n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2017 i am where you expect the leasr:) Bro, pozezi si baieti ? Nu zice rau Obsidian, fa un toping urgent cu baieti ca o da nebuna in spume la gura. Poate asa intelege mai bine despre ce vorbim. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2017 in Metrorex o vrei ? Am mers mai rar cu metroul, why not. La unul din asta din autobuz la final m-am uitat zambind... Era foarte confuz! Sa spuna ceva sau sa plece... Am plecat eu. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Postat August 17, 2017 Am mers mai rar cu metroul, why not. La unul din asta din autobuz la final m-am uitat zambind... Era foarte confuz! Sa spuna ceva sau sa plece... Am plecat eu. mai bine asa...
darknightmare Reputație: -6 Postat August 17, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat August 17, 2017 Nu mai pot frate cu mizeria asta de om. Pisicuts trateaza-te naibii de dementa. Esti versiunea masculina a lui tantric doar ca tu iti dai drumu la gura foarte rar fiind un introvertit convins,deci statistic vorbind te faci de cacat mult mai rar. Nu ca nu esti,ci doar ca lumea nu te cunoaste.Eu simt regret ca mi-am pertrecut atat timp cunoscandu-te ,mi-am sacrificat 2 ani si reala rusine fata de mine insami. Pt ca pana si unui copil cu sindromu Down sau alt handicap in stadii gravante daca ii explicat de mii de ori ca deranjeaza prin comportament si face numai tampenii pricepe, se rusineaza si cateodata poate isi schimba atitudinea. Tu niciodata!Trateaza-te dracu de dementa (posibil sifilis ca nu pricep efectiv cum cineva poate fi atat de deteriorat mental fara a fi avut sifilis sau un defect genetic) si trateaza-te de alcoolism ca te-am rugat frumos sa nu mai bei zilnic de la trezire la culcare asa continuu ca numa adauga la raul de care suferi deja si agreaveaza lucrurile.Nu pricepi, nu vrei? Du-te dracu atunci! ti-am oferit prea multa rabdare si grija si daca erai capabil sa nu fi retard eram demult fericiti. Nu ca am vrut sa fiu rea si severa cu tine, ai fost tu excesiv de retard fara pauza,pio, timeout,switch off ROZKENDRA NU MAI EXISTA PT TINE MUIE TRISTA CE ESTI! om nu o sa te numesc niciodata! animale nu pot jigni comparandu-le cu tine.esti doar un cacat foarte bolnav atata tot.ITI PROMIT CA E GAME OVER!Totusi nu cred ca e nevoie sa faci offtopic, daca inca mai aveti ceva de impartit, ai putea sa-i spui in privat, nu crezi? Stiu, poate iti este greu sa treci peste anumite momente, dar trebuie sa-ti vindeci sufletul...sa lasi toata ura asta care te apasa, exersand prin meditatie si psihoterapie. Fericirea si pacea ta interioara nu trebuie sa depinda de cineva anume. Tu ti-ai imprumutat fericirea...Pana la urma nu-i nevoie sa-i faci reclama, daca a facut parte din viata ta, nu se cuvine sa vorbesti asa la adresa sa. Se spune ca in viata atragi oamenii cu care rezonezi. Din ciclul "girls love bad boys". Take care!
Postări Recomandate