laura ionescu Reputație: 26272 Postat August 14, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat August 14, 2017 Ați deviat de la subiect <_<Pentru că nu este unul serios. 1
man@work Reputație: -2094 Postat August 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 14, 2017 Doar p-ale arabului le stiu.La ailalti doar banuiesc. Desi au stiluri diferite aici.e obicei ma intereseaza CE NU STIU.. d'aia tea.ntrebat 2
man@work Reputație: -2094 Postat August 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 14, 2017 Pentru că nu este unul serios.asa ca tine 1 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 :laugh2 s-a exprimat deja una , dupa care s-a retras stie "frumuselul" de ce am pus aceasta postare aici Hm, nu cred ca din cauza lui s-a restras fata aia, sincer! 6 5
raffaello Reputație: -6838 Postat August 14, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 14, 2017 e obicei ma intereseaza CE NU STIU.. d'aia tea.ntrebatMai bine sa nu stiu.Altfel..as descoperi ca m-am certat cu ei si p-aci!
laura ionescu Reputație: 26272 Postat August 14, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat August 14, 2017 asa ca tine Tataie, ai luat liber astăzi? 1
raffaello Reputație: -6838 Postat August 14, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 14, 2017 Hm, nu cred ca din cauza lui s-a restras fata aia, sincer!Niata!Aparusi?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Niata!Aparusi? Da. 5 5
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 @ana paraschiv: Vrei sa fii sotia mea? L.E. Nu e o amenintare, deci cred ca sunt offtopic. Da.
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 14, 2017 Hm, nu cred ca din cauza lui s-a restras fata aia, sincer! Ano draga ... da ce informata esti, parol !
man@work Reputație: -2094 Postat August 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 14, 2017 Tataie, ai luat liber astăz Tataie, ai luat liber astăzi?inca NU mamaie stai ! 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Ano draga ... da ce informata esti, parol ! Este vorba de o minima logica. Nu crezi?
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 14, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat August 14, 2017 Hm, nu cred ca din cauza lui s-a restras fata aia, sincer!Normal ca nu, m-am comportat foarte ok cu fata respectivă Idividul ăsta IQ77 vorbeste bălării
man@work Reputație: -2094 Postat August 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 14, 2017 Mai bine sa nu stiu.Altfel..as descoperi ca m-am certat cu ei si p-aci! hmm... semanam ?! 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 14, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 14, 2017 Este vorba de o minima logica. Nu crezi? Daca spui tu donsoara ... te cred, desi nu am urmarit meciul asta, sorry !
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 Daca spui tu donsoara ... te cred, desi nu am urmarit meciul asta, sorry !Nici eu nu am urmarit meciul asta. Recunosc insa ca tin cu DL. 5 5
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 14, 2017 Cretinul cu sexualitate indefinita henzo/colorado si-a adus clona Paraschiv in ajutor. Ce prostalau! 3 2
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Cretinul cu sexualitate indefinita henzo/colorado si-a adus clona Paraschiv in ajutor. Ce prostalau!Paraschiv nu este barbat. Ce fel de aliante/simpatii are o priveste,dar nu ar trebui sa te pripesti asa 1
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 14, 2017 Paraschiv nu este barbat. Ce fel de aliante/simpatii are o priveste,dar nu ar trebui sa te pripesti asa Pe ce ai avea curaj sa pui pariu? 2 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 14, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat August 14, 2017 Cretinul cu sexualitate indefinita henzo/colorado si-a adus clona Paraschiv in ajutor. Ce prostalau!In momentul asta ai dovedit ca esti deosebit de cretin 1 2
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Pe ce ai avea curaj sa pui pariu? In primul rand gresesti , nu as paria pe identitatea virtuala a nimanui, mail alles ca poate oricine sa posteze chiar si foto ale unei amice sau etc cu sau fara sa stie ea macar. Daca este de pariat ar fi bine sa aiba o legatura sau convingere personala cu mine si nu este cazu ca nu cunosc.Si, desi eu pe Parascvhic am suspectatat-o cam prima sau printre de barbatisme, strict asa lejer si insctictiv eu cred ca nu ar fi.....In rest cine isi creste cota prin cine nu ma priveste... Si refuz asemenea diagoluri caci mi-am crescut cota singura fara sa ma dau bine pe langa cineva, oricine pt o apreciere virtualaEu am fost mereu eu si am rostit lucrurile cum le vad, la fel ca si in acest caz:) 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 14, 2017 In momentul asta ai dovedit ca esti deosebit de cretin Tu dovedesti ca esti cretin de cand te-a adus pe lume CAP-ista retardata de ma-ta. 1 2
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 14, 2017 In primul rand gresesti , nu as paria pe identitatea virtuala a nimanui, mail alles ca poate oricine sa posteze chiar si foto ale unei amice sau etc cu sau fara sa stie ea macar. Daca este de pariat ar fi bine sa aiba o legatura sau convingere personala cu mine si nu este cazu ca nu cunosc.Si, desi eu pe Parascvhic am suspectatat-o cam prima sau printre de barbatisme, strict asa lejer si insctictiv eu cred ca nu ar fi.....In rest cine isi creste cota prin cine nu ma priveste... Si refuz asemenea diagoluri caci mi-am crescut cota singura fara sa ma dau bine pe langa cineva, oricine pt o apreciere virtualaEu am fost mereu eu si am rostit lucrurile cum le vad, la fel ca si in acest caz:) Mdeah ... ma gandeam la parul si buzele alea si am zis sa profit de oportunitate. 3 2
roza kendra Reputație: 213 Postat August 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 14, 2017 Mdeah ... ma gandeam la parul si buzele alea si am zis sa profit de oportunitate. :mersiBai va rog eu mult...Oricare ati fi sa dai report la topicul acestui idiot ca sicer nu avem nevoie de asa ceva pe aici si in unii oameni mai exista o urma de omenie si dedentaSi in caz ca nu ati inteles un nr alarmant de reporturi pe ceva anume este ceva luat in calcul oricat de neglijent sau ocupata este conducerea.Eu NU aprob asa ceva, rog report pe topic sau primu com de la el oricui i se pare complet distrus ca ges....:(http://nimfomane.com/forum/topic/94975-bunaciuni-peste-totzone-publice/?do=findComment&comment=2917345 1
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 14, 2017 :mersiBai va rog eu mult...Oricare ati fi sa dai report la topicul acestui idiot ca sicer nu avem nevoie de asa ceva pe aici si in unii oameni mai exista o urma de omenie si dedentaSi in caz ca nu ati inteles un nr alarmant de reporturi pe ceva anume este ceva luat in calcul oricat de neglijent sau ocupata este conducerea.Eu NU aprob asa ceva, rog report pe topic sau primu com de la el oricui i se pare complet distrus ca ges.... :( http://nimfomane.com/forum/topic/94975-bunaciuni-peste-totzone-publice/?do=findComment&comment=2917345 Dat si eu report. Sa vedem daca pe motan in doare macar in varful cozii de sesizarile noastre. 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum