Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Street fashion Bucharest! 1 Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 asta da poza !ps: Rozkendra e suparata ca ea nu a fost surprinsa pe strada )Asa admin handicapat, asa useri ghertoiCe sila! Sper ca esti fericit ca pt a mia oara in viata mi-am inceput ziua cu tine simtind ca vomit Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 nici macar nu a inchis topicul deficientul asta incompententmi-e sila completa de tine Bogdan. rai tu cu tine faceti o pereche perfecta! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 nici macar nu a inchis topicul deficientul asta incompententmi-e sila completa de tine Bogdan. rai tu cu tine faceti o pereche perfecta!pe ce motiv sa inchida topicul? 1 Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 pe ce motiv sa inchida topicul?Penru ca femeile alea dupa care balesti si le violezi intimitatea cam toate dau in icter cand au in preajma si trebuie sa suporte prosti si rahati cu ochi ca tine si oligofrenul de mai sus, care a postat si mizeria asta si nu a luat in calcul ca nu sun t nevoita sa citesc la nesfasrsit cacaturi bolnave si libidinoase care creaza repulsie oricarei femei sanatoase inainte de cAFEA GEN IN PM si care nu tolereaza ratati, doar pt ca el sta cu bautura in bot cum se rezeste pana la asfintit si pe parcursul a aproximativ 20 de ore sistematic si fara pauza cand stie clar si i-a fost explicat ca alcolul ii denatureaza si mai mult perceptia realitatii si firea libidinoasa. o sa ajungi sa ramaneti intre voi niste ratati pe forumu asta sa va dati intalniri de futut in cur cand toate curvele nu o sa va mai primeasca si o sa prefere sa emigreze ca oricum sunt supuse hepatitei prin activitati sexuale,nu tb sa fie riscul dublat si de scarba :(ia marsh ca ma cauti prost si tu si jegosul de bogdanel Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 ca si priceapa un retard ca tine pt ca nicio femeie frumoasa si care se respecta nu accepta pana la urma un ul atat de prost de pute de la distanta interurbana ca tine sau adminu de exemplu incat sa nu inteleaga ca este gresit si de ce ceva atat de gresit.eu am oroare de exmplu si sensilbilitate la stomac la asmenea prosti si handicapati lent si greoi de cap. sper ca te-am lamurit si ca o sa ai decenta sa nu ma mai citezi pt ca nu e vreo placere sa ajungi bulimica din pricina unor retarzi Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 17, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 17, 2017 lasa rozkendra nu fii suparata ca iti facem si tie poze pe ascuns si le punem pe topic )) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 lasa rozkendra nu fii suparata ca iti facem si tie poze pe ascuns si le punem pe topic ))subscriu. Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 lasa rozkendra nu fii suparata ca iti facem si tie poze pe ascuns si le punem pe topic ))mars in mortii ma-tii de cacanar imputit cu glumele tale care put a cacat ca tinesunt asa satula de tine , jegu tau de caracter si toata lumea stie ca-s pe antidepresive de cat dezgust am indurat din cauza ta. dar cam cat crezi ca iti permit sa imi strici tu mie ziua cu jegul tau si prostia ta? puti de prost ma intelegi? ti-am zis-o de sute de ori!puti! circar imputit si retard!sa nu mai mai cauti in viata ta handicapat fara remediu si mai nou betivan infectmarsh de fa-ti de traba cu alti cocalari ca tine sau cu vaci de 150 kg babe cum iti place, nu imi duce tu mie grija ca mai degraba mi-as amputa un membru decat sa mai stau in numele loialitatii in preajma ta. fra gluma decat sa iti ascult cactul constant care iti iese pe gura m-as simti mai fericita si mai putin stanjenita sa traiesc fara un membru definitiv ciungao sa sfarsesti la parnaie tu cocalar trist ce esti pt toate cacturile pe care le permiti si o sa fie pe meritsa vezi atunci de cat sloboz o sa te bucuri cuckold ratat. esti cea mai oribila persoana pe care am intalnit-o in viata, fara minima exagerare si un rateu din toate pct de vedere. pana si locul asta este o cocina cum au plecat altii care il tineau curat. de nimic nu esti bun numai sa degusti si sa generezi panarama sa sfarsesti un betiv slinos si imputit si altele asemenea fraierul dracu si carpa ce estidar nu crezi ca am obosit sa ma pis pe tine la ordinea zilei cand te vad cu lehamite cat esti de idiot si tot nu pricepi ca iti corectezi singur comportamentul? infectie ce esti Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 Nu mai pot frate cu mizeria asta de om. Pisicuts trateaza-te naibii de dementa. Esti versiunea masculina a lui tantric doar ca tu iti dai drumu la gura foarte rar fiind un introvertit convins,deci statistic vorbind te faci de cacat mult mai rar. Nu ca nu esti,ci