Sari la conținut

Bunaciuni peste tot...zone publice!

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Tarani prosti, cu mentalitatea daca o femeie moare de cald la 40 si ceva grade si pune pantalon scurt sau rochie scurta cere sa fie hartuita.

bogdan V te rog eu mult apuca-te dr droguri. In ritmul asta pana crapi dureaza prea mult . E tot ceea ce iti lipseste . Fa in plm o supradoza sa scapam lumea macar de un cacat bolnav. Curva proasta de ma-ta cu care cine stie din ce motive nici macar nu vb tu de ani de zile trebuia sa te avorteze. Nu aduci decat mizerie

Si asta care a initiat topicul o sa iti trimit in pm adresa ma-sii sa o pui si pe ea pe topic dupa ce o pandesti in fata blocul;ui . Doamne V este totusi o matura cu fiu vedeta pe aici, merita sa ii admira fata in toata splendoarea

pozele reprezinta hartuire?

Link spre comentariu
  • Oras:B

pozele reprezinta hartuire?

Cretinule fara acordul acelei persoane ti s-a explicat de la inceput ca da

Acum fii baiat dragut si posteza o poza a cucoanei de la dresa de mai jos. Mie personal mi-ar placea sa o admir aici. pana atunci te rog nu ma mai cita. Cand o postezi imi va face placere sa admir opera de arta :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

lasa rozkendra nu fii suparata ca iti facem si tie poze pe ascuns si le punem pe topic :)))

fi* in pula mea

Nu mai pot frate cu mizeria asta de om. Pisicuts trateaza-te naibii de dementa. Esti versiunea masculina a lui tantric doar ca tu iti dai drumu la gura foarte rar fiind un introvertit convins,deci statistic vorbind te faci de cacat mult mai rar. Nu ca nu esti,ci doar ca lumea nu te cunoaste.

Eu simt regret ca mi-am pertrecut atat timp cunoscandu-te ,mi-am sacrificat 2 ani si reala rusine fata de mine insami. Pt ca pana si unui copil cu sindromu Down sau alt handicap in stadii gravante daca ii explicat de mii de ori ca deranjeaza prin comportament si face numai tampenii pricepe, se rusineaza si cateodata poate isi schimba atitudinea. Tu niciodata!

Trateaza-te dracu de dementa (posibil sifilis ca nu pricep efectiv cum cineva poate fi atat de deteriorat mental fara a fi avut sifilis sau un defect genetic) si trateaza-te de alcoolism ca te-am rugat frumos sa nu mai bei zilnic de la trezire la culcare asa continuu ca numa adauga la raul de care suferi deja si agreaveaza lucrurile.Nu pricepi, nu vrei? Du-te dracu atunci! ti-am oferit prea multa rabdare si grija si daca erai capabil sa nu fi retard eram demult fericiti. Nu ca am vrut sa fiu rea si severa cu tine, ai fost tu excesiv de retard fara pauza,pio, timeout,switch off :(

ROZKENDRA NU MAI EXISTA PT TINE MUIE TRISTA CE ESTI! om nu o sa te numesc niciodata! animale nu pot jigni comparandu-le cu tine.esti doar un cacat foarte bolnav atata tot.

ITI PROMIT CA E GAME OVER!

AMIN !

Link spre comentariu

PS pisicuts iti interzic sa ma contactezi pe mail cu invitatii in Londra orice vorba de orice fel si glume de cacat ca tine ca ma pozezi pe ascuns si ma pui pe topic.

Tot ce ai putea poza eventual si sa iti ofer este uro si scato pe chip, desi vei fi my first,nepracticand vreodata cu nimeni scarbosenii. si sa te publicam decorat asa

mizeria mizerie cere

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

What the fuck just happened?!  :slap2

Poze?! Poze e mic copil!  :laugh2

Si de curand se proptea in mine unul in autobuz si-mi respira greu in ureche...  :laugh2

Era si al dracului de lungan plin de tatuaje, ma intorceam la el daca nu eram prea in public.  :laugh2

Posteaza linistit, alea imbracate prea sumar cauta sa iasa in evidenta, e un fetish ca oricare altul, doar ca nu trebuie sa-ti simt erectia in RATB!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

in Metrorex o vrei ?

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

PS pisicuts iti interzic sa ma contactezi pe mail cu invitatii in Londra orice vorba de orice fel si glume de cacat ca tine ca ma pozezi pe ascuns si ma pui pe topic.

Tot ce ai putea poza eventual si sa iti ofer este uro si scato pe chip, desi vei fi my first,nepracticand vreodata cu nimeni scarbosenii. si sa te publicam decorat asa

mizeria mizerie cere

poza e din Reading

Link spre comentariu

PS Imparior pune-i mutra cucoanei de la adresa pe forum si cu siguranta vei fi banat. Parca asta ai cerut si nu a facut asa-i?

Asta e reteta garantata. Acvu fii baiat bun si salveaza cva nu am chef de jegu asta de forum o sa ma mai uit din cand in cand sa vad daca o sterge ca sa fac cont nou numai pt a reposta :)

Dar ai puteA avea amabilitatea sa o salvezi si tu

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

PS Imparior pune-i mutra cucoanei de la adresa pe forum si cu siguranta vei fi banat. Parca asta ai cerut si nu a facut asa-i?

Asta e reteta garantata. Acvu fii baiat bun si salveaza cva nu am chef de jegu asta de forum o sa ma mai uit din cand in cand sa vad daca o sterge ca sa fac cont nou numai pt a reposta :)

Dar ai puteA avea amabilitatea sa o salvezi si tu

Putem sti si noi despre cine e vorba si de ce esti atat de suparat?

Link spre comentariu

Putem sti si noi despre cine e vorba si de ce esti atat de suparat?

SuparatA darling. Sunt Roza Kendra de mai sus, dupa ce am postat adresa am primit posting disabled ,diferit de an in sensul ca poti oferi primi pct de reputatie si face zero comentarii

Nu-s suprata practic raspund cu aceeasi moneda, fara a injura cum tocmai mi s-a reprosat pe mail de domnul cocalar Bogdan

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

SuparatA darling. Sunt Roza Kendra de mai sus, dupa ce am postat adresa am primit posting disabled ,diferit de an in sensul ca poti oferi primi pct de reputatie si face zero comentarii

Nu-s suprata practic raspund cu aceeasi moneda, fara a injura cum tocmai mi s-a reprosat pe mail de domnul cocalar Bogdan

scuzati

Link spre comentariu

cime.este doamna?

Ea este moticul pt care toate astea exista :) Pai nu esti curioas sa stii geneza?

Du-te numai :) Si dupa ce o fotografiezi fara sa isi dea seama si o pui aici ca e frumos sa imparti spune-i de bogdan ca o saluta din londra ca probabil ii e dor de el si spune-i ca intreg colectivul nimfomane ii este recunoscutor 

Link spre comentariu

Vizitator

Ea este moticul pt care toate astea exista :) Pai nu esti curioas sa stii geneza?

Du-te numai :) Si dupa ce o fotografiezi fara sa isi dea seama si o pui aici ca e frumos sa imparti spune-i de bogdan ca o saluta din londra ca probabil ii e dor de el si spune-i ca intreg colectivul nimfomane ii este recunoscutor 

she's the founder of nymphomane? the sparkle ..the Big Bang?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...