Sari la conținut

[proiect] 2 bunaciuni 0762901658

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:beex2 Inca nu este prea tarziu...!

bancpost scara I3..etaj 6..park 26 e usa..una de lemn..alba..:)

Postat

Norocoase😓nu erau acasă nici ele nici pestisorul🤗Totuși senzați tari cu liftul 😂mulțumesc oricumðŸ»

post-224812-0-11160800-1502956908_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Norocoase😓nu erau acasă nici ele nici pestisorul🤗Totuși senzați tari cu liftul 😂mulțumesc oricumðŸ»

no problem :)

Vizitator
Postat

Au si wapp fetele acum...e ceva dubiis acum imi zic ca totul protejat..

post-242931-0-86711000-1503216592_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Au si wapp fetele acum...e ceva dubiis acum imi zic ca totul protejat..

Wtf?! Si asta se prostitueaza sau e pestoaica? Asta e Cojanel aia de pe fb aia cu "creste pateu" daca o mai stiti :)) am vazut o pe basecam ca facem videochat cu inca una si cu unu :))
Vizitator
Postat

da...asta e una din ele...e bruneta ..cealalta este blonda...blonda era cea cu ochiul umflat....s.a scris despre ele pe threadu asta :)

• Minus 2
Postat

Wtf?! Si asta se prostitueaza sau e pestoaica? Asta e Cojanel aia de pe fb aia cu "creste pateu" daca o mai stiti :)) am vazut o pe basecam ca facem videochat cu inca una si cu unu :))

Ai fost la ele si ai vazut o acolo?:)) de cand vreau eu sa o fut p asta.... e destul de proasta dar merge dat odata in sictir in ea in special in curu ala. :)) desi nu prea cred ca stie ce sa faca. La videochat statea cum o punea ala, nu zicea nimic.
Vizitator
Postat

Ai fost la ele si ai vazut o acolo? :)) de cand vreau eu sa o fut p asta.... e destul de proasta dar merge dat odata in sictir in ea in special in curu ala. :)) desi nu prea cred ca stie ce sa faca. La videochat statea cum o punea ala, nu zicea nimic.

am facut threesome cu ele...chiar in seara cand s.au casat la BancPost acolo...le.am rupt..:)))..a zis ca le.a placut...vorbeste cu ele pe wapp...azi imi spuneau sa ma duc la ele..dar nu mai am cash :)))

• Minus 2
Vizitator
Postat

sa.mi bag pula in ele ..in seara aia cereau 80/160...le.am convins sa le dau 160 la amandoua ....pe threesome..am dat banii ..si ce crezi..cand am plecat peste 30 minute sau cam asa..m.am uitat in portofel...si de fapt le dadusem..200 lei..sa le fut..din cauza ca au lumini din alea chioare am confundat bancnota de 10 lei cu aia de 50...si de fapt le.am dat 200 lei

eram pregatit sa ma laud ca am futu 2 bucati pe 160 lei :)))

tehnic conveniseram pe 160 lei dat ..practic le.am dat 200..asta e viata

oricum sunt happy ca le.am dat muie neprotejat ,,ca acum  ele fac protejat...nu stiu ce s.a intamplat..

• Minus 2
Postat

am facut threesome cu ele...chiar in seara cand s.au casat la BancPost acolo...le.am rupt..:)))..a zis ca le.a placut...vorbeste cu ele pe wapp...azi imi spuneau sa ma duc la ele..dar nu mai am cash :)))

O sa vorbesc. :)) si o sa le spun si altor prieteni ca am multi "interesati" de ea. :)) poti te rog sa mi confirmi daca blonda e cea din poza sau nu?post-131155-0-34919100-1503229160_thumb.png
  • Like 1
Vizitator
Postat

O sa vorbesc. :)) si o sa le spun si altor prieteni ca am multi "interesati" de ea. :)) poti te rog sa mi confirmi daca blonda e cea din poza sau nu?

de blonda si eu incerc sa imi dau seama dak este ea nu nu....oricum dak m.as mai duce la ele ..doar pe bloda as futeo..atat..cealalta park este apatica ..ciudata...dar are niste sani bestiali....de blonda nu sunt sigur...dar ce gasesti acolo arata bine ca si trup..

• Minus 2
Vizitator
Postat

200 de lei 2 numere?

1 numar...

• Minus 2
Vizitator
Postat

asta e poza furată daca te uiti atent e tipa asta

asta e tipa..cam prostuta..bruneta..

• Minus 2
Vizitator
Postat

asta e blonda..si langa ea bruneta..

post-242931-0-83483100-1503229460_thumb.jpg

post-242931-0-26031400-1503229473_thumb.jpg

• Minus 2
Postat

Da pai asa pare si pe filmare....o cam "sperie" pula pe bruneta. Oricum filmuletul are 1.2 ani. Eram doar curios daca era si blonda asta. Mie imi place mult fundul brunetei. Isi pune pe fb numai poze in fund. Fk/anal fac?

Postat

Da imi aduc aminte de blonda din poza asta a lor dupa fb. Sunt prietene bune din cate stiu. Bruneta e proasta da. Venise odata la mn la magazin si mi a cerut tigari. I le scanez si dupa rade la mine si imi zice ca voia defapt altceva. Face" scuze, scuze ma gandeam eu" si radea. :)) da proasta esti....oricum nu arata rau. :))

Vizitator
Postat

Da pai asa pare si pe filmare....o cam "sperie" pula pe bruneta. Oricum filmuletul are 1.2 ani. Eram doar curios daca era si blonda asta. Mie imi place mult fundul brunetei. Isi pune pe fb numai poze in fund. Fk/anal fac?

le.am convins sa ne sarutam putin...cam faceau nazuri..le.am pus sa se sarute...submisive amandoua oricum ..am pus una peste alta si le.am dat ...dar placere maxima cand ma sugeau amandoua la oo si la cocosel :)))

anal nu cred ca fac..nu am intrebat..

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Da imi aduc aminte de blonda din poza asta a lor dupa fb. Sunt prietene bune din cate stiu. Bruneta e proasta da. Venise odata la mn la magazin si mi a cerut tigari. I le scanez si dupa rade la mine si imi zice ca voia defapt altceva. Face" scuze, scuze ma gandeam eu" si radea. :)) da proasta esti....oricum nu arata rau. :))

sanii ei imi plac...sunt bune amandoua...cum le.am vazut cum in gand deja aveam threesome.ul visat :)))

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...