doar ca lumea nu te cunoaste.Eu simt regret ca mi-am pertrecut atat timp cunoscandu-te ,mi-am sacrificat 2 ani si reala rusine fata de mine insami. Pt ca pana si unui copil cu sindromu Down sau alt handicap in stadii gravante daca ii explicat de mii de ori ca deranjeaza prin comportament si face numai tampenii pricepe, se rusineaza si cateodata poate isi schimba atitudinea. Tu niciodata!Trateaza-te dracu de dementa (posibil sifilis ca nu pricep efectiv cum cineva poate fi atat de deteriorat mental fara a fi avut sifilis sau un defect genetic) si trateaza-te de alcoolism ca te-am rugat frumos sa nu mai bei zilnic de la trezire la culcare asa continuu ca numa adauga la raul de care suferi deja si agreaveaza lucrurile.Nu pricepi, nu vrei? Du-te dracu atunci! ti-am oferit prea multa rabdare si grija si daca erai capabil sa nu fi retard eram demult fericiti. Nu ca am vrut sa fiu rea si severa cu tine, ai fost tu excesiv de retard fara pauza,pio, timeout,switch off ROZKENDRA NU MAI EXISTA PT TINE MUIE TRISTA CE ESTI! om nu o sa te numesc niciodata! animale nu pot jigni comparandu-le cu tine.esti doar un cacat foarte bolnav atata tot.ITI PROMIT CA E GAME OVER! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Nu mai pot frate cu mizeria asta de om. Pisicuts trateaza-te naibii de dementa. Esti versiunea masculina a lui tantric doar ca tu iti dai drumu la gura foarte rar fiind un introvertit convins,deci statistic vorbind te faci de cacat mult mai rar. Nu ca nu esti,ci doar ca lumea nu te cunoaste.Eu simt regret ca mi-am pertrecut atat timp cunoscandu-te ,mi-am sacrificat 2 ani si reala rusine fata de mine insami. Pt ca pana si unui copil cu sindromu Down sau alt handicap in stadii gravante daca ii explicat de mii de ori ca deranjeaza prin comportament si face numai tampenii pricepe, se rusineaza si cateodata poate isi schimba atitudinea. Tu niciodata!Trateaza-te dracu de dementa (posibil sifilis ca nu pricep efectiv cum cineva poate fi atat de deteriorat mental fara a fi avut sifilis sau un defect genetic) si trateaza-te de alcoolism ca te-am rugat frumos sa nu mai bei zilnic de la trezire la culcare asa continuu ca numa adauga la raul de care suferi deja si agreaveaza lucrurile.Nu pricepi, nu vrei? Du-te dracu atunci! ti-am oferit prea multa rabdare si grija si daca erai capabil sa nu fi retard eram demult fericiti. Nu ca am vrut sa fiu rea si severa cu tine, ai fost tu excesiv de retard fara pauza,pio, timeout,switch off ROZKENDRA NU MAI EXISTA PT TINE MUIE TRISTA CE ESTI! om nu o sa te numesc niciodata! animale nu pot jigni comparandu-le cu tine.esti doar un cacat foarte bolnav atata tot.ITI PROMIT CA E GAME OVER!love is in the air.. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 17, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 17, 2017 mars in mortii ma-tii de cacanar imputit cu glumele tale care put a cacat ca tinesunt asa satula de tine , jegu tau de caracter si toata lumea stie ca-s pe antidepresive de cat dezgust am indurat din cauza ta. dar cam cat crezi ca iti permit sa imi strici tu mie ziua cu jegul tau si prostia ta? puti de prost ma intelegi? ti-am zis-o de sute de ori!puti! circar imputit si retard!sa nu mai mai cauti in viata ta handicapat fara remediu si mai nou betivan infectmarsh de fa-ti de traba cu alti cocalari ca tine sau cu vaci de 150 kg babe cum iti place, nu imi duce tu mie grija ca mai degraba mi-as amputa un membru decat sa mai stau in numele loialitatii in preajma ta. fra gluma decat sa iti ascult cactul constant care iti iese pe gura m-as simti mai fericita si mai putin stanjenita sa traiesc fara un membru definitiv ciungao sa sfarsesti la parnaie tu cocalar trist ce esti pt toate cacturile pe care le permiti si o sa fie pe meritsa vezi atunci de cat sloboz o sa te bucuri cuckold ratat. esti cea mai oribila persoana pe care am intalnit-o in viata, fara minima exagerare si un rateu din toate pct de vedere. pana si locul asta este o cocina cum au plecat altii care il tineau curat. de nimic nu esti bun numai sa degusti si sa generezi panarama sa sfarsesti un betiv slinos si imputit si altele asemenea fraierul dracu si carpa ce estidar nu crezi ca am obosit sa ma pis pe tine la ordinea zilei cand te vad cu lehamite cat esti de idiot si tot nu pricepi ca iti corectezi singur comportamentul? infectie ce esti de ce te-ai enervat rozkendra?Pana termin berea poate apuc un cadru cu vreo bunaciune negresa Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 de ce te-ai enervat rozkendra?Pana termin berea poate apuc un cadru cu vreo bunaciune negresa Pe cine mortii tai crezi ca mai intereseaza in acest punct de faci si cu ce te ocupi distrusule?Bea in mortii tai de cocalar ratat si labil pana pierzi cheile si ramai in strada ca data trecuta gunoi ce estiDu-te la ciori poate te ia hivul odata . cand nu vei mai fi pe lume, lumea va deveni un loc mai bun accident gentic ce estihai toti oligofrenii faceti trafic la momaia asta esuata sa aiba bani cu ce sa dea in ciroza band zilnic pana ramane in strada ca aurolacii ca nu mai stie de el si se duce si se fute fara prezervativ cu toate scursurile de aia sunt si protejate vacile purtatoare de btsurile de pe forumArrivederci gagiule eu am taiat-o din tara. Sper sa nu mai aud vreun cacat din botu ala plin de cacat vreodataAdios Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat August 17, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat August 17, 2017 Adios, dar ramin cu tine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Pe cine mortii tai crezi ca mai intereseaza in acest punct de faci si cu ce te ocupi distrusule?Bea in mortii tai de cocalar ratat si labil pana pierzi cheile si ramai in strada ca data trecuta gunoi ce estiDu-te la ciori poate te ia hivul odata . cand nu vei mai fi pe lume, lumea va deveni un loc mai bun accident gentic ce estihai toti oligofrenii faceti trafic la momaia asta esuata sa aiba bani cu ce sa dea in ciroza band zilnic pana ramane in strada ca aurolacii ca nu mai stie de el si se duce si se fute fara prezervativ cu toate scursurile de aia sunt si protejate vacile purtatoare de btsurile de pe forumArrivederci gagiule eu am taiat-o din tara. Sper sa nu mai aud vreun cacat din botu ala plin de caca t vreodataAdios asa nasol e in Romania..pleci de aici? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2017 What the fuck just happened?! Poze?! Poze e mic copil! Si de curand se proptea in mine unul in autobuz si-mi respira greu in ureche... Era si al dracului de lungan plin de tatuaje, ma intorceam la el daca nu eram prea in public. Posteaza linistit, alea imbracate prea sumar cauta sa iasa in evidenta, e un fetish ca oricare altul, doar ca nu trebuie sa-ti simt erectia in RATB! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 What the fuck just happened?! Poze?! Poze e mic copil! Si de curand se proptea in mine unul in autobuz si-mi respira greu in ureche... Era si al dracului de lungan plin de tatuaje, ma intorceam la el daca nu eram prea in public. Posteaza linistit, alea imbracate prea sumar cauta sa iasa in evidenta, e un fetish ca oricare altul, doar ca nu trebuie sa-ti simt erectia in RATB! that will.never happened...i just like them so fucking hot and sexy...maybe i will ha e the honor of snapping you into a.photo.. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2017 that will.never happened...i just like them so fucking hot and sexy...maybe i will ha e the honor of snapping you into a.photo.. Tell me where you are so I don't go there. Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat August 17, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat August 17, 2017 that will.never happened...i just like them so fucking hot and sexy...maybe i will ha e the honor of snapping you into a.photo..Bro, pozezi si baieti ? 1 Link spre comentariu
al3xdrey Reputație: 122 Postat August 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2017 that will.never happened...i just like them so fucking hot and sexy...maybe i will ha e the honor of snapping you into a.photo.. pei la cum se imbraca unele eu cred ca asta vor, sa fie pozate.....doar nu se imbraca asa ca e comod )))))) Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat August 17, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 17, 2017 acest topic trebuie sa fie inchisa din mult timp Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Tell me where you are so I don't go there. i am where you expect the leasr:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Bro, pozezi si baieti ?nu cred..poate dak intra in cadru.by mistake... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 acest topic trebuie sa fie inchisa din mult timpde ce? Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 Tarani prosti, cu mentalitatea daca o femeie moare de cald la 40 si ceva grade si pune pantalon scurt sau rochie scurta cere sa fie hartuita.bogdan V te rog eu mult apuca-te dr droguri. In ritmul asta pana crapi dureaza prea mult . E tot ceea ce iti lipseste . Fa in plm o supradoza sa scapam lumea macar de un cacat bolnav. Curva proasta de ma-ta cu care cine stie din ce motive nici macar nu vb tu de ani de zile trebuia sa te avorteze. Nu aduci decat mizerieSi asta care a initiat topicul o sa iti trimit in pm adresa ma-sii sa o pui si pe ea pe topic dupa ce o pandesti in fata blocul;ui. Doamne V este totusi o matura cu fiu vedeta pe aici, merita sa ii admira fata in toata splendoarea Link spre comentariu
Postări Recomandate