henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 13, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 13, 2017 Pentru ca asa vrea pula mea bine zdrentarosule...s-ar putea sa te caut intr-o zi si sa te fac si mai frumos decat esti ...treaba ta Jegul de mai sus ma amenintat, a aflat informatii despre mine si acum ma amenintaDACA FEREASACA DUMNEZEU MI-SE INTAMPLA CEVA................ 1 3
money_talks Reputație: -236 Postat August 13, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 13, 2017 Pai Miky vad ca vrea sa te facã mai frumos,poate vrea sa-ti dea bani de-o operatie esteticã😃 9 10
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Jegul de mai sus ma amenintat, a aflat informatii despre mine si acum ma amenintaDACA FEREASACA DUMNEZEU MI-SE INTAMPLA CEVA................ Hai ca exagerezi! Una peste alta de ce naiba nu zice nicio excorta ca nu e deloc asa cum spune el? Stiu din sursa sigura ca esti frumusel foc. 7 5
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Cam asta. Interzisa!😊 6 5
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 13, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat August 13, 2017 Hai ca exagerezi! Una peste alta de ce naiba nu zice nicio excorta ca nu e deloc asa cum spune el? Stiu din sursa sigura ca esti frumusel foc.Mersi 2
incepator2017 Reputație: 416 Postat August 13, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat August 13, 2017 Jegul de mai sus ma amenintat, a aflat informatii despre mine si acum ma amenintaDACA FEREASACA DUMNEZEU MI-SE INTAMPLA CEVA................Poate vrea sa te duca in vreun mall, sunt reduceri acum... 2 3
roza kendra Reputație: 213 Postat August 13, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 13, 2017 da nu ma intereseaza ce parere ti-ai zis tu futu-te-n gura sa te fut,nu te mai justifica in fata mea curvo,te inteleg ca ai avut emotii de aia ai gresit cand ai scris acolo stai chill. lumea e mai mica decat crezi,si mi-ar fi usor "sa-ti fac rau" daca chiar as dori lucrul asta...parerea mea e ca ar trebui sa iti vezi de viata ta si sa nu mai poluezi sectiunea baia mare.zic si i-o nu dau cu paru si inca un sfat...fereste-te de mine pe forumu asta pe cat posibil,daca se poate numa,nu e obligatoriu. merci fain Las si eu una proaspata aici sper ca nu va este cu suparare.PS sa se cauta toate cele cateva zeci de amenintari ale mele si daca posteaza si Pisicuts cele cateva sute private facem Dallas pe topicul asta
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Ce bem acumașa?Un chil de Murfatlar si o litra de spirtoasa. 4 4
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 13, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 13, 2017 Jegul de mai sus ma amenintat, a aflat informatii despre mine si acum ma amenintaDACA FEREASACA DUMNEZEU MI-SE INTAMPLA CEVA................ Dacă te.ai dat de gol!!
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Las si eu una proaspata aici sper ca nu va este cu suparare.PS sa se cauta toate cele cateva zeci de amenintari ale mele si daca posteaza si Pisicuts cele cateva sute private facem Dallas pe topicul asta In loc sa ameninte, mai bine ar scoate de pe youtube filmuletele alea, unde se sparge in figuri cu ametitele alea, pe ritmuri de manele. Si pe asta, parca l-ai iubit transcedental..
raffaello Reputație: -6838 Postat August 13, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 13, 2017 Cam asta. Interzisa!Ai ceva cu gatul nostru?
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Cam asta. Interzisa!😊Pofta buna ! Dar totusi sa nu ne sugim gaturile cand vom vrea sa bem berea. )
roza kendra Reputație: 213 Postat August 13, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 13, 2017 In loc sa ameninte, mai bine ar scoate de pe youtube filmuletele alea, unde se sparge in figuri cu ametitele alea, pe ritmuri de manele. Si pe asta, parca l-ai iubit transcedental.. Sa se distreze cum ii este pe plac, ce treaba ai tu sau eu cu el.Efectiv postarea mi s-a parut de avizier si potrivita tare aici.Nu am nutrit sentimente pt diamond, nu suntem nici prieteni, nici dusmani, nimic.Suntem doi useri aici,nimic mai mult
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 On topic : miki, henzo + 3736272 clonele aferente(ce tembel, ), pipilica, sunteti mai penibili si mai pekineze, chiar decat curvele, carora le sunteti pekineze. Mostenirea lu'oly, pekinezu' originar...Ai de mea.
