Sari la conținut

[proiect] 2 bunaciuni 0762901658

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu cred ca una sechestrata și-ar pune poza de profil cu sechestratorul.

nici eu nu cred ...

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu sunt ma sechestrate. Si nici din provincie nu sunt. Sunt ca multe femei tinere din tara asta. Nu le place munca dar le place pula. Si uite asa imbina utilul cu placutul. Cam asta fac majoritatea in ziua de azi video chat sau sex pe bani. Iar respectivii pesti sunt si iubitii lor alti muritori de foame care s au gandit sa faca bani din ilegalitati ca in tara noastra se poate. Unde mai pui ca sunt si colorati si astia chiar detesta munca si uneori sapunul. Nu le plangeti de mila. Nu aveti dc. Cel putin la cte am auzit despre brunete nu aveti de ce. Futeti si plecati.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Fetele sunt cele din poze, sunt frumusele dar ... tineti-va banii pt altceva. Nu am tinut cont de postarile de mai sus si m-am riscat. Si rau am facut ... puteam avea ceva decent la 150 lei. La tel 80/150 lei ... iar acolo ii dau cu 100/200 ... Dupa ce te dai ca pleci ramane pretul initial. Apoi, cand iti e lumea mai draga ... " mai ai 3 min" desi nu a trecut nici 15 min. Am intrat cu amandoua si au inceput ca la dublu ... e 150 de caciula pe jumatate de ora ... iar a trebuit sa ma dau plecat ... si se uita una la alta si decid ca e ok cu 150 o jumatate de ora cu amandoua. Si in final imi spun ca la ele se sta 10-15 min. Si mai stau si lemn... fara initiativa ... fara chef ... de te miri ca se mai scoala.

Pacat de ele ca sint frumusele ... nota 8 la corp. In rest 2 pe linie.

Senzatia este ca sunt lucratoare la norma pt cine stie ce tuciuriu si fac asta fortate de cine stie ce imprejurari.

• Like 3
Vizitator
Postat
:)))(( eu le.am antrenat de boala le.a luat..vroiau sa imi faca si mie la fel...oricum cand am fost eu ele stateau la bancpost la piata alba iulia...
  • Minus 2
Postat

Am sunat alaltăieri, mi-a răspuns bruneta, am recunoscut vocea inconfundabilă ce tradează inteligența, însă de departe cu cel mai mare sictir cu care mi-a răspuns vreodată cineva la telefon. La întrebarea mea dacă se pretează pentru o vizită, mi-a spus să le caut după o anumită oră și aia a fost, pentru că nu am făcut imprudența să revin. Dacă la telefon răspunde atât de an-afrodisiac, e la mintea cocoșului ce urmează când te duci, lucru confirmat de cei doi colegi care au scris mai sus. 

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Postat

pustoaice panarame...:)

Postat

Bruneta e mai "an-afrodisiaca" decat blonda, desi a mai atractiva fizic (blonda e mai copil si mai mititica fizic), dar are un sictir de iti vine sa plangi. 

Dar, vazandu-le fizic am zis ca o iesi ceva. Daca le-as fi vazut pe strada nu mi-as fi imaginat ca ar fi in stare sa emane atata lipsa de erotism.

Cred ca fetele astea ar fi in stare sa omoare si erectia si unui barbat bolnav de priapism

• Like 2
Postat

asta-i vrăjeala probabil a fost altoită de iubi. Zona aia e una dintre cele mai sigure din București, dar ce vroiai sa îți spună ți-e ca a avut o cearta "conjugală".

Daca n-a lovit-o bruneta :biggrinking .. . Are mecla de natural born killer   :bandit (daca e aia din poza din lift) .

Fetita aia vopsita blond, roscat pare **spam editat** si prostuta. I-au cumparat silicon colorat de bagat  in ochi si  ceva toale, o plimbare la mare si acum plateste.

Vizitator gtfo
Postat

As merge la ele; ma tenteaza, a mai fost cineva intre timp ? 

Postat

As merge la ele; ma tenteaza, a mai fost cineva intre timp ? 

Intre care timp: de ieri pana azi??? Eu am fost ieri....concluzia am tras-o. Teapa.

• Like 1
Vizitator gtfo
Postat

Intre care timp: de ieri pana azi??? Eu am fost ieri....concluzia am tras-o. Teapa.

blonda e buna de ceva? are pizda stramta ? pare teen ? 18?

Vizitator gtfo
Postat

blonda e buna de ceva? are pizda stramta ? pare teen ? 18?

deci ???

Vizitator
Postat

Sunt bunicele amandoua.dar cam pe fast.fuck..trebbuie sa te dai tare la ele..sa.te impui

..

Vizitator gtfo
Postat

Sunt bunicele amandoua.dar cam pe fast.fuck..trebbuie sa te dai tare la ele..sa.te impui

..

am citit ca le-ai futut pe amandoua...  care se fute mai bine? blonda sau bruneta ? as merge pe tatoasa

Vizitator
Postat

am citit ca le-ai futut pe amandoua... care se fute mai bine? blonda sau bruneta ? as merge pe tatoasa

tzatzoasa e aspectuossa fizic dar nu prea e cu fututul..aia mica se fute mai bine...eu le.am antrenat atunci mai mult sa le dau muie...una la pula alta la oo cu schimbari...:))

Vizitator gtfo
Postat

tzatzoasa e aspectuossa fizic dar nu prea e cu fututul..aia mica se fute mai bine...eu le.am antrenat atunci mai mult sa le dau muie...una la pula alta la oo cu schimbari... :))

pai in plm nici nu stiu csz.... parca as face o orgie cu ele, doi pe doua. inca cineva si hai sa le futem bine,

Vizitator gtfo
Postat

As merge...

hai sa mergem diseara, vorbesti cu ele ? :)) stabilesti tu detaliile tehnice cu ele?

• Like 1
Vizitator gtfo
Postat

hai sa mergem diseara, vorbesti cu ele ? :)) stabilesti tu detaliile tehnice cu ele?

As merge...

sa nu fie bulangioaice, le futem 2 numere :) ca sa fie bine

Vizitator
Postat

Faci cinste..ca eu sunt chifla..:)

• Oras:Milano
  • Oras:Milano
Postat

pai in plm nici nu stiu csz.... parca as face o orgie cu ele, doi pe doua. inca cineva si hai sa le futem bine,

Accepta ele 2 cu 2 baieti ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...