Sari la conținut

O amenintare, topic pentru posteritate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am timp sa discut acum...dar nu este vorba de slăbiciuni, nici de vreo distorsionare...si nici nu subestimez pe nimeni, caci nici fata de mine nu am acest gest. Pup, merg sa prind cateva ore de piscină...inainte de furtună.

Cum zici.

Balaceala placuta!  :hug1

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ti-am zis că nu sunt propriile intelegeri... De ce-as avea nevoie sa expun asa ceva cand altii se laudă atâta in jurul meu ca ei gândesc si se dau pe mana mea?

Curaj Amada, nu-ti fa tu griji pentru mine...caci băieții au de suferit frumos, o spun ei in recenzii chiar. Nu contează suferința lor ci cum solutionez eu o "problema", cum imi da mie prin cap sa ma port intr-un fel sau altul si ce gând generează actiunea mea. Acel gand deocamdată nu l-a nimerit nimeni, dar se simte...

Mânca-o-ar tata de enteligentă...! În toată splendoarea ei: "băieții au de suferit frumos"...

După jarteaua asta suspină labagiii?

• Like 6
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu nu sunt un fraier care cauta ametit sa uite ca are nevasta acasa. 

Mi-a plăcut cum ai judecat! ;)
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Nu este pentru satisfacerea nici unei curiozități...dar dacă tu vrei să o iei asa, este strict responsabilitatea ta si sa nu imi spui mie apoi ca tine doar de circumstante, ca nu pun botu'.

PS. Am altă optiune...tatăl tau stie.

Pfui....ce am spus eu și ce ai înțeles tu :))))
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Faci ce faci si tot cu gura in pula mea cazi :)

Gunoiule, cu toata lumea de aici te-ai certat rand pe rand, cu Pipilica, Advanced, Liviu, Picon,........si lista poate continua, cu unii te-ai dat prieten doar ca sa afli informatii personale despre ei cu altii doar ai incercat si ti-ai luat-o peste bot

Esti ultimul jeg de om, si le transmit celor care acum te incurajeaza si iti tin partea ca nu este departe momentul cand o sa faci cu ei cum faci acum cu mine

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pfui....ce am spus eu și ce ai înțeles tu :))))

Ce zici, vorbim de două lucruri diferite? Esti naiv dacă crezi asa ceva...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mânca-o-ar tata de enteligentă...! În toată splendoarea ei: "băieții au de suferit frumos"...

După jarteaua asta suspină labagiii?

Ai vrut sa-mi arăți mica răutate? Perversule...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum zici.

Balaceala placuta! :hug1

Gata, acum am timp... 😅😈
Vizitator
Postat

Ce zici, vorbim de două lucruri diferite?

Yes!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Yes!

Foarte bine! Un punct pentru tine. 😊
Vizitator
Postat

Foarte bine! Un punct pentru tine.

Am scos partea cu naivitatea,nu-și avea rostul,din partea mea ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am scos partea cu naivitatea,nu-și avea rostul,din partea mea ;)

Esti rău până la capăt...imi place!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce ti spun vocile Vistantric

Gândeste si apoi vorbeste...si treaba merge ca unsa, dmx-ule.

Vizitator
Postat

Esti rău până la capăt...imi place!

I am da DEavolu :)))

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Faci ce faci si tot cu gura in pula mea cazi :)

Gunoiule, cu toata lumea de aici te-ai certat rand pe rand, cu Pipilica, Advanced, Liviu, Picon,........si lista poate continua, cu unii te-ai dat prieten doar ca sa afli informatii personale despre ei cu altii doar ai incercat si ti-ai luat-o peste bot

Esti ultimul jeg de om, si le transmit celor care acum te incurajeaza si iti tin partea ca nu este departe momentul cand o sa faci cu ei cum faci acum cu mine

Cocalare de Plescoi , retrage-te si nu mai minti ca si PISALAUL (nu degeaba v-ati asociat pe aici ca sunteti o apa s-un pamant amandoi  pe langa educatia aleasa  cu care incercati sa defilati pe aici )  si o incerca  cu mine prin diversiuni destul de ieftine , tocmai de aceea amesteci si alte persoane in discutia noastra  , ca poate reusesti sa te scoti in vreun fel . ca iti spun eu care este adevarul  , ca nu am de ce sa ma feresc:

- tu ai fost singurul care ai cerut si oferit informatii diverse fara sa  te intrebe cineva si de pe diverse clone (ai cerut pana si detalii legate de Liviu , ai cerut inclusiv poza cu acesta , tu contestandu-l de altfel ca are comportament de lingau pe aici ), de ce crezi ca ai fost si demascat de Roxana sau de mine cu diversele tale actiuni/activitati  , ca ai comportament de pizda barfitoare  din lipsa de ocupatie

- acelasi lucru se petrece si cu Liviu (Cinestie) manaca prea mult kkt de altii  , din teribilism sau din prostie uneori , fara ca sa-si dea seama ,  dupa care se duce si imprastie la altii , ba cere ca si tine detalii anumitor  fete despre diversi useri

- cu Advanced m-am certat din cu totul alte treburi , pe care nici nu le cunosti nici nu trebuie sa ti le detaliez tie

- iar in discutiile mele cu  Picon  nu ne-am cerut si nu ne-am oferit detalii despre nimeni  niciodata ,ceea ce poate si confirma sau infirma ,  iar cearta noastra a plecat de la cu totul altceva  pe care de asemeni nu trebuie sa stau sa-ti detaliez

- vezi ca m-am mai certat in trecut si cu Rozica , Bety  de la drept , Roxana, robert323 , Anonna , Gelu .Ia du-te si intreaba-i   daca am oferit sau i-am intrebat eu ceva  legat de useri ?

Mai ai altii pe lista "frumuselule" ? :)

• Like 18
  • Minus 12
Postat

Cocalare de Plescoi , retrage-te si nu mai minti ca si PISALAUL (nu degeaba v-ati asociat pe aici ca sunteti o apa s-un pamant amandoi pe langa educatia aleasa cu care incercati sa defilati pe aici ) si o incerca cu mine prin diversiuni destul de ieftine , tocmai de aceea amesteci si alte persoane in discutia noastra , ca poate reusesti sa te scoti in vreun fel . ca iti spun eu care este adevarul , ca nu am de ce sa ma feresc:

- tu ai fost singurul care ai cerut si oferit informatii diverse fara sa te intrebe cineva si de pe diverse clone (ai cerut pana si detalii legate de Liviu , ai cerut inclusiv poza cu acesta , tu contestandu-l de altfel ca are comportament de lingau pe aici ), de ce crezi ca ai fost si demascat de Roxana sau de mine cu diversele tale actiuni/activitati , ca ai comportament de pizda barfitoare din lipsa de ocupatie

- acelasi lucru se petrece si cu Liviu (Cinestie) manaca prea mult kkt de altii , din teribilism sau din prostie uneori , fara ca sa-si dea seama , dupa care se duce si imprastie la altii , ba cere ca si tine detalii anumitor fete despre diversi useri

- cu Advanced m-am certat din cu totul alte treburi , pe care nici nu le cunosti nici nu trebuie sa ti le detaliez tie

- iar in discutiile mele cu Picon nu ne-am cerut si nu ne-am oferit detalii despre nimeni niciodata ,ceea ce poate si confirma sau infirma , iar cearta noastra a plecat de la cu totul altceva pe care de asemeni nu trebuie sa stau sa-ti detaliez

- vezi ca m-am mai certat in trecut si cu Rozica , Bety de la drept , Roxana, robert323 , Anonna , Gelu .Ia du-te si intreaba-i daca am oferit sau i-am intrebat eu ceva legat de useri ?

Mai ai altii pe lista "frumuselule" ? :)

Eu stiam ca esti prost si nesimțit dar sa zici ca eu am vrut o poza cu Liviu.....:slap2 asta inseamna ca esti muci si nu mai ai subiecte

Retrage-te de pe forum ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

De parca  PM-ul acela crezi ca nu exista la arhiva ... dar bineanteles ca nu am sa-l postez aici . 

Cu voia ta am sa i-l trimit doar lui personal...ce zici ...esti de acord ? :)

Postat

De parca PM-ul acela crezi ca nu exista la arhiva ... dar bineanteles ca nu am sa-l postez aici .

Cu voia ta am sa i-l trimit doar lui personal...ce zici ...esti de acord ? :)

Trimite-l mai intai mie
  • Minus 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

mikkyneatza.. mai respira si tu 

mai bea o bere cu prietenii sau nevasta daca ai, bere nu nevasta..

vezi ca viata e "complexa" nu doar nimfomane

:laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat
man@work

acelasi lucru l-as putea zice si eu despre tine atunci cand faci chat toata ziua dincolo

te priveste cumva timpul meu cum mi-l petrec sau pe mine al tau ? nu cred  .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...