze ?Da, fata e cea din poze insa arata mai bine ca in poze,cred ca in poze are o peruca,nu stiu , acum avea parul tot roscat dar o alta nuanta si mai scurt,facut altfel;Din pacate nu stiu nici eu nimic,m-a sedus si m-a abandonat cum se zice,glumind putin,chiar i-am zis ca multa lume e curioasa,ca sta ascunsa cumva,nu se promoveaza suficient,i-am zis ca o sa-i fac si o recenzie, a ras si a zis ca e ok,mi-a zis ca e din Bucuresti,nici nu m-am gandit ca o sa plece a doua zi deja.Eu zic sa-i lasi un mesaj asa am facut eu cand a fost data trecuta si mi-a raspuns cand a venit acuma,asa am dat de ea,noroc ca am insistat in aceeasi zi 1
kiss4u23 Reputație: 17 Postat August 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la pascut Telefon: [email protected] Oras:la pascut Postat August 29, 2017 eu nu am reusit sa dau de ea
sefuvostru2014 Reputație: 34 Postat August 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la curve Telefon: [email protected] Oras:la curve Postat August 31, 2017 nici eu
giovani198 Reputație: 41 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2017 pei cel mai probabil nu mai e sau nu lucreaza....nu amia re nimci activ
moshionroata Reputație: 40 Postat Septembrie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:tim Telefon: [email protected] Oras:tim Postat Septembrie 5, 2017 poate revine ca vine toamna
mateoiulian90 Reputație: 15 Postat Septembrie 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Septembrie 8, 2017 mai are un topic, rog un moderator sa le uneasca: http://nimfomane.com/forum/topic/85291-noua-in-oras-0729054130/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum