Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Tarani prosti, cu mentalitatea daca o femeie moare de cald la 40 si ceva grade si pune pantalon scurt sau rochie scurta cere sa fie hartuita.bogdan V te rog eu mult apuca-te dr droguri. In ritmul asta pana crapi dureaza prea mult . E tot ceea ce iti lipseste . Fa in plm o supradoza sa scapam lumea macar de un cacat bolnav. Curva proasta de ma-ta cu care cine stie din ce motive nici macar nu vb tu de ani de zile trebuia sa te avorteze. Nu aduci decat mizerieSi asta care a initiat topicul o sa iti trimit in pm adresa ma-sii sa o pui si pe ea pe topic dupa ce o pandesti in fata blocul;ui . Doamne V este totusi o matura cu fiu vedeta pe aici, merita sa ii admira fata in toata splendoareapozele reprezinta hartuire? Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 pozele reprezinta hartuire?Cretinule fara acordul acelei persoane ti s-a explicat de la inceput ca daAcum fii baiat dragut si posteza o poza a cucoanei de la dresa de mai jos. Mie personal mi-ar placea sa o admir aici. pana atunci te rog nu ma mai cita. Cand o postezi imi va face placere sa admir opera de arta Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 17, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 17, 2017 lasa rozkendra nu fii suparata ca iti facem si tie poze pe ascuns si le punem pe topic )) fi* in pula mea Nu mai pot frate cu mizeria asta de om. Pisicuts trateaza-te naibii de dementa. Esti versiunea masculina a lui tantric doar ca tu iti dai drumu la gura foarte rar fiind un introvertit convins,deci statistic vorbind te faci de cacat mult mai rar. Nu ca nu esti,ci doar ca lumea nu te cunoaste.Eu simt regret ca mi-am pertrecut atat timp cunoscandu-te ,mi-am sacrificat 2 ani si reala rusine fata de mine insami. Pt ca pana si unui copil cu sindromu Down sau alt handicap in stadii gravante daca ii explicat de mii de ori ca deranjeaza prin comportament si face numai tampenii pricepe, se rusineaza si cateodata poate isi schimba atitudinea. Tu niciodata!Trateaza-te dracu de dementa (posibil sifilis ca nu pricep efectiv cum cineva poate fi atat de deteriorat mental fara a fi avut sifilis sau un defect genetic) si trateaza-te de alcoolism ca te-am rugat frumos sa nu mai bei zilnic de la trezire la culcare asa continuu ca numa adauga la raul de care suferi deja si agreaveaza lucrurile.Nu pricepi, nu vrei? Du-te dracu atunci! ti-am oferit prea multa rabdare si grija si daca erai capabil sa nu fi retard eram demult fericiti. Nu ca am vrut sa fiu rea si severa cu tine, ai fost tu excesiv de retard fara pauza,pio, timeout,switch off ROZKENDRA NU MAI EXISTA PT TINE MUIE TRISTA CE ESTI! om nu o sa te numesc niciodata! animale nu pot jigni comparandu-le cu tine.esti doar un cacat foarte bolnav atata tot.ITI PROMIT CA E GAME OVER! AMIN ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Cine.este doamna din.Berceni? Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 Tu du-te numai si afla singura apari imparete cu aceasta comunitateO persoana foarte interesanta vei vedea:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Dak platesti..ma duc. Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 Cineva sa il plateasca pe obsedat ca sa putem admira chipul doamnei V si sa ne amuzam cu totii nu doar o mica parte de marlanasi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Cineva sa il plateasca pe obsedat ca sa putem admira chipul doamnei V si sa ne amuzam cu totii nu doar o mica parte de marlanasi Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat August 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 17, 2017 PS pisicuts iti interzic sa ma contactezi pe mail cu invitatii in Londra orice vorba de orice fel si glume de cacat ca tine ca ma pozezi pe ascuns si ma pui pe topic.Tot ce ai putea poza eventual si sa iti ofer este uro si scato pe chip, desi vei fi my first,nepracticand vreodata cu nimeni scarbosenii. si sa te publicam decorat asamizeria mizerie cere Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 What the fuck just happened?! Poze?! Poze e mic copil! Si de curand se proptea in mine unul in autobuz si-mi respira greu in ureche... Era si al dracului de lungan plin de tatuaje, ma intorceam la el daca nu eram prea in public. Posteaza linistit, alea imbracate prea sumar cauta sa iasa in evidenta, e un fetish ca oricare altul, doar ca nu trebuie sa-ti simt erectia in RATB! in Metrorex o vrei ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Se zice ca pt. A reusi in viata trebuie sa fii pasionat..eu zic ca trebuie sa fii OBSEDAT! )) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 PS pisicuts iti interzic sa ma contactezi pe mail cu invitatii in Londra orice vorba de orice fel si glume de cacat ca tine ca ma pozezi pe ascuns si ma pui pe topic.Tot ce ai putea poza eventual si sa iti ofer este uro si scato pe chip, desi vei fi my first,nepracticand vreodata cu nimeni scarbosenii. si sa te publicam decorat asamizeria mizerie cerepoza e din Reading Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 . Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 pune si filme Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Se zice ca pt. A reusi in viata trebuie sa fii pasionat..eu zic ca trebuie sa fii OBSEDAT! ))obsedat de succes Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 obsedat de succesobsedat de munca.de business.de femei.de arta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Roza..vorbesti cu pisicutz sa imi inchida si mie contul..pe mine.nu vrea sa ma asculte... Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 obsedat de munca.de business.de femei.de arta.si de pizza la Horoscop Link spre comentariu
sugeob Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 PS Imparior pune-i mutra cucoanei de la adresa pe forum si cu siguranta vei fi banat. Parca asta ai cerut si nu a facut asa-i?Asta e reteta garantata. Acvu fii baiat bun si salveaza cva nu am chef de jegu asta de forum o sa ma mai uit din cand in cand sa vad daca o sterge ca sa fac cont nou numai pt a reposta Dar ai puteA avea amabilitatea sa o salvezi si tu Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 PS Imparior pune-i mutra cucoanei de la adresa pe forum si cu siguranta vei fi banat. Parca asta ai cerut si nu a facut asa-i?Asta e reteta garantata. Acvu fii baiat bun si salveaza cva nu am chef de jegu asta de forum o sa ma mai uit din cand in cand sa vad daca o sterge ca sa fac cont nou numai pt a reposta Dar ai puteA avea amabilitatea sa o salvezi si tuPutem sti si noi despre cine e vorba si de ce esti atat de suparat? Link spre comentariu
sugeob Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Putem sti si noi despre cine e vorba si de ce esti atat de suparat?SuparatA darling. Sunt Roza Kendra de mai sus, dupa ce am postat adresa am primit posting disabled ,diferit de an in sensul ca poti oferi primi pct de reputatie si face zero comentariiNu-s suprata practic raspund cu aceeasi moneda, fara a injura cum tocmai mi s-a reprosat pe mail de domnul cocalar Bogdan Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 SuparatA darling. Sunt Roza Kendra de mai sus, dupa ce am postat adresa am primit posting disabled ,diferit de an in sensul ca poti oferi primi pct de reputatie si face zero comentariiNu-s suprata practic raspund cu aceeasi moneda, fara a injura cum tocmai mi s-a reprosat pe mail de domnul cocalar Bogdanscuzati Link spre comentariu
sugeob Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 no problem Link spre comentariu
sugeov Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 cime.este doamna?Ea este moticul pt care toate astea exista Pai nu esti curioas sa stii geneza?Du-te numai Si dupa ce o fotografiezi fara sa isi dea seama si o pui aici ca e frumos sa imparti spune-i de bogdan ca o saluta din londra ca probabil ii e dor de el si spune-i ca intreg colectivul nimfomane ii este recunoscutor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Ea este moticul pt care toate astea exista Pai nu esti curioas sa stii geneza?Du-te numai Si dupa ce o fotografiezi fara sa isi dea seama si o pui aici ca e frumos sa imparti spune-i de bogdan ca o saluta din londra ca probabil ii e dor de el si spune-i ca intreg colectivul nimfomane ii este recunoscutor she's the founder of nymphomane? the sparkle ..the Big Bang? Link spre comentariu
Postări Recomandate