lubrique Reputație: 57 Postat August 13, 2017 Oras:partout et nulle part Oras:partout et nulle part Postat August 13, 2017 @ana paraschiv: Vrei sa fii sotia mea? L.E. Nu e o amenintare, deci cred ca sunt offtopic.
roza kendra Reputație: 213 Postat August 13, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 13, 2017 On topic : miki, henzo + 3736272 clonele aferente(ce tembel, ), pipilica, sunteti mai penibili si mai pekineze, chiar decat curvele, carora le sunteti pekineze. Mostenirea lu'oly, pekinezu' originar...Ai de mea.Gata,nu-mi mai comentezi in incercarea ta de bitchy texts?Arunci prosopul? De ieri mi-o coceai,dar nu am dispozitia eu astazi sa ma ocup de tine )Lasa-o moale cu mine ca daca am sentimente e mereu pe termen lung si sunt una din cea mai statornice fiinte din punctul asta de vedere si chiar nu dezvolt sentimente pt multe persoane Si pana la urma ce treaba ai tu cu inima mea? Vrei sa ma diseci cumva mai psycho? )
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Gata,nu-mi mai comentezi in incercarea ta de bitchy texts?Arunci prosopul? De ieri mi-o coceai,dar nu am dispozitia eu astazi sa ma ocup de tine )Lasa-o moale cu mine ca daca am sentimente e mereu pe termen lung si sunt una din cea mai statornice fiinte din punctul asta de vedere si chiar nu dezvolt sentimente pt multe persoane Si pana la urma ce treaba ai tu cu inima mea? Vrei sa ma diseci cumva mai psycho? )Tie nu-ti coace nimeni, nimic.Te coci tu singura. Esti beyond redemption, repet.
meandmyself Reputație: -419 Postat August 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2017 Jegul de mai sus ma amenintat, a aflat informatii despre mine si acum ma amenintaDACA FEREASACA DUMNEZEU MI-SE INTAMPLA CEVA................ Nu cred ca ti se va intampla nimic. In primul rand este nerentabil. Sa zicem ca stie numele si telefonul. Daca telefonul nu e inregistrat pe numele tau, e greu de aflat. Ce face? Se duce la evidenta populatiei si te cauta dupa poza? E extrem de complicat si e un efort care nu merita, ca nu castiga nimic. Daca ai avea multi bani, poate ar merita, dar asa.... slabe sanse. Ca sa faci un asemenea efort fie o faci ca sa castigi niste bani, fie dintr-un orgoliu extrem de mare, ceea ce nu cred ca e cazul. 2 1
roza kendra Reputație: 213 Postat August 13, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 13, 2017 Tie nu-ti coace nimeni, nimic.Te coci tu singura. Esti beyond redemption, repet.Si eu repet si astazi ca ar trebui sa iti vezi de treaba si gen sa iit faci o viata a ta.Bag de seama ca esti focusat in permanenta pe vietiile altora multi De ce oare scumpi? E dificil pt tine sa traiesti? hihi 2
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 13, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 13, 2017 Dacă ai coaie, si nu esti o pizdă fricoasă, te astept sa îmi dai mesaj pe facebook, ne vedem față în față, așa sa te uiti anonim pe un profil de facebook si sa te dai vultur aici cand defapt esti doar o găină bleaga, demonstrezi ca esti un ratat fricos Jegul de mai sus ma amenintat, a aflat informatii despre mine si acum ma amenintaDACA FEREASACA DUMNEZEU MI-SE INTAMPLA CEVA................ Ce vorbesti tu acolo, prostanacule fara viata? Pai acum 2-3 zile TU te dadeai cocos si il provocai pe el sa va intalniti. Acum incerci sa te dai victima? PS Nu avem noi norocul sa scapam de tine, prostii au viata lunga. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Cam asta. Interzisa!Waaaaaa.... vreau si eu ! E buuunnnaaa, e un fel de Haineken autohton (ma rog, nu chiar autohton, ca se gaseste doar in Covasna-Harghita-Mc. Ciuc) :(
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Sa vie Tolea cu tomberonu' pe toping. 7
machucambo Reputație: -974 Postat August 13, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 13, 2017 Ce vorbesti tu acolo, prostanacule fara viata? Pai acum 2-3 zile TU te dadeai cocos si il provocai pe el sa va intalniti. Acum incerci sa te dai victima? PS Nu avem noi norocul sa scapam de tine, prostii au viata lunga. Iar ești mai mulți, bă, pizdoiule? Nu mai fuma leuștean, bou' dreaq! 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Sa vie Tolea cu tomberonu' pe toping.Cu Magda sau fără? ))PS - am băgat niște "geoni "
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum