Sari la conținut

0721985688 30 ani bruneta

Postări Recomandate

Postat

Masaj relaxare tanara bruneta 30 de ani, 1,62 cm, 52 kg ofer masaj de relaxare si alte tipuri domnilor cu bun simt si generosi, intr-o ambianta placuta, zona Titan. Accept si cupluri. Ofer si cer discretie totala.
Detalii suplimentare

I also speak english.
  • Like 1
  • Minus 4
Postat

arata binisor... promitator ... nu a incercat nimeni? ca imi e cam departe pana in zona si mi-ar prinde bine o recomandare sau recenzie ca nu as bate drumul si sa fie tzeapa

Vizitator forfun91
Reputație: 0
Postat
Am fost eu la blondă în urmă cu ceva timp.

Fata e nouă în branşă (din spusele ei). La oral se ajută puţin şi cu dinţii, se vede că e începătoare.

E cea din poze la corp nu arată rău, cu faţa stă un pic c-am prost + doi dinţii lipsă. Fk nu am încercat, nu ma atras, dar cică face.

Ca şi servici e ok... in mare parte, la normal stă cum o pui nu comentează.

Cine ţine la discreţie nu recomand, la intrare în bloc am dat nas în nas cu un ex-client, la ieşire din bloc la fel, nu sunt organizate... app m-ai are o colegă brunetă. M-am întâlnit cu ea când mă duceam la duş nu ştiu ce hram poartă, nu am întrebat.

Camera de lucru era curată, baia tot la fel.

Amenda 100/150 servici totale (on/op,np,anal protejat)

• Like 6
  • Oras:Los Angeles
Postat

Blonda asta pe os e noutatea locatiei acum...😆

Oricum pare buna skinny asa...eu sunt fan.

• Like 5
Postat

asta m-am intrebat si eu sincer, dar din poze nu da a purtator de pula :))))))))

😊

Poate se duce careva sa o incerce pe blonda....Titan e cam departe ptr mine.

Vizitator mertec
Reputație: 0
Postat

Am fost azi la ele, locatia usor de gasit punct de reper benzinaria Mol - Billa Titan, desi vorbeste aproape in soapta si nu o auzeam foarte bine, dar si eu sunt un pic mai tare de urechi cateodata deci poate mi s-a parut, am nimerit cu cea skinny blonda isi spune Alexia parca imi spune ca face oral si normal 100 fin. sau 150 ora, vine si imi deschide ea la scara intr-un halat lung , in camera avea o muzica dubioasa gen de relaxare sau zen nu stiu exact nu ma deranja dar nici nu imi placea, ma invita la dus prosop curat/uscat locatie ok, ea mi s-a parut curata sexy slabuta cum imi place.

A inceput cu oral dupa care a folosit lubrifiant si am trecut la normal in diferite pozitii pe care mai mult le alege ea pe o canapea/pat sau ce era aia oglinda deasupra pe care am observat-o abia pe la jumatatea actiunii.

Ce nu mi-a placut e ca m-a cam grabit mi-a spus de cateva ori sa imi dau drumul ca mi se termina timpul desi mai mult de 10 minute nu trecuse, si ne intelesesem de la inceput ca daca nu mai asteapta pe altcineva si ne lungim la timp plusez dupa.

Fata e sexy rau te fute bine dar atitudinea nu mi s-a parut ok (sta doar in ce pozitii vrea si te grabeste) nu cred ca mai revin,la sfarsit spunea ca se va muta undeva la Unirii parca ca mai asteapta sa ii salvez nr. ca cica deasta era si putin dezordine ca e cu mutatutul etc...

Oferta a fost 100 lei /fin (10 minute max altfel ai pus-o) sau 150 ora.

Servicii :

oral np

normal protejat

anal- nu stiu sigur ca nu m-a interesat dar aflati voi cu un simplu apel

fk da

